|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:14
flyman написав: Natt написав:flyman, нет уж, любите меня за красоту души и чистоту помыслов. Ну, и за то, что я не падаю в обморок от фотографий Вашего цоколя, а наоборот, стимулирую Вас поработать валиком  По Континенту. Проект мне нравится. Локация - нет.
мені щоб було близько до швідкісного рейкового транспорту, а що тоді Ідиліка, Нова Буча, Мілєніум?
посмотри жк бэлый шакалад. хаварят там не плоха.
-
ПчёлкаIRON
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:14
flyman написав:4540937:Faceless" [quote="flyman написав: Kostia написав:Лендлорды переживают из-за 20 грн?)
тотальне зубожіння (я у вата банку влетів на 1куе+ і не скіглю)
В сенсі влетів, виліз за фонд? перельот у валюті, як це було з дельтою, вітібі, ФІ... з гришею перельотів не наблюдалося, але вльот на девалі був
Дивує, бо ВТБ гепнувся не на високому курсі, тобто ще наприкінці літа і восени вже мало бути помітне перевищення фонду, і що, то було проігноровано?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:15
ПчёлкаIRON написав: flyman написав: Natt написав:flyman, нет уж, любите меня за красоту души и чистоту помыслов. Ну, и за то, что я не падаю в обморок от фотографий Вашего цоколя, а наоборот, стимулирую Вас поработать валиком  По Континенту. Проект мне нравится. Локация - нет.
мені щоб було близько до швідкісного рейкового транспорту, а що тоді Ідиліка, Нова Буча, Мілєніум?
посмотри жк бэлый шакалад. хаварят там не плоха.
ріспєктушка, ето хдє?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:15
flyman написав: Natt написав:flyman, нет уж, любите меня за красоту души и чистоту помыслов. Ну, и за то, что я не падаю в обморок от фотографий Вашего цоколя, а наоборот, стимулирую Вас поработать валиком  По Континенту. Проект мне нравится. Локация - нет.
Идиллика - у застройщика нет сданных объектов, насколько я помню. По Новой Буче дофигища косяков от застройщика, там полный треш, даже не думайте. Хотя сам проект симпатичный, особенно низкоэтажная застройка. Миллениум - не очень нравятся П-образные дома. Из этих всех интереснее всего выглядит Континент - закрытая территория, очень много коммерческих площадей, вроде бы приемлемое качество строительства и неплохие планировки.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:17
Faceless написав:Дивує, бо ВТБ гепнувся не на високому курсі, тобто ще наприкінці літа і восени вже мало бути помітне перевищення фонду, і що, то було проігноровано?
вклади тепер нерозривні, а депи закінчувалося саме в листопаді-грудні, от і тут вліт з накапаними %(родина лінива, на неї оформляв) із курсом, х 7,5К пететворилося в х 200000
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:20
flyman написав:посмотри жк бэлый шакалад. хаварят там не плоха. ріспєктушка, ето хдє?
я таким не интересуюсь хухль в помащь
-
ПчёлкаIRON
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:27
Faceless написав:Дивує, бо ВТБ гепнувся не на високому курсі, тобто ще наприкінці літа і восени вже мало бути помітне перевищення фонду, і що, то було проігноровано? https://forum.finance.ua/topic501.html?start=16310НБУ вперше опублікував результати стрес-тестів найбільших банків НЕДІЛЯ, 30 ГРУДНЯ 2018, 11:45 Національний банк України вперше опублікував результати оцінки стійкості 24 найбільших банків за підсумками стрес-тестів і вже проведених ними за вимогою НБУ заходів капіталізації. Найбільшу (за абсолютною сумою) потребу в покритті браку капіталу зараз відчуває державний Укрексімбанк – 10,973 млрд грн. Згідно з оприлюдненими даними, вирішити цю проблему банк має виконанням плану реструктуризації до кінця наступного року.
НБУ зазначає, що друга за величиною нестача капіталу була встановлена у ВТБ Банку, "дочки" однойменного російського державного банку, однак цю фінустанову вже визнано неплатоспроможною.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:32
ПчёлкаIRON написав: flyman написав:посмотри жк бэлый шакалад. хаварят там не плоха. ріспєктушка, ето хдє?
я таким не интересуюсь хухль в помащь
Білогордка, нажаль, нема рейкового, хіба що Натт буде підвозити....
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:37
Натт не нравится разворот на Белогородку. Тем более, это все-таки село. Ябтамнекупил (с). Флай, ну Вы же большой мальчик, учитесь самостоятельности. Надеюсь, Вас не нужно с работы за ручку забирать? А то уж лучше кот 
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 гру, 2018 15:40
Natt написав:Натт не нравится разворот на Белогородку. Тем более, это все-таки село. Ябтамнекупил (с). Флай, ну Вы же большой мальчик, учитесь самостоятельности. Надеюсь, Вас не нужно с работы за ручку забирать? А то уж лучше кот 
так джава синйор дома дизайнерские ремонты пилит в любом случае лучше ката
-
ПчёлкаIRON
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-