Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Позитивчик написав:Щось я не розумію, як то "нема іпотеки"? Декілька банків давали ж її, і дають, хіба ні? Он, навіть, відкрити сайт Ощаду, чи Привату - під 18-19-20% + від 30% перший внесок. То, як нема? Чи, колись були іншого виду іпотеки? Пролийте світло!
Не в буквальному сенсі немає, але умови дуже жорсткі, ставки високі і відповідно об`єми іпотеки мікроскопічні. А так іпотеку в принципі видають.
Думаю не відкрию америку, але банки відстають від забудовників. Зверніть увагу на кредитні програми від будівельних компаній. Уже все є:-)
Viktor написав:Я далеко не рожевоокулярник. Та з твердженням про інфляцію в 25% ЩОРІЧНО не походжуюсь. Це маніпулювання даними! Ціни зростають ДАЛЕКО не всі групи товарів і не кожного року. На певні товари ціни взагалі знижуються, а на певні товари залишаються на тому ж рівні.
Держкомстат усереднює ціни на ювелірку і іншими речами з цінами на мясо, хліб і овочі. Тому їх інфляція менша за реальну. Наприклад згідно зі звітом МХП курятина виросла в ціні на 25% за 2017 рік. І яка доля ювелірки і мяса у витратах середніх киян з зп в 13 тис грн?
А яка доля цукру, риби, олії, побутової техніки, меблів,домашнього текстилю, опалення квартири, сплати за природний газ? На ці категорії практично не піднімалися ціни (на деякі максимум 6%). Будьте об'єктивними. p.s. Не все так погано в нашій країні. Огірочки по 8, кабачки по 7. Банани зараз повсюди 22-25. Проїзд взагалі смішний. І навіть при 8 грн залишиться таким.
Позитивчик написав:Щось я не розумію, як то "нема іпотеки"? Декілька банків давали ж її, і дають, хіба ні? Он, навіть, відкрити сайт Ощаду, чи Привату - під 18-19-20% + від 30% перший внесок. То, як нема? Чи, колись були іншого виду іпотеки? Пролийте світло!
Не в буквальному сенсі немає, але умови дуже жорсткі, ставки високі і відповідно об`єми іпотеки мікроскопічні. А так іпотеку в принципі видають.
Думаю не відкрию америку, але банки відстають від забудовників. Зверніть увагу на кредитні програми від будівельних компаній. Уже все є:-)
Кредитування придбання житла продовжує зростати, але його обсяги (1.48млрд грн у 2017 році, детальніше див. “Іпотечне кредитування: зростання триватиме”) практично не впливають на ринок
stm написав:А пока на Луне аренда на Донца 2а находит 34 квартиры, вместо прошлогодних 19. И некоторые из них висят не один месяц, но это лирика... Реальность: приезжие прям расхватывают аренду
так а ценники какие на том Донцэ, тыщ 9+ платежи? реальность: приезжие расхватывают аренду в старом хвонде по 5тыс+коммуналь и эконом-новостройки по 6-7
Elensk написав:Кто может подсказать, какие сейчас реально цены на хрущи, чтобы продать? Посмотрела на досках объявлений, там полный разброд и шатания (+-30-50%). Думаю таки продать 2-ку на Вифлиемской, слишком неудобно управлять арендой из другого города. Если кто посоветует вменяемого риелтора или АН на левом берегу, буду благодарна.
ставьте средний разброд и шатание и неумолимо снижайте каждую неделю на фикс.сумму, услышав "торг"- немедленно обрывайте разговор. себя советовать не могу, так как не уверен во вменяемости.
innamax2008 написав:Реально с 2008 года только двое знакомых в бизнесе свои машины обновили, а так, даже те у кого активов за 1 000 000 юзают старые лохусы и не жужжат.
На кого рассчитан этот бред? Здесь два варианта: либо вы звездун, либо... Нет, получается только один вариант.
Тихим и уютным ЖК «Бульвар Фонтанов» назвать нельзя. Каждый день с 18 до 22 на аллее фонтанов по кругу играет один и тот же набор оперных арий. Одна и та же песня повторяется 5-6 раз. Закрыть окна не поможет, громкость зашкаливает, как на концертах. Трек Андреа Бочелли «Time to Say Goodbye», «Хабанера» из оперы «Кармен» и Alan Walker «Faded» повторяется по несколько раз каждый день с мая по ноябрь. Музыкальное сопровождение — это не инструментальные композиции в стиле лаунж, а оперные арии, большинство из которых напоминают вой. А из-за громкости от музыки не скрыться в райдиусе сотен метров. Прежде, чем покупать квартиру, посетите аллею фонтанов и фонтан у центрального входа вечером. В секретных тюрьмах США подобное называют пытками музыкой, а этот застройщик — элитным ЖК.