Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 178179180181182 ... 1053>
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 15:59

Жителя Львова оштрафовали за пластиковые окна

Власти Львова рассмотрели 19 протоколов о нарушении собственниками квартир в центральной части города требований законодательства об охране исторического наследия.

Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета.

Протоколы об административном нарушении были составлены за установку пластиковых окон и перепланировку квартир в домах на улицах Братьев Рогатинцев, Галицкой, Печатной, Валовой, Армянской, Русской.

В результате 18 протоколов были отправлены на доработку, а в отношении одного владельца помещения было вынесено решении о наложении штрафа в размере 1 700 грн за установку пластиковых окон в квартире на ул. Русской, 12.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 16:34

Як ви бачите, нестача кисню у повітрі поруч із смттєспалювалним комплексом у Києві, де намагається існувати київський дядько, не дозволило Франту прочитати назву гілки.
Читаємо:
"Купуємо для здачі а ОРЕНДУ Львіську нерухомість"

Тут: "Купуємо" - теперешній час. Слово "Купувати" — "купити" та всі форми від них (купував, купую, купуватиму, купуй, купуючи, купив, купивши) нормативні.
Стартер гілки мав нв увазі те, про що й збагнути не може київський "хвахівець": наша задача не брати в оренду смітники иа клуні, комори та горіща (то він сплутав) по 2000 гривень на місяць, а наша мета: КУПИТИ НОВЕ. зараз. Сьогодні. Завтра.
КУПИТИ НОВЕ, щоби здавати в оренду.
"Для здачі" - це і теперешній час, і майбутній час.
Вкласти, купивши за 28 000 - 38 000 $ долярів (це такі гроші, яких немає у київського хвахівця), щоби отримувати пасивний прибуток. У Л-Ь-В-О-В-І.

Для того ми:
- проаналізували ринок нерухомості у Львові, а не у Києві.
- визначили місця для перспективної купівлі у Львові, а не у Києві.
- вияснили, чи варто спиратися на майбутніх оренадрів із числа жебраків-викладачів університетів та студентів у Львові, а не у Києві.
- вияснили, в яку ціни обходиться ремонт у Львові, а не у Києві.
- ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.
- обговорили, що треба дуже прискіпливо відбирати орендарів, щоби не дай Боже, не взяти отакого Франта.
- ми піднялися на НОВИЙ етап та аналізуємо, чи вигідно взяти та купити не новобудову, а щось полярне: старовинно-історичне та зробити відновлювальний ремонт, і здавати людям тендітним та цінувателям старини, можливо не за 12 000 на місяць, а більше...
- ми обговорюємо, в що це стане в грошах, нервах, та те, що найважче оновити двері та вікна. Думаємо над тим. Заради цього я написав, що спробую знайти перевірених фахівців, роботу яких бачив та сам мацав. Може, кому згодиться... Мені згодилося, зараз не треба.
Боже, що тут сталося: вибух мозку у київського невдахи, потік лайок, брутду, ярликів, заяв та підозр, що я щось рекламую, я щось продаю, і таке інще.
Але я задоволений: змушую у людини-аналітика кожного мого слова одну з двох звивин мозку вдарити від нервового напруження другу з двох звивин, що дісталася від батька, у мозку, та вискочить хочь і невдала, жалюгідна, немічна, квола, але іскорка хоч якоїсь думки...

Що ж нам пише бідолага?
Не пише киянин, який заблукав у житті та попав на Львівську гілку, чи жінка дала 10 гривень на дзвінок в Івано-Франківськ, ні...
Він нам розказує, як ми легко те зробим, а воно - не соромиться писати - не здатне.
Жінка не дала...

Пише таке:

"Чоловіче, так ти розібрався з порядком орендних цін в Києві і Львові?"
От біда із тим сміттям у Києві...
Доречі, бригадира сантехників звали Михайло, на нього теж черга, але я його у список не включив - але воно, бідолашне, оте Франтово-київське того не розуміє.
Так, то нестача кисню... Та й жінка не дала...
10 гривень...

P.S. Дякую Козаку-характериник"у за посилання на чудовий кліп про бурштин.
Дуже сподобалося...
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 17:18

akurt написав:ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.

І де це пан Акурт таке виявив?
Він здійснив статистичний аналіз інформації по орендним квартирам в Києві і Львові по Авізо чи Лун.уа, зібрав базу даних, оцінив похибку і відносне стандартне відхилення результатів?
Може, пан Акурт порахував коефіцієнти кореляції між двома умовно непов,язаними між собою параметрами??

Ні, пан Акурт просто брякнув з стелі "У Львові легше, ніж у Києві".
Як звичайний балабол-ріелтор. :mrgreen:

Пане Акурт, вам варто частіше гуляти з собакою. :oops: Тоді менше часу буде на форумну клоунаду.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 18:10

Frant написав:
  akurt написав:ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.

Він здійснив статистичний аналіз інформації по орендним квартирам в Києві і Львові по Авізо чи Лун.уа, зібрав базу даних, оцінив похибку і відносне стандартне відхилення результатів?
Може, пан Акурт порахував коефіцієнти кореляції між двома умовно непов,язаними між собою параметрами??

Пане Акурт, вам варто частіше гуляти з собакою. :oops: Тоді менше часу буде на форумну клоунаду.

Науковий підхід до оцінки цін це правильно.
Але слід визначитись з тим які саме квартири слід досліджувати.
1. Це мають бути нові квартири, збудовані після скажемо 2010 року?
2. Що має бути обовязково - автономне опалення, меблі, техніка, інтернет і т.п.?
3. Чи важлива локація квартир?
4. Квартири лише в довготривалу аренду?
Ну ї ще ряд факторів.
Потім слід здійснити вибірку що задовольняє всім факторам.
Ця вибірка має бути репрезентативна. Ну і вже тоді проводити статистичні дослідження з нею.
Ціль дослідження - визначити який можна отримати максимальний арендний дохід купивши квартиру (включаючи ремонт) за мінімальну ціну.
І якщо дослідження приведуть до цифірі отриманої шановним Акуртом...тоді його слід записати експерти по львівській нерухомості.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 18:32

Квесторе_поверніться написав:
  Frant написав:

Науковий підхід до оцінки цін це правильно.
Але слід визначитись з тим які саме квартири слід досліджувати.
1. Це мають бути нові квартири, збудовані після скажемо 2010 року?
2. Що має бути обовязково - автономне опалення, меблі, техніка, інтернет і т.п.?
3. Чи важлива локація квартир?
4. Квартири лише в довготривалу аренду?
Ну ї ще ряд факторів.
Потім слід здійснити вибірку що задовольняє всім факторам.
Ця вибірка має бути репрезентативна. Ну і вже тоді проводити статистичні дослідження з нею.
Ціль дослідження - визначити який можна отримати максимальний арендний дохід купивши квартиру (включаючи ремонт) за мінімальну ціну.
І якщо дослідження приведуть до цифірі отриманої шановним Акуртом...тоді його слід записати експерти по львівській нерухомості.
Чекаємо від пана Акурта неабияких інтелектуальних здібностей. Сподіваюсь , що він прислухається до думки форумчан і проведе порівняльний аналіз Лржн і Кржн з застосуванням методів математичної статистики. Хоча би арифметики, яку пан Акурт неначе вчив в середній школі.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 19:49

akurt написав:P.S. Дякую Козаку-характериник"у за посилання на чудовий кліп про бурштин.
Дуже сподобалося...

Ціла субкультура бурштинова з'явилася вже... :P Про батон з бурштина особливо сподобалося... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 20:23

... ну, тут "такі" розкриваються, а як їх розпізнати при виборі орендарів? :D
... от такий Франт, переступає поріг моєї квартири під здачу, щоб оглянути її.... - що я маю його запитати, щоб він "розкрився"? :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 20:30

Достатньо 5 хвилин просто поговорити...
Зазвичай дурнуватий розкривається після третьої хвилини...

Згадую таке (сподіваюсь, учасники подій не читають та не вгадають себе).
І це не про дурнуватих. Просто в людей "особлива" ситуація.

Львів. Січень 2017 року. Чи лютий. Щось таке...
Здається 1-к квартира. Нова. Оголошення на ОЛХ.
8 000 гривень. Без торгу.
Мене попросили прийняти-поговорити, бо володар був далеко...
Прийшла мама така собі "мамзєль" - з дорого одітих та привела доню.
Дорого одіту.
За ціну навіть і не питали: 8 000 так 8 000.
Подивилися.
Я питаю:
- Хто буде жити?

Мама відповідає не мені, а доні:
- Ось ти із своїм хахарєм і будете тут жити!
- Да.
- А що, ти думала як: привела в наш триповерховий будинок із басейном хахаря, що спить голий, коли не загляну, і так і буде?
- А як?
- Поживіть з рік самі, а там видно буде як...
- А годувати його хто буде?
- Ти й будеш!
- Ой!

Після цього звернулася до мене:
- Так, все, беремо, завдаток який давати?

Я опустив очі на підлогу і кажу:
- Та не давайте, сьогодні ще троє прийдуть - я пообіцяв прийняти - ви вже вибачайте...
- Розумію. Подзвоню ввечері.
- Ага, подзвоніть...

P.S. Дійсно подзвонила. Я сказав, що вже зайнято, і це була правда.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 27 бер, 2018 20:45, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 20:35

Спросить его прогноз курса доллара на ближайжие два месяца :mrgreen:
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 20:36

Долярчик написав:... ну, тут "такі" розкриваються, а як їх розпізнати при виборі орендарів? :D
... от такий Франт, переступає поріг моєї квартири під здачу, щоб оглянути її.... - що я маю його запитати, щоб він "розкрився"? :mrgreen:

Лише чуйка... :P І яструбине око! Як у Фокса... 8)

Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 178179180181182 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість