Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25922593259425952596 ... 3168>
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 16:55

trololo написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:Нужно выбрать на пенсию обл центр где дёшево и комфортно, близко к морю. Запорожье,

это чтобы долго не мучиться?

100%. При назві Запоріжжя пригадався мені 1981 рік, коли, будучи курсантом профільного технікуму на плавпрактиці, на суховантажному теплоході прибули з Києва до порту у Запоріжжі. Вмовили з однокурсником капітана судна відпустити нас на берег для ознайомлення з містом. Протягом практики ще з п’ять разів відвідували Запоріжжя, але більше такої помилки щодо "зійти на берег" я не повторював. Центральна вулиця - тоді проспект Леніна - уся в диму такому густому, що невидно за 150-200 метрів. Дихати після київського "курорту" просто неможливо. Єдине екологічне місце - у кінці проспекту, біля величезного пам’ятника Леніну, який "споглядає" на Дніпрогес. Пізніше, по закінченню університету, займався проблемами забруднення атмосфери різноманітними полютантами. З науковою метою відвідував промислові зони металургійних, хімічних і коксохімічних виробництв Дніпра-міста, Кам’янського (тоді Дніпродзержинськ) і також Запоріжжя. Але те, що бачив у Запоріжжі зразка 1981 року, більше не зустрічав у жодному промисловому регіоні. Тому, пенсіонери, хто бажає довше жити, забудьте про місцевості з совковими промгігантами. Не думаю, що ситуація там насьогодні значно покращилася.
ihorkyiv

Подякував: 178 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 17:11

ihorkyiv написав:
  trololo написав:
  Оранжевый-хит сезона написав:Нужно выбрать на пенсию обл центр где дёшево и комфортно, близко к морю. Запорожье,

100%. При назві Запоріжжя пригадався мені 1981 рік, коли, будучи курсантом профільного технікуму на плавпрактиці, на суховантажному теплоході прибули з Києва до порту у Запоріжжі. Вмовили з однокурсником капітана судна відпустити нас на берег для ознайомлення з містом. Протягом практики ще з п’ять разів відвідували Запоріжжя, але більше такої помилки щодо "зійти на берег" я не повторював. Центральна вулиця - тоді проспект Леніна - уся в диму такому густому, що невидно за 150-200 метрів. Дихати після київського "курорту" просто неможливо. Єдине екологічне місце - у кінці проспекту, біля величезного пам’ятника Леніну, який "споглядає" на Дніпрогес. Пізніше, по закінченню університету, займався проблемами забруднення атмосфери різноманітними полютантами. З науковою метою відвідував промислові зони металургійних, хімічних і коксохімічних виробництв Дніпра-міста, Кам’янського (тоді Дніпродзержинськ) і також Запоріжжя. Але те, що бачив у Запоріжжі зразка 1981 року, більше не зустрічав у жодному промисловому регіоні. Тому, пенсіонери, хто бажає довше жити, забудьте про місцевості з совковими промгігантами. Не думаю, що ситуація там насьогодні значно покращилася.

Спасибо, но на западной Украине погода не очень. Чернигов холодно. Николаев? Кропивницкий? Днепр?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 17:39

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Оранжевый-хит сезона написав:
  Faceless написав:Потому что это просто перенаселенный спальник

да, но перенаселён он лошками ойтишнегами... для них можно и офисный центр забабахать.... их там дохренища...

Ойтишнегов там не сильно больше, чем в любом другом районе. Какой процент именно лошков, правда, не в курсе. Там немеряно любого офисного планктона, продажников и прочих. При этом БЦ строят там, где рядом много других офисов и БЦ. А ПОХ хоть и крайне плотно застроен, но это просто спальник, и БЦ там нафик не нужны.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 17:41

ihorkyiv написав:
  trololo написав:

Спасибо, но на западной Украине погода не очень. Чернигов холодно. Николаев? Кропивницкий? Днепр?
Черкассы тогда уже. Но только западную часть, у леса
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 17:47

Заезжал сегодня в Лебединый на Харьковском. Стремная инвестиция, но я почему-то ведусь. Квартира в резерве, есть сутки на подумать.Получается на выходе, попадос сорокушка зелени, и перспектива, через два года сдавать по 10-12 000грн. Пошли бы на такое? Вроде и две минуты до метро, но блин, это левый берег (( За 42 квадрата, окна во двор хотят 34 тыс куе, как думаете, за 7 тыс можно вложиться в жлоб ремонт? Жить там не собираюсь
necovi4

Подякував: 5 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 17:53

Прошло 1,5 года

Ейр топит за мопы, Оранж полностью в битоне....

А как дышали:-)Зображення

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Провидец

Подякував: 0 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 18:37

necovi4 написав:Заезжал сегодня в Лебединый на Харьковском. Стремная инвестиция, но я почему-то ведусь. Квартира в резерве, есть сутки на подумать.Получается на выходе, попадос сорокушка зелени, и перспектива, через два года сдавать по 10-12 000грн. Пошли бы на такое? Вроде и две минуты до метро, но блин, это левый берег (( За 42 квадрата, окна во двор хотят 34 тыс куе, как думаете, за 7 тыс можно вложиться в жлоб ремонт? Жить там не собираюсь

Влітку-восени 2017 року у своїй 1-кім. 33 кв.м., старий житловий, правий берег біля метрополітену, зробив капітальний ремонт + нові техніка і меблі: 251 000 грн або 9436 доларів (середній курс обміну 26.60). У вересні цього року підвищив ціну оренди на 10% - орендарі виселятися не захотіли, погодилися на нові умови через 30 секунд. ))
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Нед 04 лис, 2018 20:34, всього редагувалось 2 разів.
ihorkyiv

Подякував: 178 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 18:40

necovi4 написав:Заезжал сегодня в Лебединый на Харьковском. Стремная инвестиция, но я почему-то ведусь. Квартира в резерве, есть сутки на подумать.Получается на выходе, попадос сорокушка зелени, и перспектива, через два года сдавать по 10-12 000грн. Пошли бы на такое? Вроде и две минуты до метро, но блин, это левый берег (( За 42 квадрата, окна во двор хотят 34 тыс куе, как думаете, за 7 тыс можно вложиться в жлоб ремонт? Жить там не собираюсь

а как насчет Ридного миста? там однухи дешевле и сдадут скоро. не смотрели? я сам думаю, но не могу решиться.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 18:45

change_pm написав:а как насчет Ридного миста? там однухи дешевле и сдадут скоро. не смотрели? я сам думаю, но не могу решиться.

Это на ул. Качалова, 40 ? Так локация, вообще никакая(( Левый берег, хоть и подванивает, но реально три минуты до метро
necovi4

Подякував: 5 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2018 18:54

Faceless написав:
  ihorkyiv написав:100%. При назві Запоріжжя пригадався мені 1981 рік, коли, будучи курсантом профільного технікуму на плавпрактиці, на суховантажному теплоході прибули з Києва до порту у Запоріжжі. Вмовили з однокурсником капітана судна відпустити нас на берег для ознайомлення з містом. Протягом практики ще з п’ять разів відвідували Запоріжжя, але більше такої помилки щодо "зійти на берег" я не повторював. Центральна вулиця - тоді проспект Леніна - уся в диму такому густому, що невидно за 150-200 метрів. Дихати після київського "курорту" просто неможливо. Єдине екологічне місце - у кінці проспекту, біля величезного пам’ятника Леніну, який "споглядає" на Дніпрогес. Пізніше, по закінченню університету, займався проблемами забруднення атмосфери різноманітними полютантами. З науковою метою відвідував промислові зони металургійних, хімічних і коксохімічних виробництв Дніпра-міста, Кам’янського (тоді Дніпродзержинськ) і також Запоріжжя. Але те, що бачив у Запоріжжі зразка 1981 року, більше не зустрічав у жодному промисловому регіоні. Тому, пенсіонери, хто бажає довше жити, забудьте про місцевості з совковими промгігантами. Не думаю, що ситуація там насьогодні значно покращилася.

Черкассы тогда уже. Но только западную часть, у леса

Черкассы кстати да... там Днепр хороший рыбалка грибы...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 25922593259425952596 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор