|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:42
flyman написав:пріходить пакупан под коммі, і опа - проводка надо така-то і сякато, іначє пажарніки і санепід не разрішать налівайку...
Пакупан под коммі сам розведе ту проводку як йому тре буде, пилять дизайн наперед для комерційної нерухомості як на мене то тупо викинуті гроші
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:42
flyman написав: Faceless написав:"Умний цокаль" 
о.к. дєлаю я праводку, щекатурю ... пріходить пакупан под коммі, і опа - проводка надо така-то і сякато, іначє пажарніки і санепід не разрішать налівайку... так що я остаюсь при свойом мнєніі - робить нє спєша і пока что времєнний варіант, поки не устаканиться дезагн паміщєнія і цілівого іспользованія....
Не треба щекатурить. Треба по полу в стяжці прокладати.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:43
Faceless написав: flyman написав:пріходить пакупан под коммі, і опа - проводка надо така-то і сякато, іначє пажарніки і санепід не разрішать налівайку...
Пакупан под коммі сам розведе ту проводку як йому тре буде, пилять дизайн наперед для комерційної нерухомості як на мене то тупо викинуті гроші
так а я ж про що !!!!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:45
airmax78 написав: flyman написав: Faceless написав:"Умний цокаль" 
о.к. дєлаю я праводку, щекатурю ... пріходить пакупан под коммі, і опа - проводка надо така-то і сякато, іначє пажарніки і санепід не разрішать налівайку... так що я остаюсь при свойом мнєніі - робить нє спєша і пока что времєнний варіант, поки не устаканиться дезагн паміщєнія і цілівого іспользованія....
Не треба щекатурить. Треба по полу в стяжці прокладати.
на Ваганича не тяне, даже самой меншой стєпєні.. п.с Візарр літає роками, а Райнар тіко роздуплився...тіко я думав що буде із Гостомеля біля Бучі...
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:48
flyman написав:да на 1 ЛЕД- лампу 1.5 квадрата - гагага ... -розетки - медная моножила 2,5 квадрата .... в кажду резетку по ТЕНу 2.2 КВт ... бугагагага єслі чо, то на розєтках піше макс 6А .... але це для тупих... главне провод 2,5квадрата і автомат на 20А... і буде по ... по ГОСТУ .. при счьотчіку в 10А ...
Если ЧО, то одна розетка 16А, если конечно не брать 6А от самого дешевого китайского ноунейм производителя. Ню-ню, ставьте хоть 0,5 квадрата ПВС, ШВВП, если хочется потом поиметь много интима. Запас по проводке, во-первых продлевает срок ее эксплуатации, во-вторых делает более безопасной эксплуатации, т.к. она банально работает не на максимуме, в третьих позволяет избежать "узких мест" по запасу мощности и легко позволяет подцепить фактически все что нужно, в четвертых мощности потребления растут, еще лет 10-15 назад выгрести 32-40А на крартиру казалось немыслемым, сейчас это уже реальность. Замена электропроводки в штукатурке это фактически капитальный ремонт. И, всякие ШВВП и ПВС, имеют заявленный срок службы аж в 7, максимум 10 лет, ВВГ - от 30 лет. Скупой платит дважды, недалекий человек - постоянно. Это как с розетками, сегодня много и одной, а завтра в эту одну ужу воткнули удлиннитель на 5 гнезд  И, предложенный вариант 2,5 квадрата магистраль, а потом отводы в 1,5 квадрата к потребителям, это автоматически означает снижение распределяемой мощности до 16А, т.к. придется ставить автомат на 16А на ВСЮ линию  Флай, а ЧО будеш делать, если после ремонта Мальвина захочет индукционную плиту этак на 7,4кВт? 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:50
flyman написав:Візарр літає роками, а Райнар тіко роздуплився...тіко я думав що буде із Гостомеля біля Бучі...
Так вот Вы под что брали цоколь! Инвестиция в долгосрок?
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Пон 03 вер, 2018 14:58
_Mykola_ написав: flyman написав:да на 1 ЛЕД- лампу 1.5 квадрата - гагага ... -розетки - медная моножила 2,5 квадрата .... в кажду резетку по ТЕНу 2.2 КВт ... бугагагага єслі чо, то на розєтках піше макс 6А .... але це для тупих... главне провод 2,5квадрата і автомат на 20А... і буде по ... по ГОСТУ .. при счьотчіку в 10А ...
Если ЧО, то одна розетка 16А, если конечно не брать 6А от самого дешевого китайского ноунейм производителя. Ню-ню, ставьте хоть 0,5 квадрата ПВС, ШВВП, если хочется потом поиметь много интима. Запас по проводке, во-первых продлевает срок ее эксплуатации, во-вторых делает более безопасной эксплуатации, т.к. она банально работает не на максимуме, в третьих позволяет избежать "узких мест" по запасу мощности и легко позволяет подцепить фактически все что нужно, в четвертых мощности потребления растут, еще лет 10-15 назад выгрести 32-40А на крартиру казалось немыслемым, сейчас это уже реальность. Замена электропроводки в штукатурке это фактически капитальный ремонт. И, всякие ШВВП и ПВС, имеют заявленный срок службы аж в 7, максимум 10 лет, ВВГ - от 30 лет. Скупой платит дважды, недалекий человек - постоянно. Это как с розетками, сегодня много и одной, а завтра в эту одну ужу воткнули удлиннитель на 5 гнезд  И, предложенный вариант 2,5 квадрата магистраль, а потом отводы в 1,5 квадрата к потребителям, это автоматически означает снижение распределяемой мощности до 16А, т.к. придется ставить автомат на 16А на ВСЮ линию  Флай, а ЧО будеш делать, если после ремонта Мальвина захочет индукционную плиту этак на 7,4кВт? 
- запропонований варіант був "зірка", а не "магістраль с отводами" - як часто робиться капремонт, раз в 30 год? - тобто на ТЕН для обігріва, електроплітку і бойлер я не можу завести по окреій ліній кожному, а буду їх тицяць в першу доступну резетку - бугага... (зачєм мнє с ізбитком прокладать кабєль - шоб було, а вдруг квартірант буде подключать сварочний аппарат) - а чьо ще є Мальвіни согласні буть кухаркой? - ставять удлінітєлі тому, що мало різєток (тіпа в хрущовкі 2 на кімнату і 1на на кухню, в таулєті і ванні нуль)... хто мішає мені через кожних два метра поставить по двойній розєтці і точічне ЛЕД освіщеніє... і нікакіх удлінітєлів... вигорить одна лінія до одної різєтки ... ну і хрен з нею, через 2м зліва і зправа ще є ....
Востаннє редагувалось flyman в Пон 03 вер, 2018 15:06, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:06
flyman написав:вигорить одна лінія до одної різєтки ... ну і хрен з нею, через 2м зліва і зправа ще є ....
Фейерично! Флай, вы сделали мой день 
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Пон 03 вер, 2018 15:08
antey1969 написав: flyman написав:вигорить одна лінія до одної різєтки ... ну і хрен з нею, через 2м зліва і зправа ще є ....
Фейерично! Флай, вы сделали мой день 
розкашеш як це смішно в панельці\хрущі ... зато согласно ГОСТов/ПУЄ
Востаннє редагувалось flyman в Пон 03 вер, 2018 15:08, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1