Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:є знайомі які їздять в парк шевченка гуляти, проте нікого не знаю хто в сквер на тампере чи борщаговку їздить.
Сочувствую вашим знакомым. Есть люди, которым не надо ездить, чтобы попасть в сквер или парк. Достаточно выйти из дома и пройтись несколько минут. А то и вовсе никуда не ходить-вокруг дома-как в парке.
Первый написав: Ви переоцінюєте школи і сквери тампере, і недооцінюєте чикаги. Наприклад є знайомі які їздять в парк шевченка гуляти, проте нікого не знаю хто в сквер на тампере чи борщаговку їздить. Тре буде зацінить.
Если инфраструктура не досягаема пешком, то её нет. По моим наблюдениям квартиры в домах над магистралями покупают только понаехи.
Вкладчик1234 написав:Украина впервые не поедет на детское Евровидение — нет денег
Та и нафиг надо, если есть спонсоры, которые готовы это оплачивать - пожалуйста, но не из бюджета же эту хрень финансировать
А на таку хрєнь як "копаний м"яч2012" Держбюджет був і є!!!
Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру. Але то було 6 років тому.
Первый написав: Ви переоцінюєте школи і сквери тампере, і недооцінюєте чикаги. Наприклад є знайомі які їздять в парк шевченка гуляти, проте нікого не знаю хто в сквер на тампере чи борщаговку їздить. Тре буде зацінить.
Если инфраструктура не досягаема пешком, то её нет. По моим наблюдениям квартиры в домах над магистралями покупают только понаехи.
Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?