Долярчик
 Я вище писав де можна розмістись під 4% річних. Можна поцікавитись, що вас там не влаштувало ?

| 

| 

Долярчик 

Я вище писав де можна розмістись під 4% річних. Можна поцікавитись, що вас там не влаштувало ? 
 ....давайте, я тільки клаптик тексту з-відти візьму і пару ще знаків додам ....і давайте, вже на цьому ЗАВЕРШИМО ЦЕЙ ФЛУД! " Але в той же час, необхідно розуміти, що самостійні дії на ринку цінних паперів вимагають високого рівня спеціальних знань та навичок, ...давайте, краще по темі гілки! 
 ... нагадаю ще раз нашу тему! ...і, тут стільки людей "колотиться", а невже, ніхто останнім часом не купував для здачі в оренду і не робив ремонт? - ЧОМУ ТАКА МЕРТВА ТИША???!(хто довкола, ці всі новобуди викупляє, як тут - тишина?) 

По темі гілки: у вас зараз банально не вистачає грошей купити, відремонтувати, обставити квартиру під оренду. Це є даність вашої поточної ситуації. Тому повертайтесь до даних порад. А саме. Оскільки ви "не бум-бум" в крипті, ІФ тощо - то вперед в інтернет-лекторій за знаннями. "Процес самостійного інвестування буде пов’язаний з істотними ризиками та значними часовими витратами" - це є данність, факт і керівництво до дії. Витрачайте свій час, вчіться, а в іншому разі ви назавжди застрягнете в щурячих перегонах, кожен день по одному колу, як маленька пересічна людина, що є бідною бо дурною. Нема на то ради. Небажання або нездатність вчитися приводять до перманентного перебування на дні соціально-майнової драбини. Не буде вам поради як залишаючись в запуканій комфорт-зоні раптово стати казково багатим Іванком-дурнем. Непогані поради вам дали і ті, що є загального плану: вивчити англійську, займатися спортом, тримати себе і рідних в здоровому стані. Є також опція Акурта: продати все (і бізнес, і котлован на Замарстинівській) і гайда до Туреччини, до студій під здачу, 14%-их депозитів у лірах, жерти, побухувати, нудьгувати в інтернетах, супер!.. Але ж, зачекайте... б***, на це не вистачає бабла! Треба і самому десь жити і притому не в однушці з сім'єю, треба хоча би пару студій під здачу, а ще і трохи лір в банку, а ще медстраховки всім екс-козакам. А до того ж є дитина, що має ходити до якоїсь школи, невже до турецької? І ще то все треба продумати, вивчити питання (йой, знову вчитися!), та і взагалі підняти дупу. Нє! Хай вже все буде як є. Дао Долярчика - павільйон на базарі, прєлєсть на околиці і мрія раптово отримати в інтернеті пораду на мільйон. Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!не хочете самостійно (дійно треба вчитись і багато) - працюйте через КУА. @geoleo - дуже гарний допис, чую в ньому наскрізь львівський дух! ) @Долярчик - вам треба почати із мрії. навіщо ці дрібні рухи, двіжухи, оренди, продажі... головне - чому? навіщо, потім як де коли на скільки часу наперед у вас написаний ЛФП? Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...ну та вже ДОСТАТНЬО обговорювати мою персону!  

(все те, що пишете, я вже давно-давним зрозумів!..... просто, була цікава реакція НАШОГО менталітету! ...також, цікаво, як реагують, на пана Акурта на сусідній гілці...... - все це дає ПОВНУ картину про нас, українців, - про НАШ менталітет, про наше ставлення одне до одного, про нашу доброзичливість, про нашу доброту.... і т. ін.!) Ще раз кажу, Я ЗНАЮ ЩО РОБИТИ ДАЛІ!(в глобальному масштабі, для себе) Я просто, тільки запитав, де/в чому "перетримати" кошти до ремонта, до наступної весни, і все! ...а тема, сама по собі цікава! (і не важливо, що Я, на моменті, не можу купити собі для здачі квартиру, бо тільки-но купив квартиру "для себе і своєї сім'ї!) Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Я сьогодні найняв молодих дизайнерів. За робочку, підбір матеріалів з адресами де купити за їх знижками, наглядом - 8500 грн. 

Sent from my iPhone using Tapatalk 

| 

| 
        ||||||||||||||||||||||||||||||||||