Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 272273274275276 ... 1055>
Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 12:23

Долярчик написав:
  jump написав:в голові не вкладається, як народ у Львові купує таке дупло

... бо, ніщита!

- що, думаєте, що людина, маючи достатньо коштів, буде лізти в дуп-ло?!
...Я, як одружився і пожив ТІЛЬКИ рік, чи два "на купонці", і мав всього лиш ~ 5-6К $ - то взагалі, розглядав якісь маленькі однухи в старезних будинках з входом по балкону! :shock: (які коштували щось 14-16К $)
- навіть, думав взяти кредит, щоб влізти хоч в ТАКЕ дуп-ло!..... але, терпіння і розум - переміг..... - змиритись/сумлінно працювати/злісно скирдувати(на всьому економити) і потім, розглядаючи вторинку........ а пізнішше, новобуди в Рясному... Винниках......і ще подумавши "на перспективу" - вибрав таки в НОВОМУ ЖК з нормальною локацією!

... але, Вам, мабуть, цього не зрозуміти!
- а Я от розумію тих людей, які лізуть в такі дуп-ла! - хоч воно і дуп-ло і в "ду-пі світу", але воно є С-В-О-Є!!! - і ніяка теща, чи ще хтось, не буде пхати носа у їхню сім'ю, руйнуючи її! :evil:

...то ж, тут принцип "атб" і т. п..... - ніщий пересічний народ купує найдешевше/доступне..... бо, на дорожче і якісне не має коштів! :arrow: - а жити потрібно ВЖЕ І СЬОГОДНІ!!!

- резюмуючи вищенаписане: хіба хтось би купляв ге, маючи нормальні статки?
"Хіба ревуть воли, як ясла повні? "

Не думав, що колись плюсану Долярчика. Але все дуже вірно. Він звичайний львів'янин, притому не найбідніший. Хто не розуміє чому купують термітники, тому нема чого робити на цьому ринку. І на ринку оренди і на ринку перепродажу.

Дехто нарікає буцімто термітники "руйнують Львів". Да ладно. Яким боком? Львів уже на 35% радянські мікрорайони, на 20% приєднані села, і лише на 35% австро-польська забудова, в основному вбита, а часто від самого початку дешевий економ для робітників (Підзамче, Привокзальна). Львів напівлюксів і вілл Левинського існує десь на маргінесі нормального Львова звичайних небагатих людей. І ще на 10% Львів - це пострадянські термітники, для тих, хто назбирав, щоби виїхати з вбогого і вбитого старого житла. Хтось скаже, що старе житло часто крутіше. Ну, то хай каже. Ринок так не думає. Ринок = люди з грошима і потребою житла = думають, що термітники кращі від інших пропозицій. Є статистика продажів, є статистика щорічного введення в експлуатацію новобудов і здоровий глузд. Термітники погані? Так. Але порівняно зі старим житлом загалом - вони кращі в співвідношенні ціна\якість. І грошей на ринку є от стільки, саме на таке житло. Альтернатива жити з тещею, в оренді, в старому житлі - гірша.

На додаток теж випадок з життя. Запросив сантехніка поміняти в хаті кран, розговорилися. Чуваку років 45, є дружина і двоє дітей, 13 років в оренді. Назбирав 10куо, ще 10куо дають батьки, ще 8 куо попередньо пообіцяв позичити кум. Все, бюджет до ремонта і вже з боргами є всього-навсього 28куо. Що він купить у Львові на 28куо з можливістю відразу вселитися? От він і шукає панельку. Будь-який неотермітник для нього - це недосяжне щастя.
geoleo

Подякував: 75 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 12:45

geoleo написав:
Не думав, що колись плюсану Долярчика. Але все дуже вірно. Він звичайний львів'янин, притому не найбідніший. Хто не розуміє чому купують термітники, тому нема чого робити на цьому ринку. І на ринку оренди і на ринку перепродажу.

Дехто нарікає буцімто термітники "руйнують Львів". Да ладно. Яким боком? Львів уже на 35% радянські мікрорайони, на 20% приєднані села, і лише на 35% австро-польська забудова, в основному вбита, а часто від самого початку дешевий економ для робітників (Підзамче, Привокзальна). Львів напівлюксів і вілл Левинського існує десь на маргінесі нормального Львова звичайних небагатих людей. І ще на 10% Львів - це пострадянські термітники, для тих, хто назбирав, щоби виїхати з вбогого і вбитого старого житла. Хтось скаже, що старе житло часто крутіше. Ну, то хай каже. Ринок так не думає. Ринок = люди з грошима і потребою житла = думають, що термітники кращі від інших пропозицій. Є статистика продажів, є статистика щорічного введення в експлуатацію новобудов і здоровий глузд. Термітники погані? Так. Але порівняно зі старим житлом загалом - вони кращі в співвідношенні ціна\якість. І грошей на ринку є от стільки, саме на таке житло. Альтернатива жити з тещею, в оренді, в старому житлі - гірша.

На додаток теж випадок з життя. Запросив сантехніка поміняти в хаті кран, розговорилися. Чуваку років 45, є дружина і двоє дітей, 13 років в оренді. Назбирав 10куо, ще 10куо дають батьки, ще 8 куо попередньо пообіцяв позичити кум. Все, бюджет до ремонта і вже з боргами є всього-навсього 28куо. Що він купить у Львові на 28куо з можливістю відразу вселитися? От він і шукає панельку. Будь-який неотермітник для нього - це недосяжне щастя.

Дехто це я... :P А ось як я міркую зі своєї колокльні...Кожний свірчок, знай свій шосток! Протягай ножки по своїй одьожці.. :mrgreen: От не розумію, навіщо Долярчик одружився, якщо він гол як сокол? Спочатку зароби, створи потрібний фасон, а потім кохайся! Лізуть поперед батька в пекло, а потім млинцями давляться тещиними. Чи інший випадок, бабуся столітня тримається за польську хату в центрі, береже для онучка, а там стан такий, що жах...Їй би продати ту хату заможному козаку, який би скооперувався з іншими заможними козаками і довели б разом увесь будинок до пуття, щоб аутентична краса Львова не занепадала. От мені 40, а я досі не можу дозволити собі таку розкіш, як сім'я. Бо це відповідальність. Хоча маю не 28к, а в рази більше. І я сто разів передумав перед тим, як і що зробити. Дивитися на 2, а то і 3 кроки наперед. Прогнозувати всі непередбачувані і стихійні наслідки. А так всі торопляться, бігуть з випученими очима. Куди бігуть? Ось все життя в термітник і перетворюється. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 12:45

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

geoleo написав:Все, бюджет до ремонта і вже з боргами є всього-навсього 28куо. Що він купить у Львові на 28куо з можливістю відразу вселитися? От він і шукає панельку. Будь-який неотермітник для нього - це недосяжне щастя.

+1
... тому, мені теж трохи дивно, чому тут не розуміють, що людина НЕ може "їсти торти, якщо в неї і на чорний хліб НЕ достатньо грошей!"
- і зразу тут скажуть: так треба більше заробляти....

- ну не можуть бути ВСІ здорові і багаті - НЕ можуть!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:23

В історичних центрах міст України заборонили будувати наземні паркінги
В історичних центрах українських міст відтепер можна будувати лише підземні автостоянки
http://gazeta.lviv.ua/2018/11/06/v-isto ... LMBpitoKms
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:25

Козаче, "якщо б Я був таким мудрим до, як моя жінка після" ©
...так, тепер і Я ЗОВСІМ по ішшому думаю(хоч мені ще немає 40! )
.... але, маємо-шо-маємо, і тепер треба дивитись лише уперед! - не озираючись!

п. с.
... але так(холостяком), було б дуже легко заробити горщик з золотими монетками.... - а так, Я, як той солдат-спецназівець з рюкзаком наповненим камінням на плечах, маю добратись до місця призначення)))

.... було б все легко, було б не цікаве життя! )))
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:31

В Україні дали старт знесенню хрущовок: хто в зоні ризику і як будуть компенсувати
Термін експлуатації хрущовок — приблизно 50 років. Усі будинки, побудовані до 1970-го, пора або зносити, або модернізувати. І на капітальний ремонт, і на знесення знадобляться мільйони гривень, але у більшості українців таких грошей немає. При цьому проблема загострюється із кожним роком.

Мінрегіонбуд нині все ще розробляє документ, який, як зазначають у відомстві, дасть поштовх і дозволить вирішити житлове питання. Однак, поки на державному рівні питання залишається відкритим, місцева влада по всій країні розробляє свої плани дій.

Як компенсуватимуть:

у новому будинку площа квартири повинна бути на 50% більшою;

українців повинні переселяти у квартири з ремонтом;

вибиратимуть забудовників під час конкурсу.

Першим містом, яке реалізує програму в Україні, може стати Чернігів. Декілька днів тому місцева влада прийняла відповідний проект. Забудовникам обіцяють мінімальний внесок на пайову участь у розвиток інфраструктури (гроші, які девелопери зобов'язані заплатити в місцеву казну) — 0,01% і до 40% компенсації витрат.

Головне "але" — якщо хоча б в одній квартирі відмовляться від програми, зносити будинки і обмінювати квартири на нові не будуть. "Це програма для добровільних договірних відносин із забудовником — у разі, якщо всі жителі згодні. Якщо декілька із них не підписуються — місто Програму в цьому будинку не починає. Тоді це проблеми колективу: знаходьте незгодних, переконуйте їх, умовляйте"
https://www.obozrevatel.com/ukr/economi ... suvati.htm
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:33

geoleo написав:Термітники погані? Так. Але порівняно зі старим житлом загалом - вони кращі в співвідношенні ціна\якість.

тут можна посперечатись
за часів СеРеСеРе був ГОСТ.
і всі його дотримувались
а зараз що?
дав бабла кому треба і будуй собі хмарочос до неба як хочеш із чого хочеш.
Хто контролює із чого будується халабуда, хто приймає?...

тому цілком імовірно що наприклад сихівські панельки спокійно переживать нео-збудовані невідомо-зчого-іяк-якнайдешевше термітники.

імхо.
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:41

Козак-характерник написав:Дехто це я... :P А ось як я міркую зі своєї колокльні...Кожний свірчок, знай свій шосток! Протягай ножки по своїй одьожці.. :mrgreen: От не розумію, навіщо Долярчик одружився, якщо він гол як сокол? Спочатку зароби, створи потрібний фасон, а потім кохайся! Лізуть поперед батька в пекло, а потім млинцями давляться тещиними. Чи інший випадок, бабуся столітня тримається за польську хату в центрі, береже для онучка, а там стан такий, що жах...Їй би продати ту хату заможному козаку, який би скооперувався з іншими заможними козаками і довели б разом увесь будинок до пуття, щоб аутентична краса Львова не занепадала. От мені 40, а я досі не можу дозволити собі таку розкіш, як сім'я. Бо це відповідальність. Хоча маю не 28к, а в рази більше. І я сто разів передумав перед тим, як і що зробити. Дивитися на 2, а то і 3 кроки наперед. Прогнозувати всі непередбачувані і стихійні наслідки. А так всі торопляться, бігуть з випученими очима. Куди бігуть? Ось все життя в термітник і перетворюється. :P

Ви не те псевдо собі взяли. Справжній характерник так би не міркував. Так міркує перестраховщик. "Кабы чего не вышло!" Маєте в рази більше від 28куо (а це на хвилиночку від 56 куо) і досі сім'ю вважаєте розкішшю. Тю.

Кохатися треба коли лібідо вимагає, одружуватися - коли є адекватна кандидатка. А після 40, а надто в цій країні, чоловіче життя починає хилитися на вечір. В 40 уже і фасон не той, та і якість заплюднючого матеріалу не така. Кроли перша дитина з'явиться? Якщо все піде ідеально, то після 41. А ту дитину ще треба виростити і підняти на ноги, і на то потрібні сили, а не лише золотий горщик. З потенційними кандидатками теж питання. В молодому віці ви берете дружину ще молодшу за себе, в якої здоров'я і краси вистачить на десятиліття. А в 40 вже доводиться шукати в періоді 30-38 років, коли загальний термін придатності закінчується і множаться проблемні місця зі здоров'ям. Особливо з репродуктивним. І навіщо той горщик, якщо дітей нема, для кого всі ті статки збираються?
geoleo

Подякував: 75 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:46

geoleo написав:Хто не розуміє чому купують термітники, тому нема чого робити на цьому ринку. І на ринку оренди і на ринку перепродажу.

от я не розумію, хто їх купує в інвесторів котловану.
хто потенційний покупець зданих/майже зданих будинків?

От якщо сьогодні я інвестую в однуху по 19 тис на Малоголосківській - хто в мене її купить дорожче у 2020му році?
а якщо купити цілий під`їзд однух - хто їх в мене потім купить, потенційно?
айтішніки? заробітчани? львівці з панельок? переселенці? іноземці? всі разом?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лис, 2018 14:52

geoleo написав:І навіщо той горщик, якщо дітей нема, для кого всі ті статки збираються?

... а Я, якраз і хотів дітей..... - в принципі, тільки, майже, через це і одружився....... - а якщо взяти теперішній час, то Я б доооооовго приглядавсь, і навряд, чи б одруживсь)))......- хіба б так жив би постійно..... "на віру")))
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 272273274275276 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей