|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:04
flyman написав: Долярчик написав:... так, тут трохи треба виправити мої підрахунки 1)- курс входу тоді був(пам'ятаю, як сьогодні, бо свою однуху тоді брав) 26,8 це був місяць жовтень... 2)- а де брати "реальну" ціну? 3)- всюди є ризик! - але той будинок, вже майже готовий і той забудовник має декілька об'єктів по місту, на різному етапі будівництва... .... всі ж тут говорили, що без ризику зрубати бабла - такого не буває! - і де більше бабло, там і більший ризик!
поки теща не виганяє, зливай та виходь в доларовий кеш. кожні 4роки тут криза, відкупиш дешевше....
.. Я б так і зробив/злив, якщо б це була б моя ДРУГА квартира, а то тільки перша...... для сім'ї!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:10
Долярчик написав:.. Я б так і зробив/злив, якщо б це була б моя ДРУГА квартира, а то тільки перша...... для сім'ї!
Тогда к чему теории? Живите с семьей в СВОЕЙ квартире и радуйтесь жизни.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:12
ребе Нок написав:Долярчик у застройщика нет комиссии за переуступку, узнавали? Нотариус нужен? И я думаю неверно сюда доллары приплетать. Посчитаем как есть - 20 тыс грн / 16 тыс грн = 1,25. Тоесть за год 25% прирост денег(гривен) минус вся возможная лабуда.
.... ну тут же ж сидять "гуру"  вони мають знати, чи є комісія і яка при переуступці! - і скільки треба нотаріусу "віслюнявити" ... і чого це сюди не можна приплітати долари? - знову ж приклад, на своїй квартирі у тому ж будинку: Я тоді(в жовтні, рік тому) здавав доляри по 26,8 на перший внесок, - тож, що заважає тепер, коли б Я, наприклад, продав би завтра її і купив би зразу "на всі" долярчиків? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:12
Gastarbaiter написав:Тогда к чему теории?
язык почесать
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:13
Gastarbaiter написав: Долярчик написав:.. Я б так і зробив/злив, якщо б це була б моя ДРУГА квартира, а то тільки перша...... для сім'ї!
Тогда к чему теории? Живите с семьей в СВОЕЙ квартире и радуйтесь жизни.
... так, але з'являються роздуми на майбутнє! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:16
Ну вот будет вторая, тогда и будете профит считать. А делить шкуру недостроенной квартиры...
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:16
Долярчик написав: Gastarbaiter написав:Тогда к чему теории? Живите с семьей в СВОЕЙ квартире и радуйтесь жизни.
... так, але з'являються роздуми на майбутнє! 
Когда ваши "роздуми" будут подкреплены "котлетой", тогда и стоит продумывать стратегии, имхо.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 618 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 вер, 2018 22:53
Долярчик написав: ребе Нок написав:Долярчик у застройщика нет комиссии за переуступку, узнавали? Нотариус нужен? И я думаю неверно сюда доллары приплетать. Посчитаем как есть - 20 тыс грн / 16 тыс грн = 1,25. Тоесть за год 25% прирост денег(гривен) минус вся возможная лабуда.
.... ну тут же ж сидять "гуру"  вони мають знати, чи є комісія і яка при переуступці! - і скільки треба нотаріусу "віслюнявити" ... і чого це сюди не можна приплітати долари? - знову ж приклад, на своїй квартирі у тому ж будинку: Я тоді(в жовтні, рік тому) здавав доляри по 26,8 на перший внесок, - тож, що заважає тепер, коли б Я, наприклад, продав би завтра її і купив би зразу "на всі" долярчиків? 
Есть ли комиссия застройщику при переуступке конкретно от застройщика и зависит. По честному с этой прибыли налоги надо платить. Просто в гривнах сразу наглядно, а в долларах это уже какбы вторая операция. Хотя раз через товар (квартиру) то вы наверное правы. Ну может для чистоты надо было бы и отнять долларовый % по депо в конкретном примере.
-
ребе Нок
-
-
- Подякував: 318 раз.
- Подякували: 380 раз.
-
-
Профіль
-
-
1