|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Вибачте, що зачіпила. Я би не питала, якби Ви не пропагували женити турків з українками. Не робіть того, будь-ласка! Турки не роблять українок щасливими! Восток - дело тонкое. Ви крутий папік! Замість рибки вудочку не пробували давати? Я у 2008 взяла всього лиш Ford Fiesta кольору ламбада. А куда їздити на мерсі С класу молодому нежонатому? ![]() Часи трохи змінилися: зараз, на викладача, який садить трьох студенток в авто і в ліс - можна легко справу відкрити. Раніше так не робили? Це офіційно є способом заробітку, хоч гидким. Знаєте, у 2007 один дуже (!) поважний Пан прийшов до мого шефа, а в офісі я сиджу з колегою. Він, чекаючи шефа, давай з нами знайомитися. Але поважний Пан - каже, дівчата, Ви такі файні, хлопців маєте? в мене є син, файний такий, вчиться тамто, я би хотів його з файними познайомити... тут в нього дзвонить телефон останньої моделі: -альо... як не хоче ставити?... як на перездачу? ...як талон? ...та ти скажи, що ти (прізвище)! Скажи, що ти (прізвище)! Чуєш чи нє? Якшошо, то я подзвоню, поговорю з ним, що то він собі дозволяє... О, дівчата, то якраз син дзвонив - файний хлопець, дівчата... ви подумайте! Пішов. Ми переглянулися. Дивлюся в соцмережі фото одного олігарха, і бачу, що той Пан свого сина таки видав за дочку того олігарха. Дело тонкое. Бізнес проект. Це не просто примноження капіталу, це піднесення до n-ї степені з обох сторін. Джекпот! З мерсом класу C300 може любий дурак. А без нього? Відправте у всесвіт лучі добра, і да повернуться вони вам сторицею! Всі чомусь це проігнорили, а то наймудріше в цій гілці за цей long weekend:
і продовження: "Дуже важливо, що в нас нема грошей. Усі скажуть, що це погано. Але я вважаю, що коли нема грошей, треба думати, креативити, від цього нікуди не подінешся. Тому, в першу чергу, треба не зосереджуватись на якихось галузях діяльності, а зосередитися на людському потенціалі." P.S. Ви там трошки поправили про те, що машина космічна, чи космоподібна. В мене є реальний знайомий космонавт. Їх після тренувань трохи криє. Коротше, космос не кожному підходить. ![]()
... дуже дякую!.....і так, я вибрав лише для зручності сім'ї по локації........ а сам і далі буду "піляти" на Сихів на роботу ![]() п. с...... одне, лише погано - теще буде близько(за 10хв пішки)..... ну нічого, буде приходити по попередньому звпису і дзвінку! ![]() ![]() Собака і дружина в нього є. І в чарку він любить заглядати. І мешкає (мешкав) у Львові. Решта інформації - під знаком питання. До речі, під ніками Акурт і Ламбада - вірогідно, пише одна й та ж сама особа. Стиль письма, певні слова , їх порядок і словосполучення - чомусь вельми схожі. ![]() Можете не сумніватися. Завжди 100 відсотків. Ха-ха... відразу не помітив - бо форум так роззрізся... Не знаю, що там за дулі придумав крутити Долярчик - крутити не буду... фото вчора десь приблизно о 14-00... ![]() Вода +18, я не купався. Люди купалися. Рибалки ловили рибу - дуже багато рибалок. При мені ніхто не впіймав. Я впімав Дораду в "Метро" по 19 лір або по 19х7=133 гривні кіло. Дві штуки ( 1100 грамів) затягнули на 21 ліру або на 147 гривень. Там же й почистили. Вчора по дорозі із пляжу робив інтересний експеримент, мив автівку. Прикольно. Мийка самообслуговування - дві монети по 1 лірі - 14 гривень - це вкриваєш слоєм активної піни. Ще одна монетка 1 ліра - 7 гривень - це миєш сам водою під тиском - без омежень часу (!!!). Таким чином, повна мийка обходиться у 3 ліри або 21 гривню. За 20 гривень я встигав помити і у Львові - мийка за Сільпо на Науковій. Але треба було все дуже швидко робити. Другий експримент - там же, піна за 2 ліри - але мийка за допомогою щіток, що обертаються - коштує 2 ліри, а не одну. Автівка стоіїть, а рухається вздовж авто така брама із щітками. Треба складати дзеркала та відкручувати на даху позашляховика антену. Але було дуже приємно, що автівку помив за 2+2 =4х7=28 гривень. Останній раз мив 3 березня на парковці Ашану за 120 (!!!) гривень. Різниця в ціні в 120/28=в 4 рази. Я розумію. що за 120 - тот ручна, але все ж... P.S. Прошу шановних гадалок та проріцателів не гадати - існую я чи ні, клон я чи ні, правду пишу, чи ні... Краше БЕЗКОШТОВНО користуйтеся досвідом. Поки мені ще не набридло боротися із вітряками. Це я так м'яко сказав "вітряками". Пан Долярчик! ваш текст червоним кольором написаний вчора о 22-46. У Турції було на годину більше - 23-46, я вже спав. Але нагадаю Вам народну мудрість: "С кем поведешьсся, от того и наберешься!" У Вас на вчорашній вечір получилося (100-90)%=10% дурнуватості вже від психічно неврівноваженої людини вже набралися. Не прогресуйте. З подивом читав ваші роздуми про балкон. Як ви в таку халепу попали, що щей балкон самому треба робмиити. Зазвичай сучасний забудовники здають балкони вже готові - стоять гарні склопакети. У мене на балконі треба було: - на підлогу щось покласти. В квартирах під оренду поклав ламінат. В своїй квартирі - все ж таки паркет. Робітники лякали, що кину вікно і паркет зіпсується. Нічого страшного. - Стеля балкона була пошпакльована та пофарбована білою фарбою. Світильник - на стіні. - по переметру кинули підвіконня пластикове - під мармур - купили на Княгині Ольги - там є непоганий магазин (рекомендую). Там же можна й двері замовити, рекомендую від "Папа Карло". - стіни пофарбували фарбою у колір кухні - фарба миється, поучилося економно. Бо не вгадаєш, скільки фарби знадобиться на кухню... Вся робота... Де ви влізли в ті проблєми та витрати - не розумію... P.P.S. Мені цей форум поки що подобається - отак їдеш в автобусі по Львову і не підозрюєш, що навруги можуть бути купи збоченців... А так - видніше... Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 10:20, всього редагувалось 4 разів.
![]() Досвідом чого? Гуляння з собакою, поїздок з діффками вночі у власному автомобілі, поїдання клубніки чи заглядання в чарку з горілкою/коньяком? Кожен другий форумчании тут може розповісти подібних байок вагон і маленьку візочок. Звісно, не так красномовно і розлого))) ![]() Дарма Долярчик день і ніч тут сидить, чекає порад, як без затрат і перешкод на рівному місці заробити мільйон доларів. Ну хоча би 50 000 - 100 000 доларів)) Ніц, немає таких порад))) Лише рекомендації, як витрачати гроші))) ![]() ![]() "слідство ведуть...." (с)akurt... не хочеться мені тут бути у ролі слідчого, але багато тут деякі форумчани навели "тєнь на плєтєнь"!... тож:
- фотка трішки застаріла і хочеться НОВУ, таку як я вказував ранішше(турецька вивіска.... люди на задньому фоні, а головне САМЕ ТАК тримати пальці: показувати на лівій три, а на правій чотири - оце і буде 100 % доказом!.... навіть 200% (хоч ніби на фото собака(біля Вас) і з попередніх фото) ![]() ... звичайно, що Ви тут нікому нічого не зобов"язані, але отак би просто Ви б поставили "ВСІ КРАПКИ НАД І"! для скептичних читачів: п. с......у фотршоп - не вірю, бо знающі форумчани компи і цифрову техніку ЗНАЮТЬ, що якщо трохи "копнути", то можна бачити КОЛИ(в який час) було зроблене фото і яким фотиком-смартфончиком!
|
|