Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13741375137613771378 ... 3168>
Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 12:03

Первый написав:
  Долярчик написав:...так, як тут радили, що має ОРЕНДАР покривати ВЕСЬ кредит, то Я знову взяв ту цифру 800 000грн і поклацавши на калькуляторі, вийшло, що потрібно ~ 60% своїх коштів(перший внесок) і ~ 40% кредитних(на 5р.), щоб +/- орендар за вас покривав ваш кредит ПОВНІСТЮ!
...то так вигідно, чи ще ні?))

Порахуй що буде якщо ти ці 60% покладеш на депо під 15% в грн. Ти шо РАСТІШКА??????

.... Я ще ранішше писав, що сюди гривнедепо - НЕ ВПЛІТАТИ!- бо ніхто так ризикувати(сидіти в гривні) не буде!
.... тут можна порівнювати лише з долародепо! :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 14:05

Долярчик написав:
  Первый написав:
  Долярчик написав:...так, як тут радили, що має ОРЕНДАР покривати ВЕСЬ кредит, то Я знову взяв ту цифру 800 000грн і поклацавши на калькуляторі, вийшло, що потрібно ~ 60% своїх коштів(перший внесок) і ~ 40% кредитних(на 5р.), щоб +/- орендар за вас покривав ваш кредит ПОВНІСТЮ!

Порахуй що буде якщо ти ці 60% покладеш на депо під 15% в грн. Ти шо РАСТІШКА??????

.... Я ще ранішше писав, що сюди гривнедепо - НЕ ВПЛІТАТИ!- бо ніхто так ризикувати(сидіти в гривні) не буде!

Так купіть собі на 60% доларів, та покладіть під матрас, через п'ять років, якщо треба, купите собі ту квартиру, ще й на якусь подорож залишиться. І не треба з арендаторами та банками п'ять років возитись.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 15:19

Первый написав:Порахуй що буде якщо ти ці 60% покладеш на депо під 15% в грн. Ти шо РАСТІШКА??????

Яке гривнедепо? Усі інвестиційні розрахунки проводимо у валюті!
Сам кредит може бути і у гривні, але це нічого не змінює.
Дописав: хоча ні, змінює. Якщо буде обвал гривні, то знеціниться і кредит. Відповідно дохідність буде ще більша.
  innamax2008 написав:Так купіть собі на 60% доларів, та покладіть під матрас, через п'ять років, якщо треба, купите собі ту квартиру, ще й на якусь подорож залишиться. І не треба з арендаторами та банками п'ять років возитись.

Ви що прикалуєтесь?
Через 5 років він отримає 100% квартири, а ви у матраці тільки 60%.(усі розрахунки знову ж таки у валюті).
Чи ви думаєте що квартири за 5 років подешевшають більше ніж на 40%? - тільки в цьому випадку матрац вигідніший.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 15:33

... то лізти, чи ні в кредитну кабалу?)) ч. 2

innamax2008 написав:
  Долярчик написав:[qu...так, як тут радили, що має ОРЕНДАР покривати ВЕСЬ кредит, то Я знову взяв ту цифру 800 000грн і поклацавши на калькуляторі, вийшло, що потрібно ~ 60% своїх коштів(перший внесок) і ~ 40% кредитних(на 5р.), щоб +/- орендар за вас покривав ваш кредит ПОВНІСТЮ!

.... тут можна порівнювати лише з долародепо! :D[/quote]

₴₴₴₴₴₴₴
Так купіть собі на 60% доларів, та покладіть під матрас, через п'ять років, якщо треба, купите собі ту квартиру, ще й на якусь подорож залишиться. І не треба з арендаторами та банками п'ять років возитись.[/quote]

Думаете, що через 5р. однуха в менш-більш нормальній локації просяде ~ на 40% в долярах від сьогоднішніх цінників? :shock:
...і в банках є теж ризик - отримати гривнею із затримкою в пару місяців!
(а от, якщо знову гряне криза, а у Вас в заначці отих 40% долярчиків, то міняєте їх і гасите ВЕСЬ кредит, ще й дійсно залишиться на якусь подорож..... може й не одну :wink:)
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 15:40

UA написав:
  барабашов написав:
  airmax78 написав:Не знаю, как можно заплатить 70 куе за машиноместо. Просто не понимаю.

если в качестве смарта погороду свежая Бентяга или Урсус, а доход как у Константиновского в день или Корогодского - то почему бы и нет. И это мы судей с ментами бывших не учитываем. С сейфами в кубометр... :evil:

Уважающий себя люди в человейниках не живут.
И вообще, состоявшиеся зарегистрированы и проживают преимущественно в Киевской области, а не в Киеве.

А могут и на Хмельницкого 46 купить особняк - 430 м2 общей площади и 297 м2 жилой https://olexsandrdyadyk.livejournal.com/29151.html
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 15:44

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

....поки писав, бачу аналогічно відповіли за мене вище!
дякую!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 16:08

Долярчик написав:
  Первый написав:

Ой-ой! Неначе хтось забрехався!
Trast

Подякував: 14 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 16:20

Trast
Ви це мені? - де брехня?
Хтось сидить весь в гривні на депо весь час?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 17:58

Первый написав:
  UA написав:
  барабашов написав:если в качестве смарта погороду свежая Бентяга или Урсус, а доход как у Константиновского в день или Корогодского - то почему бы и нет. И это мы судей с ментами бывших не учитываем. С сейфами в кубометр... :evil:

Уважающий себя люди в человейниках не живут.
И вообще, состоявшиеся зарегистрированы и проживают преимущественно в Киевской области, а не в Киеве.

То Ви просто паркінгом не користуватись в нормальному будинку.
А по поводу регистрации, не думаю че РЛ зарегистрирован в Плютах:-)

он на Малоподвальной зарегистрирован, а я кстати когда то в Плютах хотел купить участок... но далековато
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 чер, 2018 18:38

Афера на миллиард или почему АРКАДА более ловкая, чем Копперфильд
https://www.unian.net/multimedia/video/ ... rfild.html
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 13741375137613771378 ... 3168>