Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 199200201202203 ... 1053>
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 06:27

І Вам не хворіти: зареєструватися, щоби наваляти цілу купу кумедних побажань про турецькі троянди та погану карму, купу безграмотних з помилками слів, застосування слів "плебейські" (не знаю, що воно таке), про "некоректні" графіки з Уолл-стріт, поради вкладання грошей форумчан у ефімерні "державні облігації" під 5 відсотків річних, поради Вас (цитую) "загуглити", та про "успішне" підприємництво... і не сказати жодного слова про "Купуємо про здачу в ОРЕНДУ Львівську нерухомість!" то треба вміти.
Але мені сподобалося.
Зображення
Бізнес-аналіст, 34 роки, змінив 9 (дев"ять) місць роботи. Гарний "послужний список" фахівця із львівської нерухомості (пан Долярчик - увага!!!!): "фруктовые, овощные и мясные пюре" від Nestlé, торгівля цементом у Lafarge, прокладки у Проктер та Гембл (керував 6-ма легінями, що розвозили ті прокладки по склєпах), спроба торгувати цигарками у PricewaterhouseCoopers, доставка питної води у Метро Кеш та Керрі...
Без родини, без дітей, без квартири. Одним словом, справжній для нас порадник: Master's degree, International Management...
Продовжуйте. Тим більше, що Ви - боржник топікстартера:

Долярчик написав:
  Frant написав:
  hulko написав:Frant
Від п.Акурта просили графіки орендних цін у Львові за останні 5-10 років.
А не "труля-ля" з Інтернету про курс турецької ліри чи погоду в Анталії.

... так, від вас теж просили!
- і ?

Прошу на забути про свій борг. Борги треба віддавати.

Нагадую орендодавцям:
- 3 квітня - сьогодні - за новими правилами то є останній день, коли треба вносити дані про електроспоживання ваших орендарів.
- 5 квітня - то є останній день, коли треба вносити дані про споживання газу вашими орендарями.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:02

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:3 квітня - сьогодні - за новими правилами то є останній день, коли треба вносити дані про електроспоживання ваших орендарів.
- 5 квітня - то є останній день, коли треба вносити дані про споживання газу вашими орендарями.

от думаю - що подавати.
З квітня газ по 11.
на світло треба двотарифний лічильник ставити, бо теж здорожчає, здається, від травня
Востаннє редагувалось Lambada в Вів 03 кві, 2018 08:05, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:04

Львівський БатяР написав:hulko
  hulko написав:Нерухомість я б купляв тільки на гру в довгу з розрахунку на те що сама нерухомість подорожчає з часом.

Виділю я ці слова жирненьким, бо як не намагаюсь підвести шановне товариство до цієї думки, ніяк не виходить...

.... ну все вірно - "в довгу" - як прибавка до пенсії! (а держ-пенсії - колись, може і не бути :mrgreen:)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:33

hulko написав:Швидше ніж за 25 років я не очікую в Україні нормального стану речей.

За скільки у Мадриді можна вигідно купити для здачі в оренду студіо чи 1-кім в хорошому районі?
Ну нехай щось схоже до такого: https://international.mesto.ua/uk/rent/ ... 5.html?tar
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:37

Пан Долярчик!
Якщо хочете пораду НЕ від посереднього випускника Львівської політехніки, який тут дуже ображався на мене, то я би сказав наступне.

Спочатку - цитата.
"Размер взносов по накопительной системе может составлять от 2 до 15% зарплаты. Об этом в интервью Сегодня рассказал заместитель министра социальной политики Николай Шамбир."

Тобто, все придумують та придумують нові способи, як би Вас обібрати.

Заробляйте сам собі пенсію зараз.
Саме зараз.
Вчора гуляли по водоспадах з приятелем, який приїхав до мене у гості на своєму авто.
Пенсіонер.
Пенсія 1360 гривень.
І, як бачите, не бідує. Щомісячна виручка від здачі в оренду - 48 000 гривень.
Спеціально для форумчан спитав: Жодна квартира не мала "простою" більше 1 (одного) місяця.
При цьому ніяких графіків, на які тут очікують хвахівці із "математичного очікування" та "дисперсії" не показував.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 03 кві, 2018 08:47, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:46

Lambada написав:
  akurt написав:3 квітня - сьогодні - за новими правилами то є останній день, коли треба вносити дані про електроспоживання ваших орендарів.

от думаю - що подавати.
З квітня газ по 11.
на світло треба двотарифний лічильник ставити, бо теж здорожчає, здається, від травня

Газ по 11- чего и за что?

Крайние платежки за газ в частном доме получал по 6,9579грн за м3.
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:46

...ще запіляю фотки ГОТОВОЇ новобудови по вул Міртова(теж-мій райончик) - вона знаходиться між Лайтом і Лінколь-ном(що туди, а що туди 5-7хв пішки)
...от ціна оренди в тому будинку
https://www.real-estate.lviv.ua/orenda- ... irtova-vul
...правда, той будинок знаходиться "в дворах" інших будинків(тобто, поміж будинками його "втулили") - але бачимо, що на ціну оренди, це не вплинуло...
Зображення
Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 08:54

akurt написав:по накопительной системе может составлять от 2 до 15% зарплаты.

вже краще депозит відкрити у валюті.
Або офшорний медлайф http://www.medlife.net/ru/index.htm
Найкраще - то в дітей інвестувати.

P.S.До речі - не відписала, пане akurt, що син - молодець!
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 09:01

serg1974 написав:Газ по 11- чего и за что?

Крайние платежки за газ в частном доме получал по 6,9579грн за м3.

я також. Але 1го квітня закінчився опалювальний сезон. Те, що Ви сьогодні опалюєте - платіжка прийде 15-20 травня. І цифра буде незвично висока.
https://ukrainatoday.com.ua/tarifi-na-g ... 2018-roci/
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 09:02

hulko написав:akurt
Можна пробачити людині незнання чогось, але безпідставне хамство видає Вас.
Я здається Вас шановний не ображав.І не обзивав.
Істоту, себто мене, дуже легко знайти бо я зареєструвався під своїм справжнім прізвищем. Якщо Вас так цікавить моя особа, вік та кваліфікація то можете мене загуглити.

Перечитайте це визначення двічі і можливо зрозумієте що неварто судити людей апріорі:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1 ... 1%80%D0%B0

Всього найкращого,
Остап

Та акурт це бусурманин,з елементами іімперіалізму. Такий собі дядько,який має гроші,а от мозгів ммаловато,та й заслуги перед Турцією великі-продажа квартир українуям. Поливати як акурт вмі вміють,а от захищати Батьківщину він не здатний. Як там говорять малорос)). Для мене Україна ,це країна яка народилася і розвивається.
Акурта би на севастопольський форум,щою він там тулив свою недоношені ідеї. А то байки розказує який аін спеціаліст,п напевне нічого в житті не збудував))
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 199200201202203 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей