Долярчик
Я вище писав де можна розмістись під 4% річних. Можна поцікавитись, що вас там не влаштувало ?
|
|
![]() Долярчик
Я вище писав де можна розмістись під 4% річних. Можна поцікавитись, що вас там не влаштувало ?
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!![]() ....давайте, я тільки клаптик тексту з-відти візьму і пару ще знаків додам ![]() ....і давайте, вже на цьому ЗАВЕРШИМО ЦЕЙ ФЛУД! " Але в той же час, необхідно розуміти, що самостійні дії на ринку цінних паперів вимагають високого рівня спеціальних знань та навичок, ![]() ![]() ![]() ...давайте, краще по темі гілки! ![]() ![]()
... нагадаю ще раз нашу тему! ![]() ...і, тут стільки людей "колотиться", а невже, ніхто останнім часом не купував для здачі в оренду і не робив ремонт? - ЧОМУ ТАКА МЕРТВА ТИША???!(хто довкола, ці всі новобуди викупляє, як тут - тишина?) ![]()
![]()
По темі гілки: у вас зараз банально не вистачає грошей купити, відремонтувати, обставити квартиру під оренду. Це є даність вашої поточної ситуації. Тому повертайтесь до даних порад. А саме. Оскільки ви "не бум-бум" в крипті, ІФ тощо - то вперед в інтернет-лекторій за знаннями. "Процес самостійного інвестування буде пов’язаний з істотними ризиками та значними часовими витратами" - це є данність, факт і керівництво до дії. Витрачайте свій час, вчіться, а в іншому разі ви назавжди застрягнете в щурячих перегонах, кожен день по одному колу, як маленька пересічна людина, що є бідною бо дурною. Нема на то ради. Небажання або нездатність вчитися приводять до перманентного перебування на дні соціально-майнової драбини. Не буде вам поради як залишаючись в запуканій комфорт-зоні раптово стати казково багатим Іванком-дурнем. Непогані поради вам дали і ті, що є загального плану: вивчити англійську, займатися спортом, тримати себе і рідних в здоровому стані. Є також опція Акурта: продати все (і бізнес, і котлован на Замарстинівській) і гайда до Туреччини, до студій під здачу, 14%-их депозитів у лірах, жерти, побухувати, нудьгувати в інтернетах, супер!.. Але ж, зачекайте... б***, на це не вистачає бабла! Треба і самому десь жити і притому не в однушці з сім'єю, треба хоча би пару студій під здачу, а ще і трохи лір в банку, а ще медстраховки всім екс-козакам. А до того ж є дитина, що має ходити до якоїсь школи, невже до турецької? І ще то все треба продумати, вивчити питання (йой, знову вчитися!), та і взагалі підняти дупу. Нє! Хай вже все буде як є. Дао Долярчика - павільйон на базарі, прєлєсть на околиці і мрія раптово отримати в інтернеті пораду на мільйон. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!не хочете самостійно (дійно треба вчитись і багато) - працюйте через КУА. @geoleo - дуже гарний допис, чую в ньому наскрізь львівський дух! ) @Долярчик - вам треба почати із мрії. навіщо ці дрібні рухи, двіжухи, оренди, продажі... головне - чому? навіщо, потім як де коли ![]() на скільки часу наперед у вас написаний ЛФП? ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...ну та вже ДОСТАТНЬО обговорювати мою персону!
![]() (все те, що пишете, я вже давно-давним зрозумів!..... просто, була цікава реакція НАШОГО менталітету! ![]() ...також, цікаво, як реагують, на пана Акурта на сусідній гілці...... - все це дає ПОВНУ картину про нас, українців, - про НАШ менталітет, про наше ставлення одне до одного, про нашу доброзичливість, про нашу доброту.... і т. ін.!) Ще раз кажу, Я ЗНАЮ ЩО РОБИТИ ДАЛІ!(в глобальному масштабі, для себе) Я просто, тільки запитав, де/в чому "перетримати" кошти до ремонта, до наступної весни, і все! ![]() ...а тема, сама по собі цікава! (і не важливо, що Я, на моменті, не можу купити собі для здачі квартиру, бо тільки-но купив квартиру "для себе і своєї сім'ї!) ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Я сьогодні найняв молодих дизайнерів. За робочку, підбір матеріалів з адресами де купити за їх знижками, наглядом - 8500 грн.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|