Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kyk написав:В том, что вы думаете, что жить честно нельзя.
честно жить можно и даже нужно но в Украине тогда ты будешь "бедным родственником" но честным . и таких в Украины тысячи покажи те мне хоть одного честного чинушу? ха!
можно подумать вы платите все налоги . и не покупаете у продавцов без патентов/лицензий . или ездите не нарушая скоростной режим ?
Востаннє редагувалось 4e4ensxe в Чет 22 лис, 2018 14:39, всього редагувалось 1 раз.
.. а я то голову ломав, що то мені за бабоси "впали з неба" на рахунок 2620 - навіть, у відділення банку заходив, виясняти..... і вияснив, що це мені позавчора забудовник скинув....
- то виходить, що мені ~ пів метра "обрізали" площі... ... але, переважно, квадратуру ще "накидають", а тут отаке!
.... та тут вже цілу "кашу заварили" про воєнкомат при зміні прописки...(цікаво, війна йде 4р. - мене не призивали на воєнкомат весь той час, а тут, при зміні прописки.... - що, буду мати проблеми???! ) - а нах мені ті проблеми? - а нах та квартира моїй сім'ї без тата?
stm написав:Долярчик, пропишите ребенка в квартиру, учитывая ваши знания кто-то может поменять запись в реестре,
...може я Вас не так зрозумів, але....
- "казковий персонаж-форумчанин Долярчик", який не має ВЕЛИКИХ знань/дипломів.... - вже 8р. якось(?) веде СВІЙ бізнес, з якого годує/одягає свою сім'ю, а ще умудрився(?) за тих же 8р. "відщипувати" на депозит і жостко скирдувати! - і в результаті купити квартиру в новобудові!
- ні, напевно, треба сьогодні, коли прийду з роботи, сказати своїй жінці(яка має ДВА дипломи, один - ЧЕРВОНИЙ! - і працює вчителькою із з/п 5тис.грн. з копійками) - сказати, що я - невдаха! - що я в цьому житті багато/або все роблю "не так"! - а треба було мені здобути дві вищих освіти і влаштуватись вчителем.... .... еееехххххх, піду нап'юсь...