Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 105106107108109 ... 1054>
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:26

sailed написав:
  Козак-характерник написав:sailed кАроче наш райончик на Стрийській перспективний... :) А я вагаюся між Еко і Креатором там.

Я би не брав не те не те. Але не буду нав'язувати свою думку - бо вже виглядаю як менеджер з продажів :)

Доречі, в жодному ЖК не бачив адекватних менеджерів. Я так розумію, що процентів з продажів вони не отримують, продати щось зовсім не зацікавлені, всі з кислими мінами, в мене аж бомбить коли доводиться мати з ними справу. А тут ще пишуть що новобудов вже достатньо. Не вірю. Коли вже ринок насититься, то почнуть вкладатись в менеджерів, щоб вони працювати почали, а не сиділи перед компами як на поминках.

... про менеджерів:
.. зайдіть у ВП Авалон! - там панянки-цукерочки зразу посміхаються, тільки-но переступаєте поріг! - пропонують каву... чай... себе.... ой, вибачте, себе вони, нажаль, не пропонують :mrgreen:..... але, столики там зі скла, темнувато-прозорі і..... вільно-невільно дивишся на їхні..... колінка :oops: :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:28

Така активна гілка, що не все встигаю читати...
  Долярчик написав:От пан akurt продав всю нерухомість у Львові, отримав 150 штук зелених і не лишив їх в порожній хаті, а поїхав в офшор платити податки. Гріється на сонечку, і думає вже котрий день: як потратити ті 150 штук.
Долярчик - та запропонуйте пану akurty [b]інвестувати у Ваш бізнес, [/b]чи якось пів-на-пів, чи запропонуйте вигуляти його бідолашного собаку, чи проконтролювати робітників, які обраховують, чи просто за рекламу тут, на "вашій" гілці, чи продати трохи того стрийського паркету. Та людина хоче потратити гроші!
За ідею не дякуйте! Мені вистачить вишневої настоянки.
п. с.... пане Акурт - ваш хід!(і теж чекаємо на відео!) :D

Мій хід - як просили:

- Гріється на сонечку, Правда.
- думає вже котрий день: як потратити ті 150 штук. Неправда. Я СПОЧАТКУ все порахував .
- інвестувати у Ваш бізнес, Вже неможливо. Я голий і босий, як жебрак, все інвестовано на сьогодні...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 05:10, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:29

akurt написав:Це проста річ.
Як в онкоклініці треба у гардеробшиці питати про перспективу діагноза у хворого, так і в простих роботяг Львова треба питати про якість будівництва та перспективу його.
Не у сейлорів язикатих, а просто так - у звичайного робітника.
Пригостити цигаркою і спитати: завалится чи ні?

Я на це дивлюсь так, якщо радянськи панельки досі живі, і навіть "в ціні", то не вірю що зараз можна збудувати гірше. Тому звичайний робітник звичайно може багато чого наговорити, але я би на це не звертав уваги. Дійсно, є треш, коли цегляна кладка на балконі від вітру випадає (було недавно таке з об'єктом від Ірокс), але більш менш всі якось будують, здають, вселяються люди, живуть, радіють, займаються коханням, народжують дітей. Бо якщо почати розпитувати всі деталі по новобудовам, то взагалі перехочеться щось купувати. Так і проживешь в засцяному під'їзді з непрацюючим ліфтом :lol:

Зображення
Востаннє редагувалось sailed в Суб 10 бер, 2018 23:32, всього редагувалось 1 раз.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:29

Долярчик написав: але, столики ьам зі скла темнувато-прозорі і..... вільно-невільно диіишся на їхні..... колінка :oops: :D

Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:40

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Ось, доречі, ще про оренду. Ніякий це не пасивний прибуток. Це ризик та сиві волосся. Так, чисто якщо треба хату притримати поки діти не стали повнолітніми та не захотіли з'їхати від батьків. Якби в нас це працювало як в Європі, все по закону, контракти, штрафні санкції вразі недотримання вимог та інше, тоді я би ще міг це розглядати як бізнес. А в Україні це будеш робити на свій страх і ризик. Краще вже комерцію якусь придбати і здавати бізнесу. Так, платити податки, але там хоч якісь є гарантії.

sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:42

Долярчик написав:...сьогодні, напевно, більшість форумчан не ляже спати, до-поки пан Акурт не напише свій твір/оповідання/навколосвітню мандрівку.......... довкола глобуса із пляшкою коньяка і кубинською сигарою :mrgreen:

Лягайте вже... мені трохе ліньки...
Коньяку немає...
Кубинської сигари зроду не було...
Бокал Шардоне Преміум із жінкою випив: сидячі в кріслі на балконі...
Тепло. Гарно...
Жінка лається, що я оці дурниці читаю...
Кидаю читати...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 23:56

Зацените

Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 09:25

Звісно, здача в оренду - то клопіт. зазвичай орендарі не вельми дбають про хазяйське добро))) Техніка має звичку ламатись, підлога - зношуватись, крани і труби -протікати, замки - виходити з ладу. Тому орендодавець мусить бути готовим в 12 ночі бігти відкривати аварійний замок самотужки (чи телефонувати у відповідну службу і платити гроші за екстренний вилом замка), серед глупоі ночі чи ясного дня отримувати звістку про протікання нового радіатора опалення чи короткого замикання недавно проведенної електропроводки. Можливі затримки з своєчасною оплатою) Ну і таке інше))) В телефонному режимі керувати не вийде - треба все побачити на власні очі, прийняти рішення і закрити проблему)) А мрії різних лежакуватих долярчиків про безтурботне життя орендодавців- то лише вологі видумки ледарів)))
Востаннє редагувалось Frant в Нед 11 бер, 2018 09:30, всього редагувалось 5 разів.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 10:12

Frant діло говОрить.
Все так і є.

Тут два шляхи "порятунку":
Перший. Ретельно відбирати орендаря. Не брати першого-ліпшого. Десь на сторінці 50 цієї гілки є копія "Інструкції для орендодавція" - я її скопіював на київській гілці. Там дуже все ретельно розписано. В мене є друг Володя - той майстер відбирати орендарів.

(Примітка: способ 24 отримання пасивного прибутка. Цей спосіб апробовано та запропоновано моїм товаришем Володимиром. Він шукає для орендодавців орендарів. Знайшов - отримав одноразову премію у 50 відсотків орендної плати - наприклад, 0,5х10 000= 5 000 гривень. Далі він пропонує оредодавцю взяти квартиру "на обслуговування". Тобто слідкувати за порядком, оплатою, вірішувати технічні проблеми. Плата - 5 відсотків від суми оренди. Маємо: 5%*10 000=500 гривень Сума мала, скажете? На сьогодні у Володимира 10 (десять) клієнтів. Маємо: 10х500=5 000 на місяць. Скажете, мало? Ну-ну... Володимир на днях відправляє доню в Брюссель - я йому допомогав квитки брати на потяг до Пшемисля (550 гривень, потім на автобус до Кракова (18 злотіх - дурня), потім на літак до Брюсселя - Ryanair - 72 злотих - дурня). Спосіб здається не зовсім пасивним, але це не так, оскільки Володимир сам ретельно відібрав орендаря, то робити там зовсім нічого не треба, першого числа кожного місяця він ОСОБИСТО обходить всіх клієнтів, записує показники лічильників та збирає готівку. Готівку через банк переводить орендодавцю. Дуже ретельно прописаний Договір оренди. там є цікавий пункт: в разі просрочки оплати за оренду саме 10-го числа місяця - пеня в розмірі 3,3 (!!!) відсотка орендної плати за день просрочки!!!! Ну, порахуйте, скільки виходить навіть при розтермінуванні оплати на тиждень? Хі-хі-хі! Вся робота. ОДИН день на місяць. Має 1/4 місячного прибутку Долярчика за 1 (один) день.)

Так ось: В мене є друг Володя - той майстер відбирати орендарів. Він навіть на туфлі дивиться орендаря, ретельно аналізує, на якій автівці приїхав. У бесіді акуратно виясняє, чим займається, ким працює. Робить висновок про платежоспроможність. Дає остаточну пораду орендодавцю. Справу вирішено! Це - майстерність!

Другий. Не треба виставляти квартиру в оренду ДЕШЕВО. Треба - дорого. На дорогу квартиру не піде ніщєброд (вибачайте за італійський термін). Це ніщєброди псують, бо не мали можливості заробити на щось путнє.
Клієнт на ДОРОГО завжди знайдеться. Але людина з тих, хто має гроші - веде себе по-іншому. Якщо хочете - веде себе "дорого"!
Звісно, на "дорого" не піде клієнт у панельку на Науковій, там підуть на 4 000 гривень, не більше.
Панельку на Науковій треба було вчасно продавати, дзвоники про те дзвонили ще в році 2014...
А враховуючи, що центр бізнес-життя у Львові поступово перемішується на південь, до майбутнього новітнього Бізнес-центра вздовж Стрийської, то ніщебродам - ніщебродові панельки на Науковій та на Сихові, марномислячим - марноміслячі недобудови у "ближньому центрі", а делекоглядним - дорогі орендарі на півдні...

P.S. Я нічого не рекламую, бо вже не маю бізнес-інтересів у Львові. Не продаю, і не планую в найближчі 100 років продавати хатинку у Львові (це просто нагадування для занадто вумних).
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 10:45

Пан Акурт - добрий теоретик з усього-всього-всього.))) Дорогі ремонти орендних квартир робити невигідно, і простой цього сектору добрячий. Я взагалі не рекомендую своім знайомим вкладати гроші в житлову укро-нерухомість. Ми ще не на дні. Далеко ще до дна, мінімум 2-3 роки.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 105106107108109 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор