Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Акурт: " Прошу высказаться работодателей-форумчан. Особо интересно было бы мнение Yuri_T, V2, Stringer, Surfer, Trast - часть из них у меня в игноре, но форумчане оценят по достоинству. Да, еще интересно было бы узнать мнение кого-то, кто связан с СБУ. Как они отреагировали бы на работу в Украине указанных выше лиц"
А от тут ти перегнув палку бусурманине. Нічого поливати форумчан. Тримайте його, СБУ -кричить троль Акурт... А сам ти часом працює тихо на Кремль : - пропагандує всім виїхати з України! - все погано у нас,високі ціни,корупція! ( напевне сам і був тим корупціонером і рішалою) - вкладуйте в нерухомість Турції,Албанії... Ні акурт ніколи не буде захищати свою землю. Він все продасть ,купить іноземні документи і виїде...
при виїзді зі Львова, прямо на перехресті із заїздом у старі Сокільники навпроти є ряд котеджів у жовтогарячих тонах, там біля них ще газова заправка і живопліт я так розумію, що Ви мешкаєте недалеко звідтіль
можливо знаєте ціни на ті котеджі і чи будують ще десь у Вашому районі котеджі? які ціни, планування, земля біля них?
Пан jump - не маю информацію і майже не інтересувався. Якщо ви маєте на увазі перший від Стрийської будинок триповерховий темно-жовтого коліру - його видно зі Стрийської - прямо біля газової заправки - то там висить плакат з 2015 року "ПРОДАМ" - я ще дзвонив спеціально у 2015 році - питав для статистики - великі квартири і просять (без ремонту) 1000 долярів квадрат. Що зараз, не знаю. Спитайте - буде інтересно... Якщо я буваю часто у біні в тому районі - це ще нічого не означає, в мене немає інтересу до львівської нерухомості, хоч тут хвахівці весь час усіх тут знавці умовляли, що я ріелтор із стажем у 100 років - гі-гі-гі - маю інформацію просто "для статистики". Зазвичай географія мої поїздок в день від Зеленої, Чорновола, Свободи, Замарстинівської, Кульпарківської, Левандівської, Широкої, Городоцької, Володимира Великого, Наукової - до Ашану. Там буваю часто, сьогодні о 14-30 як раз зустріч в Ашані із однією кобітою. Бачів, проїжджаючи на автівці по Львову, дуже багато котеджів в тому районі і в бік Окружної і далі, що Ви питаєте, і чув від хлопців, ЩО ЯКІСТЬ ДУЖЕ НИЗЬКА, хоча зовні виглядають непогано. Казали хлопці, що вкладаются у собівартість будівництва у 200-250 долярів, віддають і по 450 за квадрат... Мав деякі плани побудувати під продаж у лісі піді Львовом "спарку" на продаж - але передумав і вчасно продав непогану земельну ділянку... Для того і прилітав із Анталії на літаку Пегасус у квітні - 210 доларів туді і назад квиток був, то дорого, але то все "відбилося"... Я, як завжди, у "плюсах"... У наш час мати "плюс" на продажі землі - майже неймовірно...
Як на мене - то дивився б особисто я дуже непоганий варіянт у ЖК "Новий" - це будинок 7 по тій же вулиці - не перший, а третій від Стрийської - виставили на продаж трикімнатну квартиру ІЗ РЕМОНТОМ НОВУ вид на Іподром на південь - площею - здається - 85 квадратів - дивилися мої знайомі (я не двивися) купити під здачу - ніби-то просять 84 000 долярів, але віддають за 78 000. Але купили мої знайомі під здачу нову двушку біля Вікторії Гарденс. Оголошення висить прямо на вікнах тієї квартири. Другий високий поверх. Це єдине, що особисто я купив би у Львові, але не куплю - в мене інші плани. Приватний будинок мене не інтересує - для мене то пройдений етап. І не один. Я часто проїжджаю по Трускавецькій - там величезні мурашники будують мабуть на 500 000 квартир - всі ще можуть подивитися, з якого лайна те будують: криво, косо, цегла третього гатунку... суміш цегли різних заводів... Жах... Закриють зовнішнім утепленням - покупець не допетрає, що зліплено із лайна. Аби так будували у Туреччині та з такого "Г" - вже би вигнали тих забудовників...
Тут така з того приводу кумедна історія була тиждень тому: сидимо ми із друзями біля озера на висоті 2 060 м над рівнем моря - перевал на дорозі Трансфагараш - обідаємо... Тут по Вайберу дзвінок від квартирантів - приятелі здають 4 (чотири) квартири. Мають 10500х4=42 000 гривень чистими, бо у них квартиранти не тільки "комуналь" оплачують, а навіть і внески в ОСББ. Я їм так і сказав: "Ви крохобори!" Квартирант каже, що прямо помирає від смороду та диму, який виходить із витяжки на кухні... Каже, таким воняє, що не може вгадати навіть, що так може воняти... але не цигарки... Квартира чи на 11-му поверсі, чи щось так... Ну ось приятелі у розпачі - як бігти рятувати того квартиранта? З висоти в 2060 метрів? Я висловив припущеня, що знизу так само здають квартиру, але китайцям: а ті люблять підсмажувати підгнившего оселедця - такий особливий - не жартую - рецепт, треба щоби оселедець спочатку трохе підгнив, а потім вже смажити... Але інтересним було технічне питання - як воно заходить в квартиру через витяжку... Власник зробив припущення, що якийсь вправний легінь - гуморист типу форумчанина (видалено автором) перекрив під час ремонту канал витяжки вище, який - із економії - забудовник зробив ОДИН на весь "стояк"... Ось чому я живу в Анталії в будинку, де є всього 19 квартир... по 4 на кожному поверсі (перший - 3 квартири); і біля басейну більше 2-х осіб зроду не бачив... і автівки ставлять у дворі будинку за парканом та брамою не більше трьох осіб... Інші лінуються та ставлять вздовж паркана під пальмами... А я не лінуюсь... ворота змастив, щоби від"їжджали вправно...
Поставив пану Ethereum "+1" - такий кумедний легінь, просто чудо. Аби ще написав, у якій сфері працює та чим займається - крім веселощів для нас - поставив би ще плюса...
Шановне панство! На понеділок запасаємся "поп-корном" та пивом, вийдуть на роботу та сядуть замість того, щоби виконувати передбачену їм шефом роботу, "важковики" на цю гілку - от буде "месіво"! Пан V2! - набираємо у відра та виварки чисту воду! В понеділок-вівторок, можливо, буду у Києві, не зможу почитати...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 26 сер, 2018 13:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:непоганий варіянт у ЖК "Новий" - це будинок 7 по тій же вулиці - не перший, а третій від Стрийської - виставили на продаж трикімнатну квартиру ІЗ РЕМОНТОМ НОВУ вид на Іподром на південь - площею - здається - 85 квадратів - дивилися мої знайомі (я не двивися) купити під здачу - ніби-то просять 84 000 долярів, але віддають за 78 000. Оголошення висить прямо на вікнах квартири. Другий високий поверх. Це єдине, що особисто я купив би у Львові
...от таке, дуже полюбляють на київській гілці розкладати по поличках....)) Спробую і Я в їх манері)) - дано 78тис.дУлярів за "трьоху"! 78 000 х 27,7 = 2 160 600грн. ... тепер, за скільки там можна здати ту "трьоху" ~18тис.грн/міс?(і то ще меблі, мабуть, треба купити, бо вище не вказано, чи то з меблями!) - але давайте, покищо, про меблі "забудемо"! ... тепер робимо підрахуй)) 2 160 000(трішки заокруглив) / 18 000 = 120місяців, тобто, ОКУПНІСТЬ = 10р.! - але, якщо ми додамо туди ще ціну меблів і один косметичний ремонт, то вийде ~ на отих" стандартних" 12р. окупності!
п. с. ... але, всі ми знаємо, що це все відносно, бо невідомо, чи постійно буде триматись "хороша" ціна за оренду, чи не буде великих "простоїв" і т. д. і т. п.
... підсумок Долярчика: "стандартний варіант!" - чи Я помиляюсь?
Ні, все вірно... Особливо про окупність... Скажу відразу - НОРМАЛЬНИЙ бізнесмен в Україні закладає 10 (десять) років. Там, де 12 - будуть переробляти "смєту"... Ось і переробили із трьошки на двушку... Якщо окупність 8 років - то то люкс!
Деякі уточнення: - отам зверніть увагу вище - люде здають 4 (чотири) квартири і мають БЕЗПОДАТКОВИХ чистих 42 000 (сорко дві тисячі чистими) гривень на місяць. - самі живуть у власному будику та у власному парку площею 25 соток - там така суміш хвойників, що я ледь не заблукав. - оті пани, що дививлися трьошку, а купили двушку біля Вікторіі Гарденс у Львові та роблять зараз ремонт - купили щось недорого - казали - я забув - чи по 700 долярів чи щось так за квадрат 75 квадратів, тобто 75х700х27= 1 417 500 гривень (доречі, платили гривнями). - у квартирі крім стін із пінобетону - які вже ГЕТЬ всі викинули - нема нічого. - завезли бригаду із іншого міста - там сидять БЕЗ РОБОТИ хлопці ЗОВСІМ - тут погодилися спати в тій же квартирі. - двушки пді здачу вже мають - тобто мають досвід - здають по 10500 на місяць+комуналь. Так мріють здавати вже по 15 000 гривень на місяць... Бо все ж дорожчає... Всі мої знайомі підняли ціну на оренду з 1 вересня на 2 000 гривень незалежно від базової ставки, що була... Тим більше багатьом вже познімали субсидії - я був здивований - за минулий опалювальний сезон люди отримали по 18 000 - 28 000 гривень, щоби не плакали, що газ дорогий... https://subsidii.ioc.gov.ua/search/
Доречі - відкрито реєстр всіх СУБСИДІЯНТІВ - кожен може подивитися ПРОСТО за адресою, як гроші сусідам падали від нашої багатої держави просто з неба... Я кому б не розказував у Туреччині, що держава кидає гроші великими купюрами прямо у відкриті взимку вікна - не вірять... Ніяк не вірять турки такому шаленому багатству...
Таким чином, скоро до того баХатсва ще якісь - як кажуть у Львові - пара копійок впаде... Пан Долярчик, зверніть увагу: навіть в неопалювальний період держава виплатила 3 200 гривень на бідність... Вже люде той газ та електрику не знали, куди дівати... Хтіли шланг викинути у липні на двір, та якийсь факел "Дружба" робити...
Долярчик написав:... підсумок Долярчика: "стандартний варіант!" - чи Я помиляюсь?
На скільки я знаю, найкращими є: - взяти однушку за 48х650х27,7=865 000 гривень. - ремонт та меблі - від 5000 доларів (дуже важко вкластися, але вкладаються) до 10 000 долярів, тобто: від 138 500 до 277 000 гривень; разом 1 142 000 гривень, ну, хай буде 1 170 000 гривень. - далі так: якщо то однушка так і залишилася - то здавати за 9 000 гривень (ціни Львова). Якщо то "обманка" - тобто вигородили спальню і орендатор ДУМАЄ, що зняв двушку - то вже 10 500 (!!!). Таким чином маємо чистим на рік: ((9000+10500)/2)х12=117 000 гривень на рік. - окупність складе 1 170 000/117000=10 років. - Отлично, Григорий! - Годится, Константин!
А далі починається саме інтересне. Спочатку читаємо нашого кумедного легіня:
Ethereum написав:Що можга сказати . Акурт має психічні відхилення ,як тут вже раніше згадувалося. Психопатія буде прогресувати акурт і ні турецький лікар і ні баночка пива не допоможуть.Цікаво скільки ще людей ошукають такі собі бусурмани зі знанням іноземних мов зі словником?
А ділі - слушне запитання, куди дівати оті гроші? Ну, ось, наприклад, куда дівати 42 000 гривень чистої виручки від орендарів? - купити/побудувати будинок? Вже є, і парк власний у 25 соток... - дітям квартири? Вже є, у дочки трьошка... Дочку скоро, мабуть переведуть у Департамент Міністерства у Київ, то й та трьошка буде непотрібна... - синам квартири? Вже є... - автівку купити? Хіба що нову, щось типу купе-кабріолет... - (ще щось - видалено автором) - в банк покласти на депозит? - Було вже, витягували із банка "Новий" дуже довго... - купити смарагдів та діамантів? Було вже - накупили колець із діамантами - кинулися продати - діаманти виковироюють, викидають, а метал беруть по ціні металобрухту..
Ось і планують приїхати до мене в Анталію... помацати власноруч руками... Треба щось же робити... Під лежачій камінь, як відомо, і Ethereum нас смішити не полізе...
akurt написав:Особо интересно было бы мнение Yuri_T, V2, Stringer, Surfer, Trast - часть из них у меня в игноре, но форумчане оценят по достоинству. Да, еще интересно было бы узнать мнение кого-то, кто связан с СБУ. Как они отреагировали бы на работу в Украине указанных выше лиц.
не знаю, как СБУ, но по некоторым, представленным здесь, унылым рылам, налоговая однозначно и давно плачет, равно как и службы финансовой разведки некоторых стран за отмывание там грязных денег, нажитых от взяток и хищений в особо крупном размере в Украине.
Ще раз процитуємо акурта " Просто отлично! Администратором... ой, не могу... шукають... Мову можна вивчити потім... ой, не могу... мову ангієльску... Спочатку контракт із біженцем - а потім ... потихеньку.... не кваплячись, ВНЖ... Так, класно! В мене настрій піднявся так, що відкрию баночку пива... Румуньского... Argus Silver... 4 градуси всього... +1 вже поставив! Круто! Панове! Всі вхопили дипломи КНУ, ЛНУ, ЛПУ, Шевченка, КПУ - і в Туреччину, Вас там просто чекають, обрізання не обв"язкове - якось потім, потихеньку..." Akurt Без коментарів,бо що можна взяти від недолугого бусурманина)) Читаємо далі : " оті пани, що дививлися трьошку, а купили двушку біля Вікторіі Гарденс у Львові та роблять зараз ремонт - купили щось недорого - казали - я забув - чи по 700 долярів чи щось так за квадрат 75 квадратів, тобто 75х700х27= 1 417 500 гривень (доречі, платили гривнями)." Експерт з Дніпра ( чи десь з мордору?) не знає цін у Львові і зовсім не орінтується в цьому. Але Долярчик,наприклад,думаю знає по чому там люди купляли квартири... "Приватний будинок мене не інтересує - для мене то пройдений етап. І не один. " І тут весь акурт!! Особливо зустріч в Ашані в 14.30 з однією кобітою... Людині явно не хватає уваги. Ясно що будинку він і не будував ніколи,бо серйозні люди мають і квартиру під здачу і особняк для життя. Але наш бусурманин зі знанням 0.5 мов зі словником та рієлтор зі 100річним стажем любить самосхалення та понти про кабріолети та дешеву рибу.( Для тебе бусурман я вже мав кабріолет ,привіз був з США,але цим не хвалюся,бо мені не потрібна сатисфакція від цього)). Скоро бізнес Акурта переїде в Нову Зеландію,але в нього не буде послідовників. Зате акурт розбирається і Мозамбіку,Африці)) Тобто там де він НЕ БУВ!!
Ethereum Ви дуже не уважно прочитали моє вчорашнє повідомлення! А може і навпаки, дуже уважно! Але ще раз -гроші платять не адміністратори форуму і не хозяін форуму, гроші платить той, хто розміщує тут рекламу! Тобто адміни самі отримують зарплатню від рекламодавців, а іх, рекламодавців, тим тут більше, чим більше трафіку на форумі! Чим більше трафік, тим більше зарплатня! Тобто, якщо іншими словами, чим більше ви тут пишете, тим більше трафік просмотрів на цій гілці! Тобто , тим більше зарплатня у Акурта! Тому він і зловтішається, а не треба, в кінці свого тексту поясню.
Правда, є і інший варіант, давно практикуємий, це писати самому на гілці з разних ніків! Наприклад-Либо, Агаз, Антидафна! Або ж Василь, будівельник, халява! І так далі)))) Але Акурт це вже вища категорія-він обьєднує вже як менеджер трьох людей ,які мають по 3 ніки в кожній гілці яка за ними закреплена. І таким чином формується дуже активне спілкування фактично одноі людини з самою собою-трафік є, реклама є.,гроші теж є!
Якщо хтось заходить чужий, то якшо він пише в тему покращення трафіку теми, то він використовивається, як дармова робоча сила-тобто як і тут-іде постійно провокація-"а розкажіть, що там ви, де живете, де заробляєте"-це і є дешева провокація! Якщо людина пише не в тему покращення трафіку-то його блокують, або його блокують, якщо він заходить за рамки(щрб іншим не було повадно) Ось і все! Я колись придумав цю схему сам, але ж я ніколи не радив нікому ідти дешевим контекстом в дамки,бо це веде все до деградаціі суспільства взагалі. Навпаки, я казав, тримайте тих, хто може дати гарний і користний контекст. Але ж я розумію чому все пішло не так! Більше конкуренціі,ммало реклами,зарплатня падає і кого за таку зарплатню знайдешь, та ще й з гарним контекстом! Що маємо-то маємо! П.С. Нікого не хотів образити, останній час просто думки у голос.