Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
X-Fresh написав:вопрос, прошу не удалять.(минутка флейма) сколько стоит нанять семейного водителя со своим авто(ну что б не ланос ну и не эс600), типа камри, авенсис и тд тп. отвести ребенка в школу, забрать, жену повозить по делам, за продуктами сьездить и тп
сориентируйте по зп. сколько платить?
це до Жека79, кажись було 6000 грн пару років тому...
у Серебряной мили появляется свой ТРЦ, как будто им Оушен Плазы и Оушен Молла мало. 2 школы, третья в проекте. Не знаю сколько детсадов. Не хватает только олимпийского бассейна поблизости. Одним - все, другим - ничего.
Сьогодні тренди на ринку нерухомості формує клієнт. Ці тренди на сучасні проектні рішення, на комфортне середовище продиктовані тим, що значна частина клієнтів відвідувала Європу й на власні очі бачила кращі світові зразки містобудування.
#чотаржу
Долярчик, ти ж був в Еуропі, як там з шкленям балконів\лоджій? Очі бачили, а руки чешуться... Це ж скільки бетонометрів пропадає !!!
flyman написав:Сьогодні тренди на ринку нерухомості формує клієнт.
В Киеве построили столько жилья, сколько и не нужно. Если при Омельченко гордились введением в эксплуатацию 1 млн. кв. м жилья в год, то только в прошлом году было введено 1 млн 800 тыс. кв м. Кроме того, в некоторых микрорайонах слишком высокая плотность застройки. Сейчас эти нормы поменяли. — Как Вы вообще оцениваете нынешнее качество жилья?
— Я бы не сказал, что оно снижается. Конкуренция заставляет сохранять качество на уровне. И при нынешней невысокой цене на недвижимость есть государственные нормы, которые вряд ли кто-то рискнет нарушать.
flyman написав:Долярчик, ти ж був в Еуропі, як там з шкленям балконів\лоджій? Очі бачили, а руки чешуться... Це ж скільки бетонометрів пропадає !!!
... коли я був у жЄВРопі, то тоді ще апсолютно не звертав на такі речі увагу!!! - і я, коли наступного разу буду вибирати квартиру(а це ОБОВ'ЯЗКОВО БУДЕ через 2-3р. і швидше в іпотеку), то буду вже УВАЖНО дивитись на метраж лоджій/балконів! - а зараз, вибачте усі! - але я ЗУБАМИ буду видирати права заскління СВОЄЇ лоджії! (так, як мені нах не треба 5м2+ відкритого приміщення, за яке я заплатив СВОЇ кровні!!!