Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 9495969798 ... 1054>
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:12

akurt написав:А ми дивимося Yahoo finance та Simply wall street...
Це добре... Чим більше телепнів... мовчу...

Ага, тобто мова все-таки про акції.
Добре що SP за останні 9 років виріс втричи. Тобто реально 30% річних.
(скільки-скільки там в Приваті ?)
Але він-же може і впасти.
Не повторюйте будь-ласка вчинків Инвешторів з Волл-стріт що пригали з верхніх поверхів один за одним.

Без Вас тут буде сумно.

З валютної гілки:
По мнению Дэниэла Пинто, возглавляющего инвестиционный бизнес JP Morgan Chase, в ближайшие два-три года мировые фондовые индексы могут снизиться на 40%. В интервью Bloomberg TV господин Пинто отметил, что рынки находятся в нервозном состоянии из-за возможных торговых войн и перспектив глобального роста ставок.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:23

sinus написав:
  akurt написав:Хи-хи...
"Не светитесь"?
Это от es75... Хи-хи... Мне понравилось...
Приятно отметить, что наша ветка такая популярная, что тон задают харьковские перекупщики...
Пасутся иногородние ТОЛЬКО тут...
Подолью масла в огонь...
Приехал с деловых встреч (все успешно. Хотя было трудно) с удовольствием отметил, что +2 800, а не 2,8...
Ой, ошибся. Действительно... Сейчас проверил: в эти минуты прямо - капнуло ЗА ДЕНЬ 3 070...
Это долларов...
Жена вот приползла без задних ног... Покормила меня, горемычного... Я ведь только кофе себе могу приготовить...
Выпили по бокалу сухого за ужином...
Жена меня ошарашила - она была весь день у своей племянницы - оказывается, ейный муж встрял в криптовалюты...
Блин... мог бы и со мной посоветоваться, хотя я к ней не имею отношения...
Оказыватся, он вкинул в нее - горемычную - 500 баксов... ужас...
Мне его аж жалко стало...
На сегодня + 5000.
Это вам - не пиная меня ногами - мечтать заработать +1000 гривен на квадрате...
Пилите, Шура, пилите...

Так, некогда, жена клубнику помыла, зовет...

Конечно,некогда,еще бы!!! С 1 марта по сегодня,учитывая,что вы говорите только правду,вы проехали-Румынию,Болгарию,всю Турцию,при этом,выпив бутылок 10 коньяка и бутылок 30 сухого вина и пока вы всем этим занимались вам на счёт капнуло 20 тыс.долларов. Пока я писал-вы еще успели выпить бутылку сухого и вам снова капнуло 2800-по ходу это как-то взаимосвязано!))

Да и все сообщения с одного айпишника ни разу ни турецкого или румынского))) модераторы могут поправить, если ошибаюсь
А еще в историях не хватает только клубничек с мальвинами.

на валютной ветке есть такой персонаж Qwerty, они с akurt-ом верняк поладили б, правда проблема в том что первый не иначе чем через недельки 2 реагирует
Corpocrator

Подякував: 247 раз.
Подякували: 542 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:31

Козак-характерник написав:

супер!....завтра на роботі буду мати чим підмахувати колєгу! :mrgreen: ....він якраз пів року тому купив дачу :mrgreen: .......- правда, він там хоче по-серйозному жити 8) ....от як потепліє, буде робити там дах+ремонт+скважину.........і перебиратись туди жити, а львівську халупу буде здавати в оренду!
....і то якраз той варіант, що "настав пенсійний вік"! :P
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:32

Corpocrator
Плюсую.
Тот Qwerty тормоз знатный, в плане скорости реакции.
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:43

ааааааа :D але на зображеннях проглядається металевий стержень, який НІБИ, йде через середину! :shock: хоч я ще все не роздивився :mrgreen: .......мабуть, таки самою керамікою натягуються троси... :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 23:52

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Corpocrator написав:Да и все сообщения с одного айпишника ни разу ни турецкого или румынского))) модераторы могут поправить, если ошибаюсь

на валютной ветке есть такой персонаж Qwerty, они с akurt-ом верняк поладили б, правда проблема в том что первый не иначе чем через недельки 2 реагирует

...про мальвін "легенько/акурТатно" писав на початках :wink: :D

....а Кверті, просто заходить на гілку по вихідних..... переважно :)
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 00:33

Долярчик написав:Відповідь проста: локація!(до роботи/школи/супермаркетів/лікарні)
Тут вже обговорювали, що це все ДОБРЕ, але вже коли пенсійний вік у спину дихає

Я би переглянула таке бачення.
На роботу можна на машині їздити. Польська б*** коштує штуку баксів!
Школа колись закінчиться, зрештою, зараз так багато всього є онлайн, що можна ходити навіть в сільську школу десь в Брюховичах чи Лапаївці.
Супермаркети - хліб можна всюди купити, та й "рукавички" вже всюди є.
Лікарня? При теперішній рехформі швидка не приїде в цілому списку випадків, а самому їхати можна будь-куди.
Пенсійний вік? Ага, якраз на пенсії Вам і знадобиться особняк.

Я це до того, що будинок за містом коштує як квартира у термітнику або на 20-30% дорожче. Але після ремонту Вам стане все ясно...
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 00:37

Corpocrator написав:Да и все сообщения с одного айпишника ни разу ни турецкого или румынского))) модераторы могут поправить, если ошибаюсь

Вы БЕЗУСЛОВНО ошибаетесь.
И это приятно. Чем больше вокруг глупых людей - тем лучше.
Не мешают жить. Отто Бисмарк сказал как-то: "Глупый не опасен. Опасен самоуверенный!"
Мой IP адрес сегодня и сейчас: 95.12.115.ХХХ
Имя хоста: 95.12.115.ХХХ.dynamic.ttnet.com.tr

Для слишком умных: по некоторым причинам иногда пользуюсь windscribe (Платная подписка; меняет мой адрес на ЛЮБОЙ другой).
И еще - думаю - вы - Корпократор (род занятий - entrepreneur) и не представляете что это и зачем:
portal.azure.com
Понятно, что я не учитель уездного "ликбеза" и объяснять не буду, зачем это мне надо и как именно я это использую. Кстати, плачу немалые деньги.
Для умного читателя: я НЕ ИМЕЛ, НЕ ИМЕЮ клонов и в стопятьсотый раз повторяю: исключительно всегда пишу правду. Отвечаю за каждую цифру, которую написал. Я не пустомеля как некоторые "фахівці"...
Слова которых вызывают у меня здоровый смех в стиле Жванецкого.
Что очень приятно.

P.S. Щоби завершити непотрібні розмови про дроти, ізолятори та інші дурниці.
Вплив на людину ЛЕП безумовно є, але думки вчених різняться, від "недопустимо шкідливих" до "ніякої шкоди немає". Що на самому ділі - хто його знає?
Приблизно як в твердженні, що жити шкідливо! Можна ж померти! Ось такі наукові результати дії високої напруги на організм людини!

P.P.S. Для справки: entrepreneur - предприниматель.
Вот Долярчику повезло! Сейчас наш антрэпрэнер (|ˌɑːntrəprəˈnɜːr|) расскажет Долярчику откуда бабло, из какого лесу вестимо? Или везти - забыл как правильно в оригинале...
Только, Долярчик, будьте острожны с его советами... У него принцип жизни иной, чем у меня. У него так: "Ut sementem feceris, ita et metes..." (Что ты посѣялъ, то и жни.) Можно влететь по самые помидоры... Мало ли что он там посеял... А ведь еще Долярчик не вселился в новую квартиру, а будет кормить чужих детей...

P.P.P.S. Пока |ˌɑːntrəprəˈnɜːr| готовит нашему любимому стартеру ветки совет (советы), пришла в голову прикольная мысль: каждый раз буду менять свой IP. Просто для прикола.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 01:21

akurt написав:Розказую:
- сільрада Пядрясного зробила мудру річ: довго приховувала галявину у природному лісі. Потім ії поділила серед своїх та жебраків. Жебраки 99 відсотків вже перепродали. Там нове коттеджне містечко.
- сільрада не узгоджувала проект Фуджікурі ні на водогін, ні на каналізацію без проекту для того містечка (між Окружною та Львовом). Вже узгоджено і гроші виділені.
- так, як Ви не бачили кращої автстради ніж від Львоомв до Пустомитів, так Ви не бачили такого чуда як там: навіть вночі весь ліс освітлюється!
Отак... Це Вам на жаби на дні котловану...

Ви мене так заінтригували. Хочу побачити то чудо!
От як тільки підсохне болото, прокатаюся... але куди?
Направте, куди мені в ліс: http://bit.ly/2p12Hny
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 01:21

Перечитую Lambada (попередня сторінка) підряд по декілька разів.
  Lambada написав:Я би переглянула таке бачення.
На роботу можна на машині їздити. Польська б*** коштує штуку баксів!
Школа колись закінчиться, зрештою, зараз так багато всього є онлайн, що можна ходити навіть в сільську школу десь в Брюховичах чи Лапаївці.
Супермаркети - хліб можна всюди купити, та й "рукавички" вже всюди є.
Лікарня? При теперішній рехформі швидка не приїде в цілому списку випадків, а самому їхати можна будь-куди.
Пенсійний вік? Ага, якраз на пенсії Вам і знадобиться особняк.
Я це до того, що будинок за містом коштує як квартира у термітнику або на 20-30% дорожче. Але після ремонту Вам стане все ясно...

Ну от же мудра людина.

Lambada написав:Ви мене так заінтригували. Хочу побачити то чудо!
От як тільки підсохне болото, прокатаюся... але куди?
Направте, куди мені в ліс: http://bit.ly/2p12Hny

Не дай Боже! Не направлю!
Ви що???
Тут прохвесіанальній фахівець із реклами із Харкова зразу скаже, що щось я рекламую: то коньяк, то дівчат...
Але Ваше посилання - зовсім не те... До речі, там немає болота...
Домовимося так: точно напишу, який результат. З поважних причин люди продають, але не квапляться... Як кажуть: "Продаю нєспєшно"... Їсти не просить... Лежить та лежить...

P.S.
Зображення
Зображення
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 9495969798 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему