Золото XAU/USD

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 237238239240241 ... 333>
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 15:19

ЛОБ написав:val1963766

ви можете не підтримувати РФ (за це бан та презирство без розмов), але мислитие саме як рашатудей : конспірологічні версії про світову змоу, маніпуляції цінами на золото, неминучий крах долара

зник логін:hxbbgaf - з'явилися ви - з тотожньою нудною риторикою
ніяких образ, тільки обгрунтовані спостереження

Исхожу сугубо из цифр как то дефицит бюджета и торгового баланса (кстати, и тот, и тот опять пошли в рост, дефицит бюджета поставил рекорд для последнего отчетного месяца за всю историю), динамика гос. долга и его отношение к ВВП, отношение капитализации компаний к ВВП, которое уже с начала года около исторических хаев как перед крахом доткомов, и т.д. С вашей же стороны только гадание на графиках по прошлым движениям и падающая безработица, которая сама по себе мало что значит, так как это показатель, который измеряется не в деньгах. А что нет мирового сговора, когда, например, центробанк Швейцарии открыто уже несколько лет скупает акции американских компаний? Когда крупнейшие центробанки еще 10 лет назад договорились о взаимных своп-линиях. Да и с ценами на драг. металлы не все понятно, менеджеров Доцчебанка, по-моему, даже судить собирались за манипуляции ценами на серебро. Это, конечно, мелочь, реальных манипуляторов и размеры манипуляций нам никогда не назовут, но мы и сами догадываемся. Каждый имеет право на свое мнение. Вы можете считать, что падение цен на серебро и на платину втрое в таких условиях и когда растет спрос на аккумуляторы рыночен, но не все так считают... Тем более что цена падает все время в одно время.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 19:24

ЛОБ написав:ось приклад досягення міжнародної багатосторонньої угоди Plaza Accord 1985
https://en.wikipedia.org/wiki/Plaza_Accord

щоправда, відкритої громадськості та підготовленої економістами
передбачала пряму участь центральних банків країн-учасниць у валютних інтервенціях (загалом на $10 млрд.)

пізніше була Louvre Accord 1987
https://en.wikipedia.org/wiki/Louvre_Accord

а перед цим одна з найважливіших 1971 про двеальвацію $ :
https://en.wikipedia.org/wiki/Smithsonian_Agreement

про Бреттон-Вудз 1944 знають усі :
- https://en.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_Conference
The conference was held from July 1–22, 1944. Agreements were signed that, after legislative ratification by member governments, established the International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) and the International Monetary Fund (IMF).

The Bretton Woods Conference of 1944 established an international fixed exchange rate system based on the gold exchange standard, in which currencies were pegged to the United States dollar, itself convertible into gold at $35/ounce.

Дякую. Я англійським володію слабо. Тож ви згодні, що ФРС - та фінансові світові оргаізації - впливають на курс світовий - валют, акцій, сировини ? Інше питання як впливають, коли та на скільки. Головне на скільки про це інформують загал. :mrgreen: Але не пишить - що цього не буває, і що це "змова".Це неповага до ваших читачів. Не такі ж ми дурні... Російські гроші загинули вже 3 рази у 20 віці, були катерининки, керінки, радянські карбованці - всі вони загинули, зараз новий карбованецьі теж не витримує конкуренцію з доларом. А доллар за весь цей час - молодець! Тут нема що порівнювати. Тож я не розумію, чому ви про Рашу тут тулите ?

Питання , що старше покоління забите радянськими догмами -то не зовсім згоден, буває по різному , я теж "старше покоління", ми ще в школі задавали питання ,та бачили де нас дурять - було і таке тоді, іноді і зараз таке трапляється - та тут воно до чого ? Ваші читачі не таки вже тупі, щоб жити облудними догмами будь яких часів.

Я вже колись вишукував приклади,про маніпулування на світовому ринку- будь ласка - немаю часу, це є загальновідомі поняття. Також про паперові гроші- що вони не вічні. Я не можу шукати авторитети та що вони казали - для мене це ясно - а ви можете навести приклади про "вічні" паперові гроші ? мож колись буде час - пошукаю. Згоден , важливо обоснування научне, чому не може бути вічних грошей.Там мова йде про інфляцію, тож грші знецінюються - хоч які з часом та помирають. А без інфляції не буває.
Трошки зараз вчу англійську мову, та мама тяжко хвора - часу обмаль на іинет, то вшукувати не можу зараз. Вибачте.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 22:12

краткая історія краху доляра ))
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... IiPAUkDDNk

Крах доллара не за горами: «США аукается их политика санкций против половины мира» - Пушков
https://tsargrad.tv/news/krah-dollara-n ... kov_155976

Сергей Глазьев: доллар ждет глобальный крах
https://newsland.com/user/279558067/con ... kh/2220876

В России видят крах доллара - Силуанов
http://topneftegaz.ru/news/view/116650/
...
у рядок пошуку забивайте прізвище будь якого росполітика разом з "про крах доллара"

ПС. дійсно, до чого тут раша
ЛОБ

Подякував: 197 раз.
Подякували: 1517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 22:52

ЛОБ написав:краткая історія краху доляра ))
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... IiPAUkDDNk

Крах доллара не за горами: «США аукается их политика санкций против половины мира» - Пушков
https://tsargrad.tv/news/krah-dollara-n ... kov_155976

Сергей Глазьев: доллар ждет глобальный крах
https://newsland.com/user/279558067/con ... kh/2220876

В России видят крах доллара - Силуанов
http://topneftegaz.ru/news/view/116650/
...
у рядок пошуку забивайте прізвище будь якого росполітика разом з "про крах доллара"

ПС. дійсно, до чого тут раша

:lol: Не читав, але не став би так прейматися , як ви - навіщо? Якщо вони в статтях перераховують фактори - вказуючи на слабкість долара - то таке є. Як би не знав - то почитав би. Та я слабкі сторони долара знаю, завдяки нашому АБВГД . Але весь світ сидить в доларі,тримає свої кошти в доларі, тож кращого нічого немає, навіть Раша тримає ЗВР у доларах частково. То як це вони пояснюють їхні "письменники" ? Та доларова частка в ЗВР Раші - значна. Є очевидні речі. Чому такі заголовки вас так дратують ? Розумні люди на дурниці не реагують , не читав вже на вашій гілці нашого АБВГД , це він дуже полюбляє писати "крах долара вже завтра" - та я не зважаю на таке, читав його багато на іншій гілці, він пише одне й теж саме, частково згоден з ним , але не з його висновками, в мене інші висновки з його аргументів, аргументи в нього розумні, але не всі аргументи він враховує .... Багато що люди пишуть ....Я російськими політками не цікавлюся зовсім. Мене наші політики турбують, та їхнє реагування - інколи дурнувате. А Раша - то сусіди. Вони "погані" ? Потрібно шукати спільну мову - куди ж від "поганих" сусідів подітися? До речі - Раша подарувала Китаю великий шмат території у цьому році. https://rusmonitor.com/khitryjj-putin-o ... itril.html Я вбачаю деякі фактори цікаві та закономірні - росяни не їдуть масово жити за Урал, в Сибір, та розвивати регіон. А кітайці хочуть там жити та розвивати територію. До речі -пам"ятаю - коли Крим процвітав та розвивався в 60,70 роках 20 сторічча - росіяни нам його віддали. Але за часи "незалежності" Україна нічого не розвивала - ні у Криму - ні де. Тільки гроші викачували наші керманичи з Криму, користуючись тим що побудовано було до них, та задовго до "нзалжності". Українці сьогодні навіть масово покидають рідну квітучу землю у центрі Європи ( а це вам не Сибір) - ніби то наша змля не пристосована для проживання людей :shock: . ЇЇ такою зробили наші політики, а не россійські. Китай вміє і в себе дати лад єкономіці, і знайти спільну мову з сусідами, навіть "погані" сусіди стають добрими до них. "Погані" країни-сусіди бувають тільки в поганих політиків. Не треба характеристики роздавати чужим політикам - треба їх використовувати з користю для нас. Не хочу більш про політику. Цікавіше про золото та долар. :) А про Рашу- вважаю - при нормальній єкономіці - та правовому полі в країні до нас інакше б ставилися , не тільки вони.
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в П'ят 14 вер, 2018 23:30, всього редагувалось 1 раз.
kalinavalera1

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 23:30

kalinavalera1

як можна побіжно зрозуміти з ваших дописів на форумі, ви російськомовний користувач мережі і-нет

отже, певен, що більшість й інформаційних джерел, тим більше фінансових, що ви постійно переглядаєте, також російською, та ба, їх походження також має бути саме з РФ

а там полчища журналістів-солдафонів інформаційної війни.

англійською не володієте, альтернативних фахових видань не читаєте
нажаль, це типово для усіх наших співвітчизників, хто цікавиться міжнародною економікою, курсами світових валют, фондовим ринком

тому мої твердження про влив рашатуйдей та совку у головах мають пряму логіку

позаяк, давайте краще повернемося до теми дискусії та зупинимося на ознаках маніпуляції ціною золота, зокрема

чи можна вільно купити золото на ринку ? особливо у значних обсягах
чи є множинність ринкових курсів ? наприклад, є суттєва різниця поміж міжбанківськими та біржовими курсами - чи обгрунтовані відхилення поміж цінами на фізичне та паперове золото ?
наскільки вільно можна зняти паперове золото з рахунку у злитках ?
чи відомі вам якісь адміністративні обмеження щодо купівлі чи зберігання золота ?
наскільки повна виробнича собівартість видобутку золота (в середньому по галузі) покривається ринковими цінами на метал ?
яка середня рентабельність золотодобувного бізнесу ?
ЛОБ

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 23:43

ЛОБ Вважається біля 800 доларів середня собівартість добутку. Але це по різному на різних родовищах.Вважаю цифру точну не можливо назвати. А що до російськомовності - я раніш дивився канал РБК - навіть подобався в них один ведучий Віттель здається - багато в чому згоден з ним був - збігалися міркування. Але давно вже перекрили доступ. Про Віттеля давно вже нічого не знаю не чув. РБК не тупий канал був - ніякої політики та дурні там не чув. Багато там було макроекономіки. Вони з економічної точки зору все коментували. В політику не занурювалися. Коли я чую дурню - я пропускаю її повз вуха. Багато хто несе казна що. В людей свій мозок є , щоб формувати свою думку. То я так і роблю. Читаю дуже мало, більше за все - цей форум. Тут формую свою думку. Він мені дуже подобається. Слухаю українські новини. Теми , що ви заторкнули - дуже цікаві, але я в них не дуже обізнаний- то буду з цікавістью вас читати. Тим більш ви ж укрїномовний ресурс? На жаль україномовні ресурси дуже слабкі. А цей форум на відміну - дуже цікавий.
Питання "наскільки вільно можна зняти паперове золото з рахунку у злитках ?
чи відомі вам якісь адміністративні обмеження щодо купівлі чи зберігання золота ?" дуже цікаві - але не можу вам вичерпно відповісти . Всі питання цікаві, та я не потяну діскусію, можу тільки з вашою допомогою формувати свою думку. Ви на багато більш обізнаний за мене в цьому. До речі - я все критично осмисляю, так щоб - що завгодно написати - то я повторювати тупо не буду. :) Та якщо думка розумна та не заангажована - я завжди погоджуся та візьму в свій світоогляд.
kalinavalera1

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 вер, 2018 00:07

kalinavalera1 написав:ЛОБ Вважається біля 800 доларів середня собівартість добутку. Але це по різному на різних родовищах.Вважаю цифру точну не можливо назвати. А що до російськомовності - я раніш дивився канал РБК - навіть подобався в них один ведучий Віттель здається - багато в чому згоден з ним був - збігалися міркування. Але давно вже перекрили доступ. Про Віттеля давно вже нічого не знаю не чув. РБК не тупий канал був - ніякої політики та дурні там не чув. Багато там було макроекономіки. Вони з економічної точки зору все коментували. В політику не занурювалися. Коли я чую дурню - я пропускаю її повз вуха. Багато хто несе казна що. В людей свій мозок є , щоб формувати свою думку. То я так і роблю. Читаю дуже мало, більше за все - цей форум. Тут формую свою думку. Він мені дуже подобається. Слухаю українські новини. Теми , що ви заторкнули - дуже цікаві, але я в них не дуже обізнаний- то буду з цікавістью вас читати. Тим більш ви ж укрїномовний ресурс? На жаль україномовні ресурси дуже слабкі. А цей форум на відміну - дуже цікавий.
Питання "наскільки вільно можна зняти паперове золото з рахунку у злитках ?
чи відомі вам якісь адміністративні обмеження щодо купівлі чи зберігання золота ?" дуже цікаві - але не можу вам вичерпно відповісти . Всі питання цікаві, та я не потяну діскусію, можу тільки з вашою допомогою формувати свою думку. Ви на багато більш обізнаний за мене в цьому. До речі - я все критично осмисляю, так щоб - що завгодно написати - то я повторювати тупо не буду.

Насколько мне известно, лишь малая часть обеспечена физ золотом из бумажных контрактов, а где есть, там какая то доп комиссия есть, за то что потревожили банк)
j1ok1

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 вер, 2018 10:01

Пан ЛОБ опять словил лося по золоту а виноваты как всегда во всем москалі. :mrgreen:
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 вер, 2018 15:36

до речі, ось з'явився жаба як типовий представник отого малоросійства

за десять років не сказав жодного доброго слова, хоча постійно читає гілочку, шукаючи як би стати трохи розумнішим, від когось почути щось корисне, заробити на цьому копійнчину

яле якщо хтось і сказав оте розумне, то зразу обіллє брудом, аби виглядати крутішим, а якщо сам не згоден, то намагається дошкульнути, принизити, або й зловтішитися з помилок

про стопи мені особисто казав разів п'ять (за моєю трейдерською статистикою їх набагато більше - близько 40% усіх угод)) хоча сам не торгує, а в житті стопи йому не потрібні

поведінка справжнього невихованого йовбака - це також відрижка совку

начальника або командира - боятися та помовкувати, а навіщо йому поважати іншого простого не знайомого співрозмовника - не розуміє, хоча саме це й відрізняє справжню цивілізовану людину від московита

отаке жабеня з безхатченків чи пролєтарієв без коріння росте як той бур'ян, живе у постійному срачі у голові та з людьми, й бур'ян насіває

як такого жабу "перевиховати" та повернути до цивілізації ? надія хоч дітей вдасться поступово вихоплюти з такого середовища, щоб брали приклад з кращих
ЛОБ

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 вер, 2018 17:07

jabba написав:Пан ЛОБ опять словил лося по золоту а виноваты как всегда во всем москалі. :mrgreen:

Я не стільки лось - скільки риба, яка плаває у окані думок та інформації. Вишукую цікаві течії. О як гарно склалася фраза, та ви ж самі таке вигадали про рибу ?
По гороскопу я "обезьяна" - не хищник, но и не совсем травоядное, так и по жизни, не такая прям жертва готовая :mrgreen: - типа низшее звено в пищевой цепочке :mrgreen: Обезьяны типа среднее звено. Их словить трудно и мясо не вкусное.
Практических знаний у меня не достаточно в полной мере по теме, да и теоретических тоже не полный набор, пан Лоб - такие интересные кривые графики рисует, пока для меня загадочные в основном :mrgreen: ,так что может я и лось.... но у меня есть даже лучшее чем знания - это чувство меры и душвное равновестие, понимание - что я знаю , а что нет. А в чем не разбираюсь в достаточной мере - в то деньги не вкладываю. А так респект , что "лося" отследили. Лоси - паникеры, лосей загоняют, они пугливые, суетливые, и у них в голове 1 мысль " как бы не потерять деньги" или "как бы разбогатеть" ? Это не мое. Чего-чего - а мыслей у меня море.Хотя иногда у каждого может проявиться "лосиность"? но паники у меня нет, суеты и спешки тож.
Не вважаю , що пан Лоб мене з"ъсть :mrgreen: , невже таке можливо з його боку ?
kalinavalera1

Профіль

#<1 ... 237238239240241 ... 333>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: 24589 і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор