Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8283848586 ... 1054>
Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 19:00

Нардепи пропонують скасувати 3 групу єдиного податку

У парламенті був зареєстрований законопроект № 8089, яким передбачено повне скасування третьої групи для платників податків за спрощеною системою.

Про це пише ain.ua.

Скасування 3 групи "спрощенки" - одна з норм, яку пропонують депутати. Також, пропонується внести зміни в умови 2 групи.

За словами авторів проекту, 2 групу часто використовують великі мережі магазинів, щоб уникати сплати податків.

А 3 група, за словами авторів проекту, часто використовується, щоб оптимізувати виплату зарплат: мова йде про випадки, коли фактично наймані співробітники укладають з роботодавцем договір як ФОП, що дозволяє економити на податках із зарплати.

Тому для суб'єктів, які займаються оптовою торгівлею, пропонують заборонити 1 і 2 групи, для 2 групи - обмежити види діяльності підприємцями:

які займаються виробництвом товарів, роздрібним продажем товарів з торговельних місць на ринках;

діяльністю в сфері ресторанного господарства в будівлі площею до 20 кв м або з використанням засобів пересувної торгівлі;

виконанням робіт/наданням послуг (в т.ч. побутових);

роздрібної торгівлі дистанційним методом (сюди, судячи з усього, потрапляють інтернет-магазини).

2 групу пропонують заборонити для компаній, які торгують складною електронікою, ліками, ювеліркою, товарами високого цінового сегмента і т.д.

А 3 групу пропонують повністю скасувати - ФОПам, які працюють за цією схемою, пропонують переходити на 2 групи, якщо вони відповідають умовам.

Ще одне нововведення проекту: зниження основної ставки ПДВ з 20% до 16% - щоб бізнеси перестали намагатися оптимізувати сплату цього податку.

Всі ці заходи, на думку авторів проекту, допоможуть вивести українську економіку з тіні.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 19:46

Для es77: я тоже сегодня подумал именно про это.
Какой-то глупый колхозно-примитивный бизнес: вкинуть в типа "сигареты" (отрава для детей читателя - во, блин, благородные (ОБРАЩАЮ ВНИМАНИЕ!!! Бла-го-род-ные...) "зарабатывали" бабулоса - торгуют отравой и нам тут указывают) 500 000/27=18 518$, чтобы потом сбросить и получить ОДНОРАЗОВО аж 20 000 гривен прибыли. За год.
500 000 - 100%
20 000 - х%
Тогда х=(20 000х100/500 000)=4 процента с риском для всего на свете.
Цирк просто.

Для Lambada : честное слово - не понял ни текст, ни фото. Даже не пойму, Вы чем-то хотели отличиться, за кого-то порадоваться, что-то прорекламировать (sinus'a на Вас нет) или что-то еще. Если можно (не обязательно) раскройте секрет. Если вы имели ввиду, что у вас в гараже идет разлив и оттуда - поставки в Ашан, то тоже не совпадает: я в Ашане его не покупал.
Женская логика для меня непонятая, если можно просветите, как Ваше фото повлияло на интенсивность сдачи в аренду львовской недвижимости.

Для Долярчика: ВЫ, КОНЕЧНО, ОШИБЛИСЬ. И все совершенно неверно поняли. Это печально, так как прогорите в бизнесе, не умея понять намерения и действия контрагента.
Цитата: “..тільки НЕОБРАЖАЙТЕСЬ, якщо я ЗОВСІМ "промазав"!»
Промазав зовсім. И я вообще не обижаюсь.

Для Faceless: Ну очень очень забавно мне слышать менторский тон именно от Вас.
Особенно забавно, если учесть, что у меня в руках рядом с клавиатурой МакБука бокал красного сухого от одного из мировых лидеров вин.
Забавно потому, что я сейчас нахожусь за границей, бизнес работает БЕЗ МОЕГО участия, наслаждаюсь отличной теплой погодой и имею возможность дегустировать лучшее.
Обычно провожу а границей 6 месяцев в году.
В Индии пью только индийский ром, на Гавайях – гавайский ром (бываю на Гавайях ежегодно, в 2017 году даже попал на день "4 июля"), в Калифорнии – только калифорнийские вина (обычно бываю в дегустационных залах Напы и Сономы среди виноградников - их вина можно купить и в супермаркете, но ведь кайф не тот, верно же?), в Италии - только исключительно Prosecco (люблю Северную Италию, хотя вина Тосканы тоже понравились. Дорогие только очень - 30 евро бутылка), в Польше - только польское пиво (лично я считаю лучшим в мире), в Украине - только украинские коньяки. У меня принцип такой: не ходить со своим уставом в чужой монастырь: девки любить не будут!
Так что свой менторский тон оставьте себе и сделайте ОДНУ ценную вещь: напишите о ваших предпочтениях. Приятно будет узнать.
Из всех коньяков в Украине мне по душе "Закарпатский Бескиды".
И еще "Невицкий замок". Это потому, что я еще в 2004 году, сразу как купил себе очередное новое авто - Honda Accord - сделал на "майские" большой тур по Закарпатью и попал в Невицкий замок...
Вам не нравится Закарпатский?? Так и мне брюнетки не нравятся.
Большой выбор водяры в магазинах и деффок по трассе: вперед с песнями.
А я поддерживаю отечественного производителя. Посещая очередной раз замок Паланок покупаю - даже если не нужно - в подвале замка фирменные закарпатские вина. А как же...
Мало верю в чудеса других изготовителей коньяка. Уже пили Хеннесси, сделанный из бормотухи и растворимого кофе. У Вас лишние 1400 гривен за бутылку очень похожую с надписью Hennessy? Флаг Вам в руки. Это не для меня.
Я лучше куплю на круизом лайнере бутылочку джина с запахом можжевельника.
Интересно, хоть знаете, что я имею ввиду? Или больше сало и самогон?

Для Козака-характерника.
  Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:... оце я розумію: чітко і по-ділу(без викрутасів)
...плюсую!(хоч нічого нового і не дізнався) - але є ЧІТКА відповідь!

А що нового ти хотів почути, Долярчику? :P Згадай теорію модернізованого лісапєда козака. :D Все нове - забуте старе! Тюнінгуй лісапєда! 8)

Люде не розуміють. Мислять тільки як би когось укусити. Більше серед трьох бороздочок нічого не мають – як видно.
Ревень мислення: перепродати пусті пляшки з-під пива. Або цигарки, зробленні без додавання табаку...
Але це добре.
Завзятим не заважають, вірно ж?

P.S. Пан Долярчик. Мені приємно, що Ви як чистий лист, як дитина, як поцілунок дитини. Ми тут мучаємося не даремно: Ви бачите, з ким варто здавати в оренду Львівську нерухомість: один торгує сігі, заробляючи жебрацькі гроші, другим не вгодиш дівчатами-брюнетками, тьху, коньяками...
Вкладайте гроші в сігі.

P.P.S. Я дуже задоволений, що на попередніх 84 сторінках виклав вже 20 методів безпроблемного заробляння грошей. Вумна людина читає і робить висновки.
НЕ вумна розказує про те, який я особисто поганий.
Да, поганий, сьогодні з 15-00 до 17-30 провів час у закордонному банку, зробив багато валютних операцій з різними валютами. Спілкувалися англійською. Все получилося. В паспорті - картки різних банків. В рюкзаку (я по справах люблю мати за плечима рюкзак американської фірми) - достатньо валютного кешу трьох країн. Перехрещуся.
Топайте ногами та смикайте мене за чуба. Я не проти... Мені навіть подобається: змушую людей мислити.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 бер, 2018 20:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 20:26

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Хоспади, с одного вопроса такой выброс самолюбования... Менторский тон где-то увидели.. Ладно, любите закарпатский - ради бога, не переволнуйтесь слишком, а то на клавиатуру МАКБУКА прольете драгоценное красное из бокала чистейшего и дорожайшего стекла
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 20:31

Не увиливайте: сало и самогон - в студию!
Пока вспоминаете название сала и марку самогона - освежу себе бокал красным сухим. Отличное винцо!
Не угощаю...
Нельзя мешать благородные вина с самогоном...
Мне-то завтра - на море, а Вам-то - работать, не покладая руков и ногов...

Блин, отвлек меня самогонщик своим сибаритством - а ведь мне надо собаку выгулять!
Все! Иду! Собака хочет гулять!

P.S. Хорошая штука Вайбер - только что пришло сообщение от Альфа-банка: какие-то деньги на карту капнули...
Надо разобраться...

P.P.S. Пан Долярчик: читайте трохи вище jump і буде вам щастя...
Із Бла-го-род-ны-ми не працюйте: погано скінчиться. Погано кінчати - це не наш принцип!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 20:54

Faceless написав:
  Bolt написав:У мну тесть каждый вечер для снятия стреса тоже по рару рюмашек Закарпатского вытягивал.Хотя мог позволить и подороже.

Речь не о подороже, а о получше.
ИМХО тот же Ренуаж или Таврия (5 лет и старше) - на голову выше Закарпатского 5*

"Таврія 7 років" - дійсно, має краще співвідношення ціна/якість/смак, ніж закарпатські коньяки. Вони надто різкі. Якось на Новий рік в АТБ, по акції я купив ящик "Таврії-7". За кілька років - розійдеться))) :D

Faceless написав:Менторский тон где-то увидели..
Буває))))
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 20:57

ошибочка вышла

akurt написав:ОДНОРАЗОВО аж 20 000 гривен прибыли. За год.

вообще то за неделю....
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 21:01

Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 бер, 2018 21:03, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 21:02

Між тим Червоненко на 112 прям зараз згадав про реституцію... 8)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 21:12

...невже не тільки Я один тут заробив ЧЕСНИМ ТРУДОМ?!

akurt написав:P.S. Пан Долярчик. Мені приємно, що Ви як чистий лист, як дитина, як поцілунок дитини. Ми тут мучаємося не даремно: Ви бачите, з ким варто здавати в оренду Львівську нерухомість: один торгує сігі, заробляючи жебрацькі гроші, другим не вгодиш дівчатами-брюнетками, тьху, коньяками...
Вкладайте гроші в сігі.

1) це добре, що я про Вас "промахнувсь" :D, але тепер друге зле, більше ВИРОСЛА ІНТРИГА на чім Ви так піднялись?(бо далі, то все зрозуміло, як я вже тут неодноразово писав, - гроші роблять гроші! :D
2) панянка Ламбада просто, напевно, хотіла уточнити/вгадати, який саме Ви коньяк споживаєте..... - а так, то вона досить розумна панянка!(на мою думку)
3) на гілці Київської нерухомості, скоро, напевно, миш повіситься від скуки, раз сюди все більше кУян заходить :mrgreen:..... вже і Франт.... і навіть, модератор Фейслесс заглядають Левові у пащу! :mrgreen:
Востаннє редагувалось Долярчик в Сер 07 бер, 2018 21:17, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 бер, 2018 21:13

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Frant написав:
  Faceless написав:
  Bolt написав:У мну тесть каждый вечер для снятия стреса тоже по рару рюмашек Закарпатского вытягивал.Хотя мог позволить и подороже.

Речь не о подороже, а о получше.
ИМХО тот же Ренуаж или Таврия (5 лет и старше) - на голову выше Закарпатского 5*

"Таврія 7 років" - дійсно, має краще співвідношення ціна/якість/смак, ніж закарпатські коньяки. Вони надто різкі. Якось на Новий рік в АТБ, по акції я купив ящик "Таврії-7". За кілька років - розійдеться))) :D

Faceless написав:Менторский тон где-то увидели..
Буває))))
Ренуаж, цена 4*, 5 розібрали - вельми непогана річЗображення
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 8283848586 ... 1054>
Форум: