Банк Київ - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 171172173174175 ... 212>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Київ - БАНКРОТ 2.1 5 158
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
49%
78
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
16%
26
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
25
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
8%
13
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
16
Всього голосів : 158
Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 10:51

Кстати, ЦО по субботам сейчас работает ?

В прошлую(последню) субботу не работали.

Был сегодня в банке. Про новые списки ничего не говорили. Т.е. вчерашняя инфа полная лапша. Я в списках на выдачу есть. Сказали прийти после обеда. Смешно конечно это озвучивать, но может сегодня закончатся хождения по мукам?

бориске
Спасибо за телефон. Воспользуюсь.

Еще раз скажу. Аукционы НБУ это лапша для людей не способных понять, что банк может закупать валюту на межбанке. Но они делать это не хотят, потому что там бакс по 8 грн никто не продает. В итоге свои проблемы перекладывают на клиентов. Вообщем в субботу еду в отпуск. Если до завтра денег не будет я перестаю ходить в банк и как обещал иду в суд. Буду держать всех в курсе. Вечером отпишусь о результатах похода после обеда.
MByte

Подякував: 0 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 11:13

Саксаганское отделение Киев. Вклад в долларах получил полностью. Заявление писал 5 августа.
niknn

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 11:55

niknn
Если не трудно озвучить сумму. Ну или намекунть. До 5К, до10К, до 50К, до 100К :)
MByte

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 12:42

MByte написав:niknn
Если не трудно озвучить сумму. Ну или намекунть. До 5К, до10К, до 50К, до 100К :)

до 10к :wink:
niknn

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 13:16

Ходіння по мукам

Віддали депозит в дол.
Ну трохи пізніше (по їх мірках) майже 8 міс. Останніх 2 тижні телефонував,ходив туди щодня, іноді двічі... Втратив декілька мільйонів нервових клітин... Напруга вилилась в перший міні-скандал... просто на підвищених тонах мовою хамів поспілкувались... Це там вже природньо... Таки віддали.

Нафіга цей банк державі??? Може вона і задумалась над цим і викупила з обіцяних 3,5 млрд. лише 900 млн. ОВДП. А далі знову мораторій... Для мене це місце тепер як прокажене. Обхожу десятою дорогою. На що вони сподіваються???

Тут якби всі ми масово через суд вирішували проблему (і укрпром і надри...) думаю і держава і банки швидше б створили справжню систему гарантій а не бутафорію під назвою ФГВ. А так раз це одиничні випадки - можна мораторіями морозитись...
Але суди це окрема тема з багатьма питаннями... Можна ще більше затягнути процес.
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 13:27

Депозит был в гривнях, отдали в день окончания спокойно. Девушка спросила, что буду с ним делать, услышав - что забирать, молча распечатала платежки. На Оболони очередь была человек 10-12, затратила час.
Похоже, гривни напечатали столько, что всем хватит :).
Hella

Подякував: 146 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 13:31

банківський рекет - лонгірованіє

Із саги про банк
Заходить дівча молоде (чергою ззовні налакане) - "мені депозит отримати потрібно" (так невпевнено пита) .... А йому грубим погрозливим голосом - "еслі хатітє што-то забрать отдадім только 10 тищ. остальное лонгіруйтє, іначє нє отдадім"... Дівча мовчки погоджується і процес йде...
А далі йдуть статті про фантастичне подовження депозитів та ріст довіри до банку... Такі реалії банківського вимагання, рекету, здирництва... як завгодно.
Ідеальний клієнт банку - ТЄРПІЛА (я без жодної неповаги до вкладників...) покірний, мовчазний, робить те, що йому скажуть... Це визначення в розділ філософського розділу сайту банку про місію, засади, порядність, чесність... А ще БРЕХНЯ та ЗАХЛАННІСТЬ, як фундамент іміджу цієї установи... Вони там залишились, хоч банк і державним стає.
Це мабуть забанять...
Viz

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 13:40

Але суди це окрема тема з багатьма питаннями... Можна ще більше затягнути процес.

По словам адвоката, если сейчас начну с ними судиться, то при самом худшем сценарии до НГ все решится. Я даже готов еще ждать. И банк уже не отделается одним вкладом. А когда есть решение суда, то небольшие телодвижения (надеюсь все понимают в какой стране мы живем) и будет арест на счета. Не думаю, что банку это надо. Так что судится надо. Теперь я это уже понял на 100%. Жаль, что не сделал этого раньше. Ну зато будет наука на будущее.
MByte

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 13:55

MByte написав:

По словам адвоката, если сейчас начну с ними судиться, то при самом худшем сценарии до НГ все решится. Я даже готов еще ждать. И банк уже не отделается одним вкладом. А когда есть решение суда, то небольшие телодвижения (надеюсь все понимают в какой стране мы живем) и будет арест на счета. Не думаю, что банку это надо. Так что судится надо. Теперь я это уже понял на 100%. Жаль, что не сделал этого раньше. Ну зато будет наука на будущее.

-мы с начало года здесь спорили про суд , еще раз повторяюсь - те у кого были постановления суда, после окончания моратория получили свое бабло ,
sam-s

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 вер, 2009 14:22

Окрема тема

MByte

Окрема тема бо моя заява в суді лежить з січня місяця... Вона в ігнорі або зговір з банком або "каналів" в суді у мене немає.... не знаю як це пояснити. Хоча в черзі мужчина мав рішення цього ж суду...
Пошук адвоката також процес, якщо у вас відсутній знайомий... Багато екземплярів цієї професії викачують з Вас гроші ще до засідання і кожне засідання суду там також гроші... Я ледве стримувався від сміху в тел. розмовах з ними... Тобто ніякої гарантії результату при передоплаті.
Обовязково домовляйтесь про оплату адвокатських послуг після стягнення з банку, коли Вам видадуть гроші на руки. А от держмито треба обовязково передоплачувати.
Viz

Профіль

#<1 ... 171172173174175 ... 212>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор