цэ зрада чы пэрэмога?

|
|
![]() "В Луцке представили первый украинский электрогрузовик "
цэ зрада чы пэрэмога? ![]() ![]() честно жить можно и даже нужно но в Украине тогда ты будешь "бедным родственником" но честным . и таких в Украины тысячи покажи те мне хоть одного честного чинушу? ха! можно подумать вы платите все налоги . и не покупаете у продавцов без патентов/лицензий . или ездите не нарушая скоростной режим ? Востаннє редагувалось 4e4ensxe в Чет 22 лис, 2018 15:39, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Как только увидим их на дорогах, так и будет перемога. А пока просто набор слов. Кстати, если они станут "мусорками", тариф увеличится или уменьшится? ![]() ![]()
Илон Маск побежал за Корвалолом. Акции Тесла рухнули на 50% . На фондовых биржах паника. ![]() ... і будь тут мудрим ©.. а я то голову ломав, що то мені за бабоси "впали з неба" на рахунок 2620
- навіть, у відділення банку заходив, виясняти..... і вияснив, що це мені позавчора забудовник скинув.... - то виходить, що мені ~ пів метра "обрізали" площі... ![]() ... але, переважно, квадратуру ще "накидають", а тут отаке! ![]() ![]() ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?.... та тут вже цілу "кашу заварили" про воєнкомат при зміні прописки...(цікаво, війна йде 4р. - мене не призивали на воєнкомат весь той час, а тут, при зміні прописки.... - що, буду мати проблеми???! ) - а нах мені ті проблеми? - а нах та квартира моїй сім'ї без тата? ![]()
Источник: И Львовский электроавтобус ездит более года по Львову и окресностям, только его цена такая, что никто не покупает....цэ зрада чы пэрэмога? ![]() ![]() ... за крок, до перевороту думок ©...може я Вас не так зрозумів, але.... - "казковий персонаж-форумчанин Долярчик", який не має ВЕЛИКИХ знань/дипломів.... - вже 8р. якось(?) веде СВІЙ бізнес, з якого годує/одягає свою сім'ю, а ще умудрився(?) за тих же 8р. "відщипувати" на депозит і жостко скирдувати! - і в результаті купити квартиру в новобудові! - ні, напевно, треба сьогодні, коли прийду з роботи, сказати своїй жінці(яка має ДВА дипломи, один - ЧЕРВОНИЙ! - і працює вчителькою із з/п 5тис.грн. з копійками) - сказати, що я - невдаха! - що я в цьому житті багато/або все роблю "не так"! - а треба було мені здобути дві вищих освіти і влаштуватись вчителем.... ![]() ![]() .... еееехххххх, піду нап'юсь... ![]() ![]() ![]()
|
|