Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27332734273527362737 ... 3168>
Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 17:06

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:ти спочатку вириши питання із житлом, зараз почнеться "турбулентність", і під великим питанням, чи твій забудовник виконає зобов"язання, і чи ти зробиш ремонт в найближчий рік-два.
Тут навіть не Турція.

.... мивсіпомремо#?
- та все буде добре!
- от сьогодні зауважив, що вже газова туба по фасаді будинку прокладена..... - а пару днів тому - дитячий майданчик встановлювали.... - бо вже через 1,5міс. щасливі власники перших двох секцій отримають КЛЮЧІ!!!(а в моїй секції, на ключі потрібно зачекати ще 4,5міс.......
  Mazay256 написав:В детей

...та то Я знаю! - і так і робблю!
... але, от що потрібно пізніше робити із "зайвою" скирдою, щоб забезпечити собі менш-більш нормальну пенсію?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 17:08

zzzzzz написав:Еще ни в одной стране мира административное регулирование экономики не приводило к успехам. Все заканчивалось крахом.
Вынос депозитов будет грвневых.

Сначала надо создать экономику рыночного типа вместе с эффективными рыночными институтами, а потом уже отпускать её в свободное от административного регулирования плавание.
У нас пока сплошной коррумпирвованный монополизм и олигархическая диктатура.
Будем достигать эту цель либо авторитарными методами сверху, либо в ходе очередной революции снизу.
Но эту задачу так или иначе придется непременно выполнять.
Что дальше так не может продолжаться в обществе консенсус, кроме олигархов и небольшой коррумпированной прослойки бюрократии.
8) 8) 8)
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 17:52

alfredhaos написав:galadriel то что вы написали, это по идеи обычные расходы человека
а говорят про то, куда вложить избыток капитала, но никак не в обычные расходы вложить все

...саме так!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 17:55

galadriel написав:
  Долярчик написав:InterForever написав:
Мне когда начинает рассказывать о том, что недвижимость - далеко не оптимальный вариант вложения или сохранения капитала, тем более, на очевидно снижающемся рынке, когда меня убеждают, что рентабельность от сдачи - минимальная из всех возможных вложений на аналогичный капитал я всегда спрашиваю, а какие есть еще варианты?.. какие альтернативы?...
...
[/b]

1. Здоров"я - своє і своїх рідних (періодично робити ТО :) ), записатись у спорклуб/плавання.
2. Освіта - курси (кому що потрібно - мови, економіка).
3. Просадити на речі, котрі робити потім буде пізно або нецікаво (подорожі, круїзи, гори, стрибки з парашутом, навчитися стріляти з усіх видів зброї, порулити спорткаром/гіперкаром, навчитися робити першу мед.допомогу, отримати незвичайні навички та ін).

Зробити це для себе, своєї половини, своїх дітей і батьків (кому що потрібно/хотілося б).

... це все добре!
- а окрім оцих "стандартних повсякденних трат" - є ще куди ІВЕСТУВАТИ? :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 18:10

Долярчик написав:... це все добре!
- а окрім оцих "стандартних повсякденних трат" - є ще куди ІВЕСТУВАТИ? :D

Хренасе "стандартні повсякденні витрати" :D

Вчора на якому гіперкарі ганяли? :twisted:

Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів? Чи хочеться зекономити? :wink: .
galadriel

Подякував: 47 раз.
Подякували: 133 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 18:18

Був на днях в Швеції. Надзвичайно гарна і надзвичайно дорога країна!

Стокгольм. Висотки мають незасклені балкони без кондиціонерів. Біля будинків є земля, сквери, парки.
Frant

Подякував: 1773 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 18:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

galadriel написав:Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів?

... ну, завжди є надія, що хтось поділиться ЦІКАВОЮ інвестицією(чи бізнесом), якою/яким вже сам не займається, бо вже "достатньо" та й хочеться ПОВНОГО відпочинку....
- ну, або ще хтось поділиться аналогічним...... - чим займається сусід/знайомий/кум/сват......))
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 18:39

Долярчик написав:
  galadriel написав:Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів?

... ну, завжди є надія, що хтось поділиться ЦІКАВОЮ інвестицією(чи бізнесом), якою/яким вже сам не займається, бо вже "достатньо" та й хочеться ПОВНОГО відпочинку....
- ну, або ще хтось поділиться аналогічним...... - чим займається сусід/знайомий/кум/сват......))

Природа не терпить порожніх місць, тому якщо є відносно легкий та вигідний спосіб інвестування/бізнесу, то туди табуни буратін пруть і маржа падає.
Треба визначати свої конкурентні переваги (знання, здібності, досвід, зв'язки :lol: ) та копати в цьому напрямку.
Звичайно, є ризик невірної оцінки власних талантів, мікро-, макроситуації та різні форс-мажори, але такого, щоб і рибку с'єсть, і на дивані спокійно сидіти ІРЛ не буває.
Хоча б голову (аналітика) треба напрягти. ;)
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 18:55

flyman написав:В мене питання: у зв"яку із ВТБ - чи не стане ТА в ньому тригером нової кризи.
У нас кожних 4 роки криза - це вже національна традиція.

Никто даже не заметит ТА в ВТБ. Он давно в коме.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5355 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 лис, 2018 21:14

... за крок до перевороту думок ©

Рыба-сом написав:Природа не терпить порожніх місць, тому якщо є відносно легкий та вигідний спосіб інвестування/бізнесу, то туди табуни буратін пруть і маржа падає.

..."маржа падає" - то нічого, Я надприбутків - не хочу! :D
  Рыба-сом написав:Треба визначати свої конкурентні переваги (знання, здібності, досвід, зв'язки ) та копати в цьому напрямку.

...так, Я це знаю і.... над цим думаю.... - але, часто лапаю себе на думці, що це знову таки зводиться до фізичної роботи..... - а Я її хочу по мінімуму! :D
  Рыба-сом написав:Звичайно, є ризик невірної оцінки власних талантів, мікро-, макроситуації та різні форс-мажори, але такого, щоб і рибку с'єсть, і на дивані спокійно сидіти ІРЛ не буває.

...а Я от хочу щось таке знайти/винайти, щоб було на третьому місці, після депозитів і здачі в оренду... - щоб воно було по суті тотожне оцим двом пунктам вище! :D
- і покищо, думаю, що це має бути якийсь певний бізнес/бізнеси, але "правильно поставлені", щоб вони відповідали хоч приблизно, як Я там описував вище: "дві-три години/день.... 2-3 дні/тиждень"! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 27332734273527362737 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей