Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 114115116117118 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 02:36

Акурт звичайно пише байки,але пише непогано,треба признати. Манія величія на рівні. Цікаво скільти там % правди? Даю 20%
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 03:18

Нам так нє жить!

Ethereum написав:Акурт звичайно пише байки,але пише непогано,треба признати. Манія величія на рівні. Цікаво скільти там % правди? Даю 20%

Про дописи пана Акурта одним словом... :)

Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 04:09

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:Треба.
Реально.
Болюче питання. Не жартую.
Я, як купив собі перше в житті авто - Lada 1200s - ту проблєму із жінкою відразу почав вирішувати якось без зайвих напружень - садив в автівку - не жартую - 3 (три) студентки - і у ліс, на Дніпро...
Тому, як в ці дні єдиний із моїх ще не жонатих - нежонатий син - в мене тільки сини - Слава Богу - захотів Мерса клас С300 - я не вагаючись погодив те питання.
Мерс білого коліру.

Вибачте, що зачіпила.
Я би не питала, якби Ви не пропагували женити турків з українками. Не робіть того, будь-ласка! Турки не роблять українок щасливими! Восток - дело тонкое.

Ви крутий папік! Замість рибки вудочку не пробували давати? Я у 2008 взяла всього лиш Ford Fiesta кольору ламбада. А куда їздити на мерсі С класу молодому нежонатому?
Зображення
Часи трохи змінилися: зараз, на викладача, який садить трьох студенток в авто і в ліс - можна легко справу відкрити. Раніше так не робили? Це офіційно є способом заробітку, хоч гидким.

Знаєте, у 2007 один дуже (!) поважний Пан прийшов до мого шефа, а в офісі я сиджу з колегою. Він, чекаючи шефа, давай з нами знайомитися. Але поважний Пан - каже, дівчата, Ви такі файні, хлопців маєте? в мене є син, файний такий, вчиться тамто, я би хотів його з файними познайомити... тут в нього дзвонить телефон останньої моделі:
-альо... як не хоче ставити?... як на перездачу? ...як талон? ...та ти скажи, що ти (прізвище)! Скажи, що ти (прізвище)! Чуєш чи нє? Якшошо, то я подзвоню, поговорю з ним, що то він собі дозволяє...
О, дівчата, то якраз син дзвонив - файний хлопець, дівчата... ви подумайте!
Пішов. Ми переглянулися.

Дивлюся в соцмережі фото одного олігарха, і бачу, що той Пан свого сина таки видав за дочку того олігарха.
Дело тонкое. Бізнес проект.
Це не просто примноження капіталу, це піднесення до n-ї степені з обох сторін. Джекпот!

З мерсом класу C300 може любий дурак. А без нього?

Відправте у всесвіт лучі добра, і да повернуться вони вам сторицею!

Всі чомусь це проігнорили, а то наймудріше в цій гілці за цей long weekend:
  Козак-характерник написав:Ми бачимо такі світові тенденції. Перше – те, що раніше, протягом сотень років, створювало великий вплив на життя людей, на політику, економіку, через що були війни, – це гроші, промисловий капітал, економічні та природні ресурси на сьогоднішній день мають все менший вплив. Темпи зростання, які ми бачимо, наприклад, у Кремнієвій долині та інших місцях. Ці місця стають місцем концентрації креативних людей, формують та реалізовують ідеї. Безумовно, без капіталу вони цього не можуть зробити, але первинними тут є ідеї, думки людей. Ці регіони створюють значний вплив – не фінансовий, а переважно інтелектуальний.

У таких регіонах люди формують свою систему цінностей, яка суттєво відрізняється від тих, що формувалися протягом останніх 300 років. Нове ставлення до показовості – яхт, брендів і подібного. Нове ставлення до людей – значно більше толерантності, більше розуміння того, що людина може, наприклад, збанкрутувати, але мусить піднятися і почати знову.

і продовження:
"Дуже важливо, що в нас нема грошей. Усі скажуть, що це погано. Але я вважаю, що коли нема грошей, треба думати, креативити, від цього нікуди не подінешся. Тому, в першу чергу, треба не зосереджуватись на якихось галузях діяльності, а зосередитися на людському потенціалі."

P.S. Ви там трошки поправили про те, що машина космічна, чи космоподібна. В мене є реальний знайомий космонавт. Їх після тренувань трохи криє. Коротше, космос не кожному підходить.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 08:32

sailed написав:Долярчик, ага, поняв. Прийміть мої вітання. Я чомусь думав що ви й досі в пошуках, а виявляється ви вже інвестор. Нехай все пройде гладко.

...дуже дякую! - приємно, що мене знають і пам'ятають...... мої мрії, які почались здійснюватись!
Вам теж всього найкращого і здійснення мрій!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 08:39

Козак-характерник написав:Долярчик Долярчик, не мєнжуй! І не слухай тих, хто стібається над тобою... Можливо половина з них, ще ті ніщеброди, що заздрять тобі і підкусюють, живучи все життя в приймах... Судячи з твоїх дописів про себе, ти обрав найоптимальніший варіант житла для себе і родини. Подумав, як твої близькі добиратимуться до роботи, обрав невеличку відстань до центру, тут тобі і всі розваги, цивілізація, брате! :) І головне, воля! А до тещі їздити лише на млинці. Тримайся, козаче! Українець українця повинен підтримувати, а не стібатися! А якщо є можливість допомогти, то не мутити тєнь на плєтєнь, а сказати чітко, що, де і як. Довбай далі свій тернистий шлях! Вірю, чекає тебе фарт! :D Бог в поміч!

... дуже дякую!.....і так, я вибрав лише для зручності сім'ї по локації........ а сам і далі буду "піляти" на Сихів на роботу :D

п. с...... одне, лише погано - теще буде близько(за 10хв пішки)..... ну нічого, буде приходити по попередньому звпису і дзвінку! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 08:51

Ethereum написав:Акурт звичайно пише байки,але пише непогано,треба признати. Манія величія на рівні. Цікаво скільти там % правди? Даю 20%
Собака і дружина в нього є. І в чарку він любить заглядати. І мешкає (мешкав) у Львові. Решта інформації - під знаком питання. До речі, під ніками Акурт і Ламбада - вірогідно, пише одна й та ж сама особа. Стиль письма, певні слова , їх порядок і словосполучення - чомусь вельми схожі.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 09:40

Можете не сумніватися. Завжди 100 відсотків.

Долярчик написав:sinus
....ну дивіться, ми можемо пана Акурта ЛЕГКО перевірити: нехай завтра сфоткає себе на пляжі показуючи на одній руці три пальці, а на іншій чотири і під різним ракурсом - це б був би 100% доказ!
як ідея? :idea:
.....тільки ще питання, чи він погодиться! :roll:

Ха-ха... відразу не помітив - бо форум так роззрізся...
  Долярчик написав:....ну ви мене "завели!" - я вже й сам ДУЖЕ хочу побачити таке фото з паном Акуртом, про яке писав вище!!!

Не знаю, що там за дулі придумав крутити Долярчик - крутити не буду... фото вчора десь приблизно о 14-00...
Зображення
Вода +18, я не купався. Люди купалися. Рибалки ловили рибу - дуже багато рибалок. При мені ніхто не впіймав.
Я впімав Дораду в "Метро" по 19 лір або по 19х7=133 гривні кіло. Дві штуки ( 1100 грамів) затягнули на 21 ліру або на 147 гривень. Там же й почистили.

Вчора по дорозі із пляжу робив інтересний експеримент, мив автівку. Прикольно.
Мийка самообслуговування - дві монети по 1 лірі - 14 гривень - це вкриваєш слоєм активної піни. Ще одна монетка 1 ліра - 7 гривень - це миєш сам водою під тиском - без омежень часу (!!!). Таким чином, повна мийка обходиться у 3 ліри або 21 гривню. За 20 гривень я встигав помити і у Львові - мийка за Сільпо на Науковій. Але треба було все дуже швидко робити.
Другий експримент - там же, піна за 2 ліри - але мийка за допомогою щіток, що обертаються - коштує 2 ліри, а не одну. Автівка стоіїть, а рухається вздовж авто така брама із щітками. Треба складати дзеркала та відкручувати на даху позашляховика антену.
Але було дуже приємно, що автівку помив за 2+2 =4х7=28 гривень.
Останній раз мив 3 березня на парковці Ашану за 120 (!!!) гривень.
Різниця в ціні в 120/28=в 4 рази. Я розумію. що за 120 - тот ручна, але все ж...

P.S. Прошу шановних гадалок та проріцателів не гадати - існую я чи ні, клон я чи ні, правду пишу, чи ні...
Краше БЕЗКОШТОВНО користуйтеся досвідом. Поки мені ще не набридло боротися із вітряками. Це я так м'яко сказав "вітряками".
Пан Долярчик! ваш текст червоним кольором написаний вчора о 22-46. У Турції було на годину більше - 23-46, я вже спав.
Але нагадаю Вам народну мудрість: "С кем поведешьсся, от того и наберешься!" У Вас на вчорашній вечір получилося (100-90)%=10% дурнуватості вже від психічно неврівноваженої людини вже набралися. Не прогресуйте.
З подивом читав ваші роздуми про балкон. Як ви в таку халепу попали, що щей балкон самому треба робмиити. Зазвичай сучасний забудовники здають балкони вже готові - стоять гарні склопакети.
У мене на балконі треба було:
- на підлогу щось покласти. В квартирах під оренду поклав ламінат. В своїй квартирі - все ж таки паркет. Робітники лякали, що кину вікно і паркет зіпсується. Нічого страшного.
- Стеля балкона була пошпакльована та пофарбована білою фарбою. Світильник - на стіні.
- по переметру кинули підвіконня пластикове - під мармур - купили на Княгині Ольги - там є непоганий магазин (рекомендую). Там же можна й двері замовити, рекомендую від "Папа Карло".
- стіни пофарбували фарбою у колір кухні - фарба миється, поучилося економно. Бо не вгадаєш, скільки фарби знадобиться на кухню...
Вся робота... Де ви влізли в ті проблєми та витрати - не розумію...

P.P.S. Мені цей форум поки що подобається - отак їдеш в автобусі по Львову і не підозрюєш, що навруги можуть бути купи збоченців... А так - видніше...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 10:20, всього редагувалось 4 разів.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 09:49

Lambada

Ви робили звукоізоляцію за усім периметром квартири? Стелю також?
яка товщина матеріалу? ціна? вартість роботи?
наскільки реально зменшує шум?
наперед вдячний :D
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 10:20

akurt написав:Краше БЕЗКОШТОВНО користуйтеся досвідом

Досвідом чого?
Гуляння з собакою, поїздок з діффками вночі у власному автомобілі, поїдання клубніки чи заглядання в чарку з горілкою/коньяком?

Кожен другий форумчании тут може розповісти подібних байок вагон і маленьку візочок. Звісно, не так красномовно і розлого))) :D

Дарма Долярчик день і ніч тут сидить, чекає порад, як без затрат і перешкод на рівному місці заробити мільйон доларів. Ну хоча би 50 000 - 100 000 доларів))
Ніц, немає таких порад))) Лише рекомендації, як витрачати гроші))) :mrgreen:
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 10:22

"слідство ведуть...." (с)

akurt... не хочеться мені тут бути у ролі слідчого, але багато тут деякі форумчани навели "тєнь на плєтєнь"!... тож:
- фотка трішки застаріла і хочеться НОВУ, таку як я вказував ранішше(турецька вивіска.... люди на задньому фоні, а головне САМЕ ТАК тримати пальці: показувати на лівій три, а на правій чотири - оце і буде 100 % доказом!.... навіть 200%
(хоч ніби на фото собака(біля Вас) і з попередніх фото) :D

... звичайно, що Ви тут нікому нічого не зобов"язані, але отак би просто Ви б поставили "ВСІ КРАПКИ НАД І"!

для скептичних читачів:
п. с......у фотршоп - не вірю, бо знающі форумчани компи і цифрову техніку ЗНАЮТЬ, що якщо трохи "копнути", то можна бачити КОЛИ(в який час) було зроблене фото і яким фотиком-смартфончиком!
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 114115116117118 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей