|
Борги за комуналку зросли на мільярд за місяць |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 05 гру, 2018 11:13
kalinavalera1 написав:Вы не финансисит ? Это страховая система. Так во всем мире работает страхование.
Это вы за всей кучей пафоса вида "мне все должны" недопоняли маленькую деталь. Страхование "во всем мире" работает немного совсем не так -- есть два их типа: солидарная (наследие совка) и накопительная (развитые страны типа США). То, что было описанно -- "деньги при наступлении страхового случая" с _личного счета_ -- это, как раз, вторая. При накопительной же системе: деньги что я плачу _сейчас_ идут на содержание _сейчас_. При этом размер пенсии никак не коррелируется с размером выплат.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 05 гру, 2018 11:16
kalinavalera1 написав: У нас в Днепре установлен лимит - на отключение от центрального отопления в многоквартирном доме, и переход на личные газовые котлы. Не более 30%. Что бы дом платил дань в " Теплосеть". Что касается " всего дома" отключиться - то не все хотят. Ведь есть пенсионеры , им не оплатить устанвку индивидуального котла. А 30% самых обеспеченных уж их оплатило, и им тем более без разницы. Рад , что вы не стали мне возражать, про пенсов - а то такие оскорбления в их адрес - они нахлебники , и попрошайки и нищме и подачки им и тп. --- а ведь они построили инфраструктуру Украины - все - чем мы пользуемся и сегодня. Тут скорее претензии к новому поколению и к новой власти = и больницы , и школы , и поликлиники , и театры - могло бы строить новое поколение и новая власть и все это более продвинутое и с новыми технологиями. Но ведь ничего не строится для украинцев , для государства ? Пенсы вполне заслужили - по крайней мере , пенсы , которые отработали в СССР хоть сколько -то лет 5 пусть минимум - они оставили нам огромное наследие, и заслужили бесплатную коммуналку , тем более, что это они построили котельные и теплосети, водоканал и канализацию и ГТС Украины в целом. По честному - все эти фирмы им принадлежат. Что касается будущих пенсов Самостийной и незалежной Украины , которые сейчас трудятся после 1991 года - то они никому никакого наследия не оставят. Кроме огромадных долгов - которые вешают на своих детей и внуков с особым цинизмом, уничтоженные вырубленные леса ,разграбленный янтарь, испорченную и убитую захоронением ядерных отходов из ЕС экологию ( договор работает такой, в тихую), системный рост онкологии у населения , проданную землю. Таких стариков от новой Украины - нужно жалеть - и таким давать подачки, но по-любому и таких тоже содержать. Кроме уголовников - алкашей и тп. Но такие редко долго живут.
А можна взяти і інших пенсів, не тільки роботяг. Є ще ті, які розстрілювали тільки за слова - "НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА". Є і ті, які в часи СРСР промишляли продажами місць в чергах за авто/холодильником/телевізором... Є ті, які забирали весь товар, який доходив до магазинів - і продавали його з 3-ою або 5-ою накруткою. Майже всі пенси щось крали з заводів/виробництв/автопарків. Є ще пенси з адміністрації, які мутили на направленях на море, в оздоровчі лагері. Давайте і їм подякуємо за те, що заклали фундамент нашої державності. А виходячи з того, в чому ми зараз живемо і розхльобуємо - перелічених мною пенсів було явно більше.
-
jeugen
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 11:29
kalinavalera1 Юля Володимирівна, це ви? Таку ехінею несете. На жалость давите. А чого ніхто не питає, чи маю я кошти на забезпечення сім*ї, чи можливо мені теж потрібна підтримка? Адже я один з не багатьох, який отримує чисту середню з/п в Києві, при цьому сплачуючи щомісяця 65% податків. І 20% цих податків я сплачую з вже "чистої" зп. Чому мій сусід воєний пенс має пенсію в 1000долл? За які заслуги? Яка війна проводилась до 2005р.? А ще у нього знижка на комуналку. А що до будівництва комунікацій - то коли знову випаде сніг - подивіться як він лежить в районах, які побудовані недавно і які побудовані при СРСР. Чомусь в нових районах сніг лежить всюди, де його не прибрали, а в совкових - над теплотрасами він розтає. Питання: де теплоізоляція? А вона там мала бути. Відповідь: у потрібного дяді власний будинок утеплює з подачки бідних і нещасних пенсів.
-
jeugen
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 12:18
_hunter написав:Это вы за всей кучей пафоса вида "мне все должны" недопоняли маленькую деталь. Страхование "во всем мире" работает немного совсем не так -- есть два их типа: солидарная (наследие совка) и накопительная (развитые страны типа США). То, что было описанно -- "деньги при наступлении страхового случая" с _личного счета_ -- это, как раз, вторая. При накопительной же системе: деньги что я плачу _сейчас_ идут на содержание _сейчас_. При этом размер пенсии никак не коррелируется с размером выплат.
А еще есть пособие по старости для людей которые могли ни одного дня в жизни не работать. И это пособие по покупательной способности повыше многих нынешних украинских пенсий
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 12:23
jeugen написав: Чому мій сусід воєний пенс має пенсію в 1000долл? За які заслуги? Яка війна проводилась до 2005р.? А ще у нього знижка на комуналку.
Вы что, рядом с маршалом живете? Да в 90-х из украинской армии офицеры разбегались из-за низких зарплат которые платили с опозданием. Да и до развала СССР у них тоже не бог весть сколько было. jeugen написав:А що до будівництва комунікацій - то коли знову випаде сніг - подивіться як він лежить в районах, які побудовані недавно і які побудовані при СРСР. Чомусь в нових районах сніг лежить всюди, де його не прибрали, а в совкових - над теплотрасами він розтає. Питання: де теплоізоляція? А вона там мала бути. Відповідь: у потрібного дяді власний будинок утеплює з подачки бідних і нещасних пенсів.
За 40-50 лет нужно теплоизоляцию менять, поэтому ответ неверный
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 12:50
shapo написав:Вы что, рядом с маршалом живете? Да в 90-х из украинской армии офицеры разбегались из-за низких зарплат которые платили с опозданием. Да и до развала СССР у них тоже не бог весть сколько было.
Та нє, звичайниий підполковник. Що до з/п в 90-х я і так знаю - бо ходив з ним пішки до школи, як пізніше він мені розповідав - йому з/п вистачало, або на проїзд в маршрутці на роботу/з роботи, або купити пачку цигарок. Він обирав 2-е і ми з ним пішки 10км шагали. Але, порівняно з теперішніми пенсами, його відрізняється досить значно. І як "+" - він ще й працює. Чому інші пенси не можуть так же? Мій батько оттримує пенсію і працює. shapo написав: За 40-50 лет нужно теплоизоляцию менять, поэтому ответ неверный
Не повіриш, але відповідь вірна. Навіть, якщо і є норматив в 40-50 років - то це тільки для перестрахування. Як не дивно виходить, а скловата живе спокійно на трубах не менше 100років. І це видно по викопним трубам під час ремонтів. А от в магістралях, які накрииваються бетоновою коробкою - навіть залишок від цього теплоізолятора немає. Я не маю нічого проти підтримки пенсіонерів, але я проти того, щоб вони звішували свої ножки з моєї голови.
-
jeugen
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 14:02
kalinavalera1 написав:Вы не финансисит ? Это страховая система. Так во всем мире работает страхование. Вы платите страховые взносы и когда наступает страховой случай - вы имеете право на выплаты страховые. Пока ваш случай не наступил - вашими деньгами пользуется страховой фонд. Обычно идут выплаты тем, у кого сегодня уже настал страховой случай. Но вы не содержите клиентов страхового фонда. Вы сами в свое время все СВОЕ - получите. И не с пенсов бывших а именно со страхового фонда. Боюсь даже - неужели таки вор по основной профессии? Пенсионный фонд - это страховая система взносов. Ваши взносы пойдут вам. Что бы получать пенсию в старости нужно в молодости делать взносы - это страховая система. Как крутятся ваш деньги - вас не касается - просто вы получаете право на выплаты в старости. И все.
Ну вы точно не финансист, ибо ясно показали, что понятия не имеете ни о страховании, ни о пенсионной системе как в СССР так и в Украине
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 гру, 2018 14:13
jeugen написав:Та нє, звичайниий підполковник. Що до з/п в 90-х я і так знаю - бо ходив з ним пішки до школи, як пізніше він мені розповідав - йому з/п вистачало, або на проїзд в маршрутці на роботу/з роботи, або купити пачку цигарок. Він обирав 2-е і ми з ним пішки 10км шагали. Але, порівняно з теперішніми пенсами, його відрізняється досить значно. Тогда откуда такая пенсия в 28000 грн если она меньше 100% зарплаты? jeugen написав:Не повіриш, але відповідь вірна. Навіть, якщо і є норматив в 40-50 років - то це тільки для перестрахування. Як не дивно виходить, а скловата живе спокійно на трубах не менше 100років. І це видно по викопним трубам під час ремонтів. А от в магістралях, які накрииваються бетоновою коробкою - навіть залишок від цього теплоізолятора немає.
Т.е. теплоизоляция бесканальных магистральных трубопроводов теплоснабжения служит дольше чем такая же в не-,полу- и проходных каналах? И в каких нормах ты это прочел? jeugen написав:Я не маю нічого проти підтримки пенсіонерів, але я проти того, щоб вони звішували свої ножки з моєї голови.
И много свесили?
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 17:35
shapo написав:Тогда откуда такая пенсия в 28000 грн если она меньше 100% зарплаты? Ти хотів сказати більше 100% зп? Коли він йшов у відставку - отримав якусь мінімальну пенсію, але йому порекомендували подати до суду і надати якісь свідчення. В подробиці я не внікав. А ці 28 - це результат. shapo написав:Т.е. теплоизоляция бесканальных магистральных трубопроводов теплоснабжения служит дольше чем такая же в не-,полу- и проходных каналах? И в каких нормах ты это прочел?
А я зараз не про норми кажу, а порівнюю. Якщо будівництво часів совка, або молодої України - теплотраси навіть висушують землю в дощ. А для нових будинків все робиться логічно. shapo написав:И много свесили?
Якщо знаєш як відсортувати дід/баба роботяги від дід/баба халявщики - підкажи. 
-
jeugen
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 гру, 2018 17:48
Поздравляю всех,кто знает для чего мнут газету Конституция СССР 1936 года (неофициальные названия: «Сталинская конституция», реже — «Конституция победившего социализма») — основной закон СССР, принятый VIII Всесоюзным чрезвычайным съездом Советов 5 декабря 1936 года и действовавший (с изменениями и дополнениями) до 1977 года. А эт вам не это© Долги и далее будут расти
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1