...а чому, не зробити по формі пластикові(коричневі/білі), а вже поверха наклеїти/оздобити деревом певного кольору?(знадвору, буде мати вигляд, ніби, все з дерева)

|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!....ще я вставлю 5коп. про вікна....
...а чому, не зробити по формі пластикові(коричневі/білі), а вже поверха наклеїти/оздобити деревом певного кольору?(знадвору, буде мати вигляд, ніби, все з дерева) ![]() ![]() ![]() Сваритись негарно, образи слід пробачати і просити вибачення...в того кого могли вільно чи невільно образити словом чи ділом, особливо своїх близьких і рідних.
А стосовно цін оренди то цю інфо хтось моніторить і оброюляє мабуть. Але в відкритий доступ її не поширює. Ринок же цей в основному в тіні...
![]() Клоун, тебе просили зробити порівняльний аналіз цін орендного ЛРЖН і КРЖН, з використанням арифметичних методів і відкритих баз даних агрегаторів об,яв. Замість того - ти ганебно злився, почав верещати і бризкати слиною на весь форум, щоб у Львові не здавали мені квартиру в оренду. Неначе я того хотів))) ![]() Акурт, тобі варто сходити до лікаря-психіатра. Схоже, що окрім галоперідолу, потрібні й більш сильнодіючі засоби. ![]() P.S. На києвському форумі з нерухомості за вживання слів типу "дурнуватий" - дають добовий бан.))) ![]() Маю на увазі свої розрахунки. Квартира мені на момент 44 метри обійшлася в 23563$. Це вже з оформленням. Думаю вкластися в ремонт тисяч в 8 долларів. Загалом 31563. Нехай 31600. Якщо я хочу мати 6 % річних - то середня орендна плата має складати біля 160$ або по курсу на сьогодні - 4130грн. Як на мене цілком конкурентна орендна плата. Віповідно якщо 8% ріних - 210$ або 5506 грн 10% - 210,42 $ - 6883грн 8% річних в доларах виглядає досить реально. Звісно, треба закладати деякі видатки, волатильність курсу і час простою тому фінальний дохід буде менший. Тому питання до обізнаних. Скільки приблизно на амортизацію треба відкладати? Чи продати за три роки і вкластися в новий новобуд, хоч я і не впевнений, що хочу знов в це влізати. Бо це проект по пенсійному забезпесенню моєї мами в першу чергу. ![]()
Дякую! ![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 28 бер, 2018 16:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ми ж чекаємо на фахівців у першу чергу:
- Frant - sinus - big535 Пану fis я дав відповідь у Приватному повідомленні - нехай почитає, як раз у палаті №6 тиха година - не хочу розбуркувати мозок хворої людини, яка стоїть на поготові. Сподіваюся, пану fis"у пригодится у практичній роботі з орендарями. Востаннє редагувалось akurt в Сер 28 бер, 2018 16:58, всього редагувалось 2 разів.
![]() akurt Ні, так працювати не можна. Навіть вже на першому кроці відбувається пробуксовка. Я це розцінюю, як саботаж, щоб не побачити справжнього стану на ринку житлової оренди. Лише одне балабольство. Реально ніхто не зацікавлений у конструктивній роботі. Ні, то ні... проїхали...
![]()
![]() На жаль, не здатні ні вчитися, ні переймати досвід, ні вивчати досвід інших, ні робити висновки, ні працювати із калькулятором, ні думати головою, ні вчитися працювати із людьми, ні вносити конструктивні пропозиції... А я теж думаю: навіщо буду витрачати розумову енергію на психічно не зрівноважених... Краще займусь чимось корисним... Сьогодні вчив собаку плавати у морі. ![]() Ще сторінок 5 тому пропонував закрити гілку. ![]() В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!Якби ви вчились так, як треба, То й мудрость би була своя. А то залізете на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю, Нема ні пекла, ані Раю. Немає й Бога, тілько я! Та куций німець узловатий, А більш нікого!..» — «Добре, брате, Що ж ти такеє?» «Нехай скаже Німець. Ми не знаєм». Отак-то ви навчаєтесь У чужому краю! Німець скаже: «Ви моголи». «Моголи! моголи!» Золотого Тамерлана Онучата голі. Німець скаже: «Ви слав’яне». «Слав’яне! слав’яне!» Славних прадідів великих Правнуки погані! І Коллара читаєте З усієї сили, І Шафарика, і Ганка, І в слав’янофіли Так і претесь... І всі мови Слав’янського люду — Всі знаєте. А своєї Дас[т]ьбі... Колись будем І по-своєму глаголать, Як німець покаже Та до того й історію Нашу нам розкаже, — Отойді ми заходимось!.. Добре заходились По німецькому показу І заговорили Так, що й німець не второпа, Учитель великий, А не те, щоб прості люде. А ґвалту! а крику! ![]() ______________________________ Не дуріте дітей ваших, Що вони на світі На те тілько, щоб панувать... Бо невчене око Загляне їм в саму душу Глибоко! глибоко! Дознаються небожата, Чия на вас шкура, Та й засядуть, і премудрих Немудрі одурять!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|