|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 07 жов, 2018 21:43
Долярчик написав: ihorkyiv написав:Підозрюю, один Долярчик горбатиться на ринку та ще й встигає тут простирадла інфи відстукувати.
.... і то б, якби не смартфон..... - писав би, як і раніше з компа - тільки вранці і ввечері! 
Молимося усім форумом за здоров’я вашого смартфону, аби ви не полишали нас ні зранку, ні вдень, ні увечері.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 жов, 2018 21:51
airmax78 написав: Vlad442 написав:Сидеть и ждать кризис много ума не нужно. Подумайте, если бы вы купили в 15-16 котлован в условной Эврике, в 18-ом с наваром 40% его слили и купили бы доллары и продолжали бы ждать конец света, на сколько больше денег у вас сейчас было бы? Если бы вы купили в 15-ом и жили, экономя на аренде, насколько больше денег (и времени без форума) у вас было бы? Уже прошел цикл без кризиса, когда можно было заработать, а вы все ждете...
Влад, я уже давно ничего не жду. Я думаю: выходить в кэш или нет.
Если есть четкое понимание куда деть кэш, то выходите.
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 жов, 2018 21:53
ihorkyiv написав: Долярчик написав: ihorkyiv написав:Підозрюю, один Долярчик горбатиться на ринку та ще й встигає тут простирадла інфи відстукувати.
.... і то б, якби не смартфон..... - писав би, як і раніше з компа - тільки вранці і ввечері! 
Молимося усім форумом за здоров’я вашого смартфону, аби ви не полишали нас ні зранку, ні вдень, ні увечері.  .... ще б бабло за це б платили, - то б ціни не було б цьому форуму!!!!  [/quote] Канал на Ютубі зробіть.Там легше монетизувати:)
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 жов, 2018 21:57
Долярчик написав:
Молимося усім форумом за здоров’я вашого смартфону, аби ви не полишали нас ні зранку, ні вдень, ні увечері.[/quote]  .... ще б бабло за це б платили, - то б ціни не було б цьому форуму!!!!  [/quote] Ну, це зі сфери безнадійних мрій про реновацію хрущів.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 жов, 2018 22:00
Жека79 написав:Если есть четкое понимание куда деть кэш, то выходите.
Иногда есть смысл выйти просто в кэш. Вот только определить эту точку совсем непросто.2008-ой, 2013-ый... какой следующий полустанок для проветривания?
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Нед 07 жов, 2018 22:39
Жека79 написав: airmax78 написав:Влад, я уже давно ничего не жду. Я думаю: выходить в кэш или нет.
Если есть четкое понимание куда деть кэш, то выходите.
Нет и близко. Но при таких апокалиптических раскладах, четкое понимание и не нужно.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 жов, 2018 22:53
ihorkyiv написав: Faceless написав:Долярчик написав:[quote="4469306:Faceless"]почнуть і замість хрущів лупашити висотки по 400-600 квартир. Тоді точно настане капець
... ну чому ж? - ми ж всі бачимо(наприклад, по фільмах, чи на фото, чи дехто був особисто в США), як там у великих містах хмарочос на хмарочосі..... - і нічого, живуть!- ніякий капець не настав!
По-перше, хмарочоси в даному випадку недоцільні. По-друге, оті хмарочоси - то діловий центр, а не спальні райони, більшою частиною то офісні, а не житлові будівлі. По-третє, лля цього треба не просто збудувати висотки на місці хрущів, потрібно міняти всю інфраструктуру - транспортну, соціальну, інженерні мережі, загальне планування. Якщо промто понатикати 25 поверхівок, вийде миттєвий транспортний колапс, і майже миттєво - колапс всіх інженерних мереж, перенавантаження всієї соціальної інфраструктури, ці райони стануть гетто ще до того, як висотки перестануть бути новими
Так, ТРЕБА !!! І усе це неминуче буде виконуватися. Київ не має вибору. Тільки реновація старої забудови. Це лише питання часу.[/quote]Не найближчі років 50 І відбір є - реально наразі немає жодної потреби то робити. Жодної. Бажання хрущевласників отримати кращу/більшу/новішу квартир в тому ж районі не враховуємо, бо то суто "хотєлка". Хрущі поки стоять і нічого з ними не зробиться ще кілька десятків років, комунікації будуть якось підлатувати. А для новобудов - купа місця і так, ціни низькі, борсатися серед хрущевласників заради перебудови не вигідно і не цікаво. То ж такі проекти будуть тільки точкові.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 жов, 2018 23:01
Кстати, был пару раз в Патриотике, как раз как похолодало. В доме реально тепло, я бы сказал даже жарко. Очень интересно, какие будут платёжки за отопление в этом году, когда уже намного больше заселилось квартир, думаю в разы меньше, многие прикрутят, причем не в ущерб комфорту
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-