ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 12101211121212131214 ... 1738>
Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:29

Burton_Hover написав:
  lincoln2 написав: вчерашний Пивень ,Юнекс по 27.47 был минимумом на откуп..полностью залез в зеленый танк..

а чим учорашнiй пiвень вiдрiзнявся вiд сьогоднiшнього?
I що ви будете казати, якщо Межбанк у середу снову пiде униз i той пiвень з переляку поставить 27,30 на продаж?

все можливо..але ймовірність знов донизу , мені здається нижчою...
lincoln2

Подякував: 193 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:35

А толку з того низького курсу якщо ні в юнексі ні в південному ніколи нормальної суми (5-12к)купити неможливо; продають з приносу.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:36

lincoln2 написав:
  Burton_Hover написав:
  lincoln2 написав: вчерашний Пивень ,Юнекс по 27.47 был минимумом на откуп..полностью залез в зеленый танк..

а чим учорашнiй пiвень вiдрiзнявся вiд сьогоднiшнього?
I що ви будете казати, якщо Межбанк у середу снову пiде униз i той пiвень з переляку поставить 27,30 на продаж?

все можливо..але ймовірність знов донизу , мені здається нижчою...

НБУ вийшов у п'ятницю вперше. Зазвичай НБУ за один раз тренд не зупиняє. Але побачимо.
По датах да, вже пора доляру уверх.
Я от не розумiю чого всi пишуть, що доляр дешевшає тому, що здають доляри на подарунки? А кредитна карта на що? Чи в нас народ досi темний?
Востаннє редагувалось Burton_Hover в Суб 22 гру, 2018 23:38, всього редагувалось 1 раз.
Burton_Hover

Подякував: 4 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:38

Ukrainian написав:А толку з того низького курсу якщо ні в юнексі ні в південному ніколи нормальної суми (5-12к)купити неможливо; продають з приносу.

В Юнексе Киев , Подол вчера по 27.47 было после обеда..и сегодня утром по 27.54... вчера была очередь из челноков на " дайте до 150 000 грн "
lincoln2

Подякував: 193 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:40

Ukrainian написав:А толку з того низького курсу якщо ні в юнексі ні в південному ніколи нормальної суми (5-12к)купити неможливо; продають з приносу.

так принесiть!
Burton_Hover

Подякував: 4 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 гру, 2018 23:50

Burton_Hover написав:

так принесiть!

Спасибо за дельный совет :lol: :lol: :lol:
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 00:55

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)

По курсу - намекал я неоднократно что не стоит сильно полагаться на растиражированную в массы сезонность. Вот пожалуйста. Эти повторения приводят к перестройке процессов валютообмена у участников рынка. Рынок в целом не может быть таким простым для прогнозирования как это хотят видеть...
Думаю на курс очень повлияет нововедения в монетарной политике с января - я так понял у банков возможен гривнедефицит, к-рый как раз и пойдет на пользу гривни и очередному переносу ракеты. Я не говорю что 26 будет, но вылететь на 28+ - сложно представлятся в янв.феврале, впроть до лета. Насколько помнится, февраль - очередная либерализация, против гривни, но НБУ как бы будет приглядывать и на сильные меры ослабления не решатся; да и "укрепительный" тренд переломить будет непросто.
Короче, думаю девал нужно будет ждать к лету, и во многом благодаря мировым проблемам дошедшим к нам. А также отсутствию новых доз от мвф (согласен с lincoln - в период междувластья вероятность траншей очень мала)

В качестве оффтопа. Можно вырезать через какое-то время.
  tea написав:Комік йде в президенти у воюючій країні.

Я думаю - если он станет президентом - то мы узнаем его в совершенно другом виде.
По крайней мере, на сегодня я его НЕ отношу к тем загадочным "молодцам" :mrgreen: из сцензурированной цитаты Шнура в подписи. :mrgreen:
Нынешнюю полит.элиту пора на свалку - мое мнение. С этой нынешней политэлитой все-равно впереди только пропасть, только хуже может быть.
Тут хоть какое-то оживление (возможно!).
То что Зеленскому придется не сладко на посту тоже понятно. То что (вероятно) его также будут пинать ногами через какое-то время - тоже понятно. Сам буду критиковать. - такова демократия. Вообще выборы нужно делать каждых 2 года - ошиблись - ничего - государство не сразу строится. То что Беня будет недалеко - тоже очевидно, но послушав его внимательно пришел к выводу, что он достаточно адекватный и не самый опасный персонаж современности, есть куда более опасные...

На выборы по-любому нужно идти. Даже только потому чтоб никаким шоколадным проходимцам, т.юлькам не попал мой голос, гриценка тоже не никогда не долюбливал (поскольку тот приложил руку к тому состоянию армии к-рую получили к 2014 году), бойки-медведчуки даже не рассматриваются. Кто остается? А голосовать-то надо. :!:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 01:06

Alex2007 написав:В качестве оффтопа. Можно вырезать через какое-то время.

Я думаю - если он станет президентом - то мы узнаем его в совершенно другом виде.

Я його ще можу уявити президентом в мирній країні,при певних обставинах.Якщо підбере команду професіоналів.
Наприклад,умовно,міністром фінансів буде Пинзеник,міністром охорони здоров"я - Богомолець,Головою НБУ - Ющенко і т.д.
Але я його не уявляю,наприклад,на місці Порошенка в 2015 році в Мінську.Коли рішення потрібно приймати самому,а всі проти тебе.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 01:11

tea написав:
  Alex2007 написав:В качестве оффтопа. Можно вырезать через какое-то время.

Я його ще можу уявити президентом в мирній країні,при певних обставинах.Якщо підбере команду професіоналів.
Наприклад,умовно,міністром фінансів буде Пинзеник,міністром охорони здоров"я - Богомолець,Головою НБУ - Ющенко і т.д.
Але я його не уявляю,наприклад,на місці Порошенка в 2015 році в Мінську.Коли рішення потрібно приймати самому,а всі проти тебе.

Все буде добре.
Не переймайтесь - він здатний приймати рішення.
Точно не гірше ніж Петро.
І насправді, він не такий дурень, як його персонажі, чи яким він видається на сцені.
Мені так здається. :wink:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 23 гру, 2018 01:20

Alex2007 написав:гриценка тоже не никогда не долюбливал (поскольку тот приложил руку к тому состоянию армии к-рую получили к 2014 году)

Насправді,Гриценко не розвалював армію.Міністр оборони діє в рамках бюджету,який надав йому мінфін.
Для того,щоб всі зрозуміли,приведу нинішню ситуацію.
От міністр оборони Полторак розвалює армію?Можна так сказати?Якщо на 1 лінії оборони не вистачає кадрів,люди тікають,не продовжують контракти,а зарплатня їм підвищується повільними темпами?
Мініст оборони діє в рамках бюджету.Йому дали,умовно,5% ВВП в 2019 році і сказали - от тепер цими грошима і користуйся.І сидить Полторак і думає - куди їх потратити,що важливіше - докупити нових озброєнь,додати на оплату контрактників чи купити побільше боєприпасів,бо три склади з шести взірвались.А грошей на все не вистачає.От він і порахував,що додати контрактникам вийде небагато,бюджету не вистачає.
Така сама ситуація була і у Гриценка - дали певний бюджет,а тоді бюджет армії був не 5%,як зараз,а менше 3%.Сиди і викручуйся в рамках цього бюджету.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
  #<1 ... 12101211121212131214 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти