|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 27 бер, 2018 15:59
Власти Львова рассмотрели 19 протоколов о нарушении собственниками квартир в центральной части города требований законодательства об охране исторического наследия.
Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета.
Протоколы об административном нарушении были составлены за установку пластиковых окон и перепланировку квартир в домах на улицах Братьев Рогатинцев, Галицкой, Печатной, Валовой, Армянской, Русской.
В результате 18 протоколов были отправлены на доработку, а в отношении одного владельца помещения было вынесено решении о наложении штрафа в размере 1 700 грн за установку пластиковых окон в квартире на ул. Русской, 12.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 бер, 2018 16:34
Як ви бачите, нестача кисню у повітрі поруч із смттєспалювалним комплексом у Києві, де намагається існувати київський дядько, не дозволило Франту прочитати назву гілки. Читаємо: "Купуємо для здачі а ОРЕНДУ Львіську нерухомість"
Тут: "Купуємо" - теперешній час. Слово "Купувати" — "купити" та всі форми від них (купував, купую, купуватиму, купуй, купуючи, купив, купивши) нормативні. Стартер гілки мав нв увазі те, про що й збагнути не може київський "хвахівець": наша задача не брати в оренду смітники иа клуні, комори та горіща (то він сплутав) по 2000 гривень на місяць, а наша мета: КУПИТИ НОВЕ. зараз. Сьогодні. Завтра. КУПИТИ НОВЕ, щоби здавати в оренду. "Для здачі" - це і теперешній час, і майбутній час. Вкласти, купивши за 28 000 - 38 000 $ долярів (це такі гроші, яких немає у київського хвахівця), щоби отримувати пасивний прибуток. У Л-Ь-В-О-В-І.
Для того ми: - проаналізували ринок нерухомості у Львові, а не у Києві. - визначили місця для перспективної купівлі у Львові, а не у Києві. - вияснили, чи варто спиратися на майбутніх оренадрів із числа жебраків-викладачів університетів та студентів у Львові, а не у Києві. - вияснили, в яку ціни обходиться ремонт у Львові, а не у Києві. - ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві. - обговорили, що треба дуже прискіпливо відбирати орендарів, щоби не дай Боже, не взяти отакого Франта. - ми піднялися на НОВИЙ етап та аналізуємо, чи вигідно взяти та купити не новобудову, а щось полярне: старовинно-історичне та зробити відновлювальний ремонт, і здавати людям тендітним та цінувателям старини, можливо не за 12 000 на місяць, а більше... - ми обговорюємо, в що це стане в грошах, нервах, та те, що найважче оновити двері та вікна. Думаємо над тим. Заради цього я написав, що спробую знайти перевірених фахівців, роботу яких бачив та сам мацав. Може, кому згодиться... Мені згодилося, зараз не треба. Боже, що тут сталося: вибух мозку у київського невдахи, потік лайок, брутду, ярликів, заяв та підозр, що я щось рекламую, я щось продаю, і таке інще. Але я задоволений: змушую у людини-аналітика кожного мого слова одну з двох звивин мозку вдарити від нервового напруження другу з двох звивин, що дісталася від батька, у мозку, та вискочить хочь і невдала, жалюгідна, немічна, квола, але іскорка хоч якоїсь думки...
Що ж нам пише бідолага? Не пише киянин, який заблукав у житті та попав на Львівську гілку, чи жінка дала 10 гривень на дзвінок в Івано-Франківськ, ні... Він нам розказує, як ми легко те зробим, а воно - не соромиться писати - не здатне. Жінка не дала...
Пише таке:
"Чоловіче, так ти розібрався з порядком орендних цін в Києві і Львові?" От біда із тим сміттям у Києві... Доречі, бригадира сантехників звали Михайло, на нього теж черга, але я його у список не включив - але воно, бідолашне, оте Франтово-київське того не розуміє. Так, то нестача кисню... Та й жінка не дала... 10 гривень...
P.S. Дякую Козаку-характериник"у за посилання на чудовий кліп про бурштин. Дуже сподобалося...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 27 бер, 2018 17:18
akurt написав:ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.
І де це пан Акурт таке виявив? Він здійснив статистичний аналіз інформації по орендним квартирам в Києві і Львові по Авізо чи Лун.уа, зібрав базу даних, оцінив похибку і відносне стандартне відхилення результатів? Може, пан Акурт порахував коефіцієнти кореляції між двома умовно непов,язаними між собою параметрами?? Ні, пан Акурт просто брякнув з стелі "У Львові легше, ніж у Києві". Як звичайний балабол-ріелтор. Пане Акурт, вам варто частіше гуляти з собакою.  Тоді менше часу буде на форумну клоунаду.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 бер, 2018 18:10
Frant написав: akurt написав:ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.
І де це пан Акурт таке виявив? Він здійснив статистичний аналіз інформації по орендним квартирам в Києві і Львові по Авізо чи Лун.уа, зібрав базу даних, оцінив похибку і відносне стандартне відхилення результатів? Може, пан Акурт порахував коефіцієнти кореляції між двома умовно непов,язаними між собою параметрами?? Ні, пан Акурт просто брякнув з стелі "У Львові легше, ніж у Києві". Як звичайний балабол-ріелтор. Пане Акурт, вам варто частіше гуляти з собакою.  Тоді менше часу буде на форумну клоунаду.
Науковий підхід до оцінки цін це правильно. Але слід визначитись з тим які саме квартири слід досліджувати. 1. Це мають бути нові квартири, збудовані після скажемо 2010 року? 2. Що має бути обовязково - автономне опалення, меблі, техніка, інтернет і т.п.? 3. Чи важлива локація квартир? 4. Квартири лише в довготривалу аренду? Ну ї ще ряд факторів. Потім слід здійснити вибірку що задовольняє всім факторам. Ця вибірка має бути репрезентативна. Ну і вже тоді проводити статистичні дослідження з нею. Ціль дослідження - визначити який можна отримати максимальний арендний дохід купивши квартиру (включаючи ремонт) за мінімальну ціну. І якщо дослідження приведуть до цифірі отриманої шановним Акуртом...тоді його слід записати експерти по львівській нерухомості.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 бер, 2018 18:32
Квесторе_поверніться написав: Frant написав: akurt написав:ГОЛОВНЕ: вияснили, що легко можна отримувати 7 000 - 9 000 гривень пасивного доходу з "однушки", та 10 500 - 12 000 із двушки у Львові, а не у Києві.
Науковий підхід до оцінки цін це правильно. Але слід визначитись з тим які саме квартири слід досліджувати. 1. Це мають бути нові квартири, збудовані після скажемо 2010 року? 2. Що має бути обовязково - автономне опалення, меблі, техніка, інтернет і т.п.? 3. Чи важлива локація квартир? 4. Квартири лише в довготривалу аренду? Ну ї ще ряд факторів. Потім слід здійснити вибірку що задовольняє всім факторам. Ця вибірка має бути репрезентативна. Ну і вже тоді проводити статистичні дослідження з нею. Ціль дослідження - визначити який можна отримати максимальний арендний дохід купивши квартиру (включаючи ремонт) за мінімальну ціну. І якщо дослідження приведуть до цифірі отриманої шановним Акуртом...тоді його слід записати експерти по львівській нерухомості.
Чекаємо від пана Акурта неабияких інтелектуальних здібностей. Сподіваюсь , що він прислухається до думки форумчан і проведе порівняльний аналіз Лржн і Кржн з застосуванням методів математичної статистики. Хоча би арифметики, яку пан Акурт неначе вчив в середній школі.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 бер, 2018 19:49
akurt написав:P.S. Дякую Козаку-характериник"у за посилання на чудовий кліп про бурштин. Дуже сподобалося...
Ціла субкультура бурштинова з'явилася вже...  Про батон з бурштина особливо сподобалося... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 бер, 2018 20:30
Достатньо 5 хвилин просто поговорити... Зазвичай дурнуватий розкривається після третьої хвилини...
Згадую таке (сподіваюсь, учасники подій не читають та не вгадають себе). І це не про дурнуватих. Просто в людей "особлива" ситуація.
Львів. Січень 2017 року. Чи лютий. Щось таке... Здається 1-к квартира. Нова. Оголошення на ОЛХ. 8 000 гривень. Без торгу. Мене попросили прийняти-поговорити, бо володар був далеко... Прийшла мама така собі "мамзєль" - з дорого одітих та привела доню. Дорого одіту. За ціну навіть і не питали: 8 000 так 8 000. Подивилися. Я питаю: - Хто буде жити?
Мама відповідає не мені, а доні: - Ось ти із своїм хахарєм і будете тут жити! - Да. - А що, ти думала як: привела в наш триповерховий будинок із басейном хахаря, що спить голий, коли не загляну, і так і буде? - А як? - Поживіть з рік самі, а там видно буде як... - А годувати його хто буде? - Ти й будеш! - Ой!
Після цього звернулася до мене: - Так, все, беремо, завдаток який давати?
Я опустив очі на підлогу і кажу: - Та не давайте, сьогодні ще троє прийдуть - я пообіцяв прийняти - ви вже вибачайте... - Розумію. Подзвоню ввечері. - Ага, подзвоніть...
P.S. Дійсно подзвонила. Я сказав, що вже зайнято, і це була правда.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 27 бер, 2018 20:45, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 27 бер, 2018 20:36
Долярчик написав:... ну, тут "такі" розкриваються, а як їх розпізнати при виборі орендарів? ... от такий Франт, переступає поріг моєї квартири під здачу, щоб оглянути її.... - що я маю його запитати, щоб він "розкрився"? 
Лише чуйка...  І яструбине око! Як у Фокса...
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-