|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 07 січ, 2019 17:24
сірий Да уж.... Какая там статья на форуме - разжигание ненависти?
-
THB
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2019 18:11
сірий написав:А я как вижу номера серии ВВ,АН -так кулаки чешутся е....ник набить, но sssука повода не дают, пока что.
Сірий - даремно Ви всіх жителів Донбасу гребете під одну гребінку. Там є різні люди. Знайомий з однією сім"єю пенсіонерів з Горлівки,які мають проукраїнську позицію.Вони покинули квартиру в Горлівці і переїхали жити в Нафтоскважинськ.Тут знімають 1-кімнатну квартиру.За горлівською квартирою доглядають сусіди. З них практично всі горлівські пенсіонери насміхаються.Мовляв,ми залишились в Горлівці і отримуємо дві пенсії,а ви поїхали в Україну,винаймаєте житло і отримуєте одну,українську пенсію.І так вже п"ятий рік живуть.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:07
orest якщо ви до саду, ваше право
але заборонити Пересу чи ще комусь тут з'являтись це неправомірно
будь кому може не до вподоби будь хто... не чітайте , та не звертайте увагу
миру, злагоди, толерантності
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:10
Хлопци, ради праздника и благоразумия прошу вас всех преодолеть состоявшееся недоразумение.Не хочу даже обсуждать кто и что, но считаю, что сорвалось и вырвалось.Нет у нас тут причин к вражде.Поэтому не дойдём мы до этого.Кстати, Серый потянулся к нам.А Пересу я также неоднократно предлагал бросить фигнёй страдать, но он не может понять, что моя гордыня раз в 10 больше его  Так что всех с праздником и перестроимся на хороший лад.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:13
tea Чай, ты угадал, сегодня 7го в пнд курс 27,90...в Одессе и Черновцах  Правда в Киеве, Днепре, Харькове, даже Львове выше 28.Но то городишки спекулянты, не обращай внимания 
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:19
Vitl написав:tea Чай, ты угадал, сегодня 7го в пнд курс 27,90...в Одессе и Черновцах  Правда в Киеве, Днепре, Харькове, даже Львове выше 28.Но то городишки спекулянты, не обращай внимания 
Спробую вгадати на завтра. Здається,Сибарит писав,що на завтра не встигне на міжбанк зайти подвійна порція валюти,вона буде післязавтра. Тому схиляюсь до того,що міжбанк завтра піде вгору,але позначку у 28.00 на купівлю не перетне.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:26
Vitl ни к кому (в том числе к Пересу) не держу камень за пазухой считаю, что не надо постоянно нас возвращать в тему ветки , тем более когда праздники или выходные...это глупо
форум наш-это место не только для обсуждения темы, сколько место для общения (на ветке Улана-в большей части вежливого и дружественного) пока что в свободной стране...
замечания Ореста считаю нетактичным затыканием рта
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 07 січ, 2019 19:28
prodigy написав:10/9/9 настроен очень пессимистично в отношении перспектив экономического развития страны на ближайшие 10-15 лет мы не Япония и не США чтобы жить с каждым годом все лучше и накапливать долги...у нас получается наоборот-жизнь всё хуже и долги не уменьшаются при том сумма в бюджете (выделяемая на обслуживание и возврат долгов с каждым годом увеличивается в процентном отношении)...с такой экономической стратегией государства через 2-3 года более 50% бюджета будет уходить "на долги" для себя не вижу смысла вкладывать деньги здесь ни во что...все буду тратить на путешествия))) поэтому как бы курс гривны по большому не интересует вообще...ожидаю кратного девала в перспективе 2 года
О, заходите тогда сюда Інвестуємо в нерухомість закордоном я там пытаюсь найти, куда заграницей вкладываться.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 січ, 2019 20:43
Я не забороняю нікому писати. Більше того, радий новим адекватним дописувачам, з якими можна предметно обговорити профільні питання. Крім того, голосувалка великий плюс теми і передбачає збільшення учасників. Але родзинка теми була профільність. Решту фігні на ресурсі можна знайти тонни, хоча б в "Контексті...". Через 5% профільності і гору непотребу я туди не заходжу практично, хоч там ще якось тримається і Сибарит і Іскатєль і ще пару адекватів. Тому ПРОШУ зберегти якусь автентичність і корисність гілочки. Всяку чухню можна обговорити в інших місцях. І сміття сюди потягнулося тоді, коли непрофільних розмов стало більше... Зрештою, це моя думка... А кожен сам вирішує що робити. Контекст 2, значить Контекст 2, але без мене. П.С. і грубо затикають рот останнім часом саме мені. Кілька разів я уже мирився... П.П.С. Того viewtopic.php?p=4543465#p4543465 предметно не знайшлося кому обговорити. Зато про з пальця висмоктане "критичне зубожіння 97% населення" навалили кілька сторінок. І всякого іншого. Можна все, алеж і міра б мала бути, мабуть...
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
19
1
22
Додано: Пон 07 січ, 2019 21:53
prodigy написав: Faceless написав:Я не собираюсь никого переубеждать. Но вы расписываетесь тут за 97% населения пальцем в небо. Из моего окружения подавляющее большинство вышло на почти уровень благосостояния 2013 или даже выше. И это не только киевляне, и среди них ни одного госслужащего.
какие профессии у ваших "богачей" и какой доход +/-?
Богачей правильно взяли в кавычки. Уровень доходов от 500 долл и выше, в большинстве случаев около 1000. Т.е немного, чуть больше среднего. Это и банковская сфера (за рекрутеров не знаю, а примеров всяких ПМ, аналитиков достаточно), и бухгалтера на аутсорсе, всякие аналитики у мобильных операторов, аналитики в табачной компании, Новая почта (не на отделении). За ИТ, понятно, даже не говорю.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-