|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 10 бер, 2018 12:33
Ото пиши про Киев и не мешай. Я про Киев не пишу. Хотя проезжал по нему на авто 100 раз. Я писал, что хотел даже купить в Киеве квартиры - одну на Позняках, другую на выезде на Житомирскую трассу, не купил: Бог отвел...
P.S. Хатинки у Львові або поза межами Львова не маю і тому не продаю. Маю як запасний аеродром чудову двушку. Зараз законсервована. І теж не продаю. Блін, і чого вони всі помиляються??? Слава Богу, не працюють дитячими лікарями, а тільки "купи-перепродаями": шурупи, цвяхи, рубероїд... В одному кінці базарю узяв - перетягнув на інший бік - продає... руки мерзуть, рахуючи у мішечок по 10 саморізів 3,5х40... Нервуються...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 12:41, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 10 бер, 2018 12:41
akurt и не говори. хотя тебе, как истине в последней инстанции, сам Бог велел работать детским врачом. спас бы много жизней. но это ведь работать нужно, а не чужой недвигой приторговывать на форуме  зы. всё, молчу 
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Суб 10 бер, 2018 12:43
Только для плохослышащих: Хатинки у Львові або поза межами Львова не маю і тому не продаю. Маю як запасний аеродром чудову двушку. Зараз законсервована. І теж не продаю. Взагалі у Львові НІЧОГО не продаю. Ні-чо-го.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 10 бер, 2018 12:47
Yuri_T написав:akurt и не говори. хотя тебе, как истине в последней инстанции, сам Бог велел работать детским врачом. спас бы много жизней. но это ведь работать нужно, а не чужой недвигой приторговывать на форуме  зы. всё, молчу 
И не только недвигой!))
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 10 бер, 2018 12:54
akurt написав:Только для плохослышащих: Хатинки у Львові або поза межами Львова не маю і тому не продаю. Маю як запасний аеродром чудову двушку. Зараз законсервована. І теж не продаю.Взагалі у Львові НІЧОГО не продаю. Ні-чо-го.
Ну да, а кто 80 страниц исписал до этого,как хорошо покупать квартиры под сдачу,сдавать в аренду и жить в Турции! А тут оказывается-нічого нема у Львові! Це ж треба,поворот! А шо тоді вельмишановний пан тут робе,як нічого нема? Забрехалися в край? Чи ви там в 2 смени працюєте? Тоді хоч би планерки б робили,хто про що брехати буде. Аж жаль бере за людину, що тільки людина не понаписує за копійчину, а що робити,як така доля писати пости за копійки,щоб прорекламувати чийсь товар!Тяжка доля-важка праця! П.С. Можете не утруждаться отвечать,потому как опять будет-вода мокрая,а масло масленое. Больше не буду вам мешать,копiйчину заробляти,треба ж якось обездоленним допомагати.
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 10 бер, 2018 13:12
Yuri_T ... а ти гнида, ще та! - таки точно тебе в дитинстві били/копали по голові, що в тебе така злоба і ненависть до оточуючих! ... йди собі на валютну гілку, тут не замазуй і не засмерджуй своєю присутність.... харкай жовчю в іншому міці!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 бер, 2018 13:57
akurt написав:Фірма подивился подивилася на ту висунуту пропозицію (десь в 1,5 (!!!) рази коротшу) і несподівано погодилася. Ось так буває... Мій приятель ОСОБИСТО заліз на дах та сам переміряв всю площу, вкриту металочерепицею.
Це нагадує мені як я поводив тендери по своїх об'єктах: Розглядаю попередні пропозиції від 7 фірм. Сума пропозицій казковим чином різниться від 600т. грн до 5 мільйонів. При курсі 8. За одне і теж-саме. Правда на комплектуючих різних виробників. Після вибора найбільш адекватного виконавця, ревізії калькуляції та комплексу губозакатуючих заходів роботу було виконано за 500т. на комплектуючих одних з найкращих світових виробників.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 10 бер, 2018 14:47
akurt написав: Поки в мене кава - пан Долоярчик - Ви помітили, що всі оці горе-фахівці, які мене тут ногами топчуть з будь-якої причини і такі грамотні, що страх Божий - як тільки ми їм задаємо питання про те, звідки в них гроші і як заробити (порадьте) - зразу ТУХНУТЬ і як погані песики ховаються у будку? Мовчать і не скавчать...)
....так, я помітив, що час-від-часу сюди підлазить нечисть, загадити нашу ЛЬВІВСЬКУ гілку про ЗДАЧУ В ОРЕНДУ НЕРУХОМОСТІ!!! ..... а ті, що порядні, то чогось не всі ГОРЯТЬ БАЖАННЯМ поділитись успіхом! ( саме цікаве - "зародок", чи то, навіть, "ембріон" бізнесу...... - з чого саме ВСЕ почалось?) 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 бер, 2018 16:21
кАроче...  Універсального рецепта придбання нерухомості, чи то під оренду, чи для себе, немає! Хтось любить кавуньчик, а хтось свиний хрящик. На кожний товар є свій покупець! Тут купа факторів може спрацювати. Єдиний факт беззаперечний: совкошлак поступово йде в тартарари...Хоча й на цей товар є свій юзер. Але наразі актульні новобудови. І лише з індивідуальним опаленням. П.С. На мій смак, душа лежать наразі до новобудов від Еко - дім на Стрийській чи на тій же вулиці від Креатор буд. Але ще не визначився. Все залежатиме від кількості монеток в горщику і натхнення. Якщо крутану на біржі барабана добряче, може щось крутше візьму.  Що стосується особняка чи танхауза, то це інший рівень і только состоятєльному чєловєку под сілу!  Але квартира в обласному центрі ніколи не завадить. Навіть якщо особняк є.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-