Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 9596979899 ... 1054>
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 01:47

greenozon написав:Нова свіжа ідея -
https://bzh.life/ua/gorod/kak-zhivetsya-v-kolivinge

Це єдине по темі гілки за останню добу.
На перший погляд трохи схоже до хостелів у центрі Львова, але то у нас короткотермінова оренда.
26 квартир - то півпід'їзду багатоповерхівки.
Це явно не пасивний дохід, навіть дуже активний.
greenozon - Ви там часом не були? дійсно, там так як описано - дівчата по хаті в лабутенах ходять?
Все частіше натрапляю на те, що люди з однаковими цінностями отак збираються жити по сусідству, але стаття надто прикрашена.

Цікаво, чи у нас таке прижилося би десь за містом з добиранням у центр з пересадками. Як думаєте, панове? :roll:
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 01:52

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:Ну от же мудра людина.

Це Ви перед тим, як порвать мене "як тузік тряпку"?

Мудріше Вас тут немає нікого.
Більш того, з часу коли тут був один пост в місяць, і Ви розфлудили цю гілку (чи тему Львівської нерухомості), відділ реклами finance.ua уже давно Вам должен.

Тим, що в Малечковичах продають за 180 штук поясніть якось, що то космос сьогодні.
В мене дві подруги продають свої особняки на Чорновола. Одна хотіла 200 шт за 2-поверхи з подвір'ям і нормальним ремонтом, здала в оренду. Впритул до неї вимахали термітник.
Інша за 3-поверхових 350 метрів з ділянкою хотіла 180 шт, звідти я на лабутенах можу в центр прогулятися, в хаті все є, навіть паркет (не стрийський) - бери тапочки, і відкривай ігристе вино, хоч для життя, хоч для бізнесу - нема охочих. А тут Малечковичі - туди маршрутки тепер хоч їздять? Раніше туди ні добратися, ні вибратися звідти. Але озеро там гарне, і спортивна гребля розвивається там добре. Жити біля води добре - вода забирає негативну енергію :wink:

es77 написав:При наявності варіантів типу такого:
https://www.olx.ua/obyavlenie/privatniy ... e56a7dcae3
А продавці просять 65к за готовий будинок з коммунікаціями (хоча і трохи дивнуватий) з торгом. На фоні цього віддавати 20к просто за ділянку в полі без нічого особисто я не став-би

Мені здається, то дачний будинок, але якщо є газ і інтернет - то можна дивитися, тим більше, що там недалеко завод мінеральних вод - може, і вода добра. Японці з Фуджікури в оренду не візьмуть. Думаю, там і торгуватися можна.
І якщо це дача, то в сусідніх кооперативах з хорошим доїздом і гаражем такі дачі коштують 27-35 тис $- як однокімнатна в термітнику. :!:

akurt написав:З поважних причин люди продають, але не квапляться... Як кажуть: "Продаю нєспєшно"... Їсти не просить... Лежить та лежить...

Ну то порадьте їм тих 8 соток за 30 тис виставити. В Малечковичах дорожче - ну то щоби не продешевити:
Зображення
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 03:00

akurt написав:Ідею взяв "на карандаш"...

Я давно Долярчику кажу, ставай трейдером! :wink: Діло беззбиткове 100%, якщо справу вивчити і правильну тактику і стратегію використовувати. Не хоче. :| Діло хазяйське! :P А от про тактики і стратегію я промовчу, бо ця інформація коштує $. Знання - це товар. Мій прайс - 1 урок (1 година) - 100$. Не дорого.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 09:16

Козак-характерник написав:
  akurt написав:Ідею взяв "на карандаш"...

Я давно Долярчику кажу, ставай трейдером! :wink: Діло беззбиткове 100%, якщо справу вивчити і правильну тактику і стратегію використовувати. Не хоче. :| Діло хазяйське! :P А от про тактики і стратегію я промовчу, бо ця інформація коштує $. Знання - це товар. Мій прайс - 1 урок (1 година) - 100$. Не дорого.
А я можу проконсультувати п.Долярчика, яку нерухомість і де краще брати під оренду. І підказати варіанти. Хоч у Львові, хоч у Зачепилфвці, хоч у Празі. Консультації платні, раз п.Долярчик сам не здатний правильно прийняти рішення)))
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 09:29

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Lambada написав:(по пана Акурта) з часу коли тут був один пост в місяць, і Ви розфлудили цю гілку (чи тему Львівської нерухомості), відділ реклами finance.ua уже давно Вам должен.

...теж так подумав(що фінанс юа.- пану Акурту винен бабла...... ну, і мені, як засновнику і підтримувачу флуду :D )

п. с.....але на цій гілочці наша "родзинка" - це Ви!(гарні пости пишете - все по профілю гілки....... ну, і деколи декого з хмар знімаєте, щоб у космос не полетів) :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 09:34

Frant
Я б дуже Вас просив сидіти вдома(на Київській гілці)
... або писати ПО ТЕМІ, не згадуючи мене!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 09:47

Долярчик написав:але я собі вибрав такий стиль!(який спочатку і був задуманий, як то ніби, робити крапочками паузи, щоб читачі хоч трішки зупинялись/задумувались на мить)

кто-кто? "читатели"? а ты, выходит, "писатель"?
м-да.
но стиль выбрал правильный. сивокобылий бред, называется.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 10:16

Lambada написав:
  akurt написав:Ну от же мудра людина.

Це Ви перед тим, як порвать мене "як тузік тряпку"?
Мудріше Вас тут немає нікого.
Більш того, з часу коли тут був один пост в місяць, і Ви розфлудили цю гілку (чи тему Львівської нерухомості), відділ реклами finance.ua уже давно Вам должен.

Ні, і не збирався. Навпаки, чесно пишу.
Панство тільки слухати розумних ж не хочуть.
Роздуми про те, що можна возити дітей у школу та те, що "Швидка" не приїде на насморк дуже сподобалися. Мої знайомі так і роблять. Я сам не бачив, але казали, що в Пустомитах школа 21-сторіччя. Туди дитину і здали. Однаково треба ще їздити в басейн в Аквапарк... Та й офіс чоловіка в третьому кінці Львова. У родини 2 автівки...
Тому і рекомендую всім ще раз перечитати. А то все думають, що крім життя на бруківці в центрі - то найкраще.
Це, здається попердня сторінка.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 10:16

Lambada написав:
  Долярчик написав:Відповідь проста: локація!(до роботи/школи/супермаркетів/лікарні)
Тут вже обговорювали, що це все ДОБРЕ, але вже коли пенсійний вік у спину дихає

Я би переглянула таке бачення.
На роботу можна на машині їздити. Польська б*** коштує штуку баксів!
Школа колись закінчиться, зрештою, зараз так багато всього є онлайн, що можна ходити навіть в сільську школу десь в Брюховичах чи Лапаївці.
Супермаркети - хліб можна всюди купити, та й "рукавички" вже всюди є.
Лікарня? При теперішній рехформі швидка не приїде в цілому списку випадків, а самому їхати можна будь-куди.
Пенсійний вік? Ага, якраз на пенсії Вам і знадобиться особняк.

Я це до того, що будинок за містом коштує як квартира у термітнику або на 20-30% дорожче. Але після ремонту Вам стане все ясно...

1) ми тільки пішли в перний клас, то ще всі шкільні роки попереду :D
2) кожен день пробиратись через затори - не дуже комільфо :?
3) тому кажу, що ідея розрахована більше на "пенсійний вік", коли вже рідше, на роботу треба(або і взагалі не треба) їздити...... - чи то раз-два в тиждень зганяти в місто за продуктами/і розвагами...

... якось так... :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 10:24

Саме це більше нагадує пенсійний вік та стиль життя:
- вийшов ліворуч - поліклініка. Дошкандибав.
- вийшов праворуч - кладовище. Дошкандибав.
- пішов прямо - проктолог. Дошкандибав.
- трохи лівіше - дитячий садок - дошкандибав.
- трохи правіше - булоча - дошкандибав.
- вверх подивився - мурашник. Сплюнув.

Lambada - молодець.
Я сам боявся на цьому акцентувати увагу, але вже бачите - завдячуючи мудрим людям - назріло.
Знов розказую правду. Правда така, що битимуть мене знов.

Але вже є ТЕНДЕНЦІЯ. І я звертаю увагу саме на тенденцію, а не на конкретні факти.

(текст буде, треба каву випити. Поки в мене кава - пан Долоярчик - Ви помітили, що всі оці горе-фахівці, які мене тут ногами топчуть з будь-якої причини і такі грамотні, що страх Божий - як тільки ми їм задаємо питання про те, звідки в них гроші і як заробити (порадьте) - зразу ТУХНУТЬ і як погані песики ховаються у будку? Мовчать і не скавчать...)

Так ось, про будинки по 180 000 долярів. Або 23-ий спосіб заробляння грошей (для Долярчика).
Давно це було, Історія навіть пригадати не може. Я думаю - дивлячись оп пожовклі папери, що був рік 2013, або 2014.
Хлопці в одній сільскій раді сиділи та чухали лоба: "Що робити восени року 2013... де ті кляті гроші заробити?"
Почухали та проголосували за розширення меж села Малечковичі.
На наступний день все розширене "порізали" на ділянки по 10 соток.
Роздали бідним.
Ну як бідним... Нашо воно бідним... суддям, прокурорам, податківцям, бізнесменам... Дещо не пригодилося бідним, то вже продавали тим, в кого якась копійчина жебрацка була.
Наприклад, 4 ділянки із видом на Львів та Львів-арена продали недорого - за 130 000 долярів.
Там один жовнір вірішив побудувати спарки та продати грошей за мільон.
Інші легіні були скромні - брали для себе діляки по 10 соток. Ціна була дуже приваблива - не дорожче 65 000 долярів за ділянку.
Все це звичайне і не інтересне.
Інтересним було те, що частину із ділянок викупив один справжній Львівський батяр.
В нього бригада - не повірете - 40 фахівців.
Ті 40 фахівців за 2-3 місяці за проектами найнятого архітектора "з нуля" побудували будинок, паркан, ландшафт, воорота й ті дуже класні. Загальна площа плюс-мінус 230-250 квадратів. Продали: 250 000 долярів.
Почали другий. Продали: 250 000 долярів.
Почали... десятий... Продали: 250 000 долярів.
Будинки реально класні, я особисто ходив по поверхах... Просторі, будівництво як для себе. Сподобався етаж у горищі... Він ніби то технічний, але я зразу подумав, що тут можна обладнати спортивну залу власну, стіл тенісний поставити і таке інше.
В середині нічого не зроблено, на відміну від зовнішніх робіт, де все зроблено реально класно та якісно.
за моєю оцінкою для завершення створення власного гніздечка простому пересічному жителю Львова треба було вкласти ще 100 000 зелених папірців.
Дивлячись на якість будинків, звісно, простий львівський люд із своїх мізерних статків швидко витягав по 250 000 долярів та розгрібав ті гарячі пиріжки...

Раптом насподівано прийшла осінь року 2017...
Побудований новий будинок номер 24 та номер 25 - а жодного схожого не було - раптом зупинилися в продажі.
Нєт ніхто...
Чи гроші у людей закінчилися, чи НАБУ дійсно працює добре, чи ще щось... Може, вітер якось не так дує... на захід...
Але дивлячись на те, що зупинилися продажі у подруг Lambada, можна вже говорити, що бум пройшов.
А після буму буває... Мовчу, бо битимуть...

P.S. Підтверджую, що якщо купити у гарному місці (не вважаю гарним місцем чисте поле десь між окружною та Скниловом - їду мимо і жахаюсь: наче татарські поселення у передмісті Сімферополя у бік Бачисарая перед тим, як Крим було окуповано) тисяч за 30, а не за 7 (є на ОЛХ і такі пропозиції) то реальний гарний особистий будинок на 2 поверхи та 200 квадратів обходиться в 90 000 долярів. При ретельному контролі за робітниками.
Кумедна ситуація була із великою кількістю металопластикових вікон та дверей: потужна фірма все перемірила, порахувала, висунула пропозицію. Забудовник подивився на ту висунуту пропозицію, та висунув власну пропозицію, не соромлячись, в кого пропозиція буде довшою, а в кого меншою. У забудовника пропозиція була коротшою, а він і не соромився.
Фірма подивился подивилася на ту висунуту пропозицію (десь в 1,5 (!!!) рази коротшу) і несподівано погодилася. Ось так буває...
Мій приятель ОСОБИСТО заліз на дах та сам переміряв всю площу, вкриту металочерепицею.
Робітники виставили рахунок на 130 квадратів даху, а він наміряв - може й збрешу - 102 квадрати.
На зекономлені гроші купив жінці намисто. До 8 Березня. Отак.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 11:12, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 9596979899 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей