|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:42
Для історії. Можливо комусь пригодиться. На сьогоднішній вечір 65% у гривні. Середній курс по якому ввійшов - 26,66. Середній курс по якому вийшов - 28,03. У нас хоч і обласний центр, але де факто по валюті - провінція. Тому такий курс виходу. Персонал у деяких банках не витримує критики. Баби базарні, а не працівниці банку. Звичайно є чудові вийнятки, але... Це вийнятки. Решту 35% планую повністю злити до кінця зими. Планка для зливу - все що вище 28,1. Чим швидше - тим краще. Депозит у гривні дає чистими 1% в місяць. Є надія повернутись в долар у липні по 27. Суми у кожного різні. Алгоритм однаковий. У кого є надійний опт та один або два знайомих керівник відділення банку, алгоритм можна повторювати за рік кілька разів. Але тоді ростуть накладні витрати на подяку за послуги. Ну і гроші люблять тишину, а тут багато очей які рахують твій прибуток. Плюс в цьому випадку треба бути в темі по валюті постійно. А коли раз в рік, то воно набагато простіше.
-
Realist
-
-
- Подякував: 3095 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:47
strategbob написав:Решту 35% планую повністю злити до кінця зими.
А може не варто...досить 65% на забаву?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:48
strategbob написав:Для історії. Можливо комусь пригодиться. На сьогоднішній вечір 65% у гривні. Середній курс по якому ввійшов - 26,66. Середній курс по якому вийшов - 28,03. У нас хоч і обласний центр, але де факто по валюті - провінція. Тому такий курс виходу. Персонал у деяких банках не витримує критики. Баби базарні, а не працівниці банку. Звичайно є чудові вийнятки, але... Це вийнятки. Решту 35% планую повністю злити до кінця зими. Планка для зливу - все що вище 28,1. Чим швидше - тим краще. Депозит у гривні дає чистими 1% в місяць. Є надія повернутись в долар у липні по 27. Суми у кожного різні. Алгоритм однаковий. У кого є надійний опт та один або два знайомих керівник відділення банку, алгоритм можна повторювати за рік кілька разів. Але тоді ростуть накладні витрати на подяку за послуги. Ну і гроші люблять тишину, а тут багато очей які рахують твій прибуток. Плюс в цьому випадку треба бути в темі по валюті постійно. А коли раз в рік, то воно набагато простіше.
Забув написати. Ця зима не виправдала надій. Якщо б тримав все на гривневому депозиті, заробив би практично те саме. Тому вирішувати вам.
-
Realist
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:53
strategbob написав: strategbob написав:Для історії. Можливо комусь пригодиться. На сьогоднішній вечір 65% у гривні. Середній курс по якому ввійшов - 26,66. Середній курс по якому вийшов - 28,03. У нас хоч і обласний центр, але де факто по валюті - провінція. Тому такий курс виходу. Персонал у деяких банках не витримує критики. Баби базарні, а не працівниці банку. Звичайно є чудові вийнятки, але... Це вийнятки. Решту 35% планую повністю злити до кінця зими. Планка для зливу - все що вище 28,1. Чим швидше - тим краще. Депозит у гривні дає чистими 1% в місяць. Є надія повернутись в долар у липні по 27. Суми у кожного різні. Алгоритм однаковий. У кого є надійний опт та один або два знайомих керівник відділення банку, алгоритм можна повторювати за рік кілька разів. Але тоді ростуть накладні витрати на подяку за послуги. Ну і гроші люблять тишину, а тут багато очей які рахують твій прибуток. Плюс в цьому випадку треба бути в темі по валюті постійно. А коли раз в рік, то воно набагато простіше.
Забув написати. Ця зима не виправдала надій. Якщо б тримав все на гривневому депозиті, заробив би практично те саме. Тому вирішувати вам.
Каллеги  , а я тримаю , и , и извиняюсь , но Абломович , плюсовал мне , патом забыл , ....и тагда почти спор был .... вы Капитан помните ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 11 січ, 2019 20:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 618 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:54
Ой+ написав: lrs7719 написав: Долярчик написав: - обміняла... .... поки я збоку перелічував...... - підійшов мужик, хотів здати 200євро....- касирка погодилась лише на 100 ....короче, нема на них управи! :
На карту - без проблем зачислят гривну в любом обьеме. Проверял и не раз. А так, даже гривну снять от 20 тысяч со счёта, без предварительного заказа - проблема. А 2500 тысячи у.е. сдать и забрать гривну - это просто наивно.
Альфа знизила курс - зранку приймали по 28,15, зараз 28,0.
... коротше, "мораль басні такова": 1)...якщо б то був якийсь інший банк, то я б так і зробив(поповнив картку, чи депо гривнею), а це альфа  де я ПРИНЦИПОВО не хочу доручати їм свої кошти! 2)....так, вранці ~ 10:30 здав альфі тих нещасних АЖ 200$ по 28,15 ....так, як я кожен день працюю(і сьогодні теж) - то я немав часу їхати десь в центр і бігати ще по їхніх відділеннях, щоб може десь прийняли ще по 200$ - то я подумав, що після роботи зайду в інші банк, і здам, хоч там буде трохи дешевше.... - після роботи, думав зайти в укрсиб(бо тільки в нього на сайті світив прийом 28,00 а всі решти, що поблизу - писали менше.....) - але, ЧОМУСЬ(?) двері були зачинені, хоч було 17:20 і всі всередині були! - я замахав їм руками, а вони теж замахали, що все, зачинено/не працюєм! .... я сплюнув  і подумав "нє судьба"© здати сьогодні...... так і поїхав з отими 2300$ додому п. с. .... напевно, як не буде найближчих 2 тижні вище 28 на прийом - буду пхати їх у товар! - бо здавати нижче - щось релігія не дозволяє 
Востаннє редагувалось Долярчик в П'ят 11 січ, 2019 20:59, всього редагувалось 2 разів.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2019 20:56
Квесторе_поверніться написав: strategbob написав:Решту 35% планую повністю злити до кінця зими.
А може не варто...досить 65% на забаву?
Не буде планового курсу для зливу, залишу. Як би це дивно не звучало (сам до цього привикнути не можу), але у нас хоч і планова девальвація, але як ви можете пересвідчитись, це не означає, що курс на початку січня повинен бути вищий за курс на перші числа вересня. Є коливання. Набагато більше значення має період та значення входу і виходу а не курс на даний момент. Це все відносно.
-
Realist
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 11 січ, 2019 21:00
Vadim V написав:Каллеги  , а я тримаю , и , и извиняюсь , но Абломович , плюсовал мне , патом забыл , ....и тагда почти спор был .... вы Капитан помните ?
??? Не розумію. Ви про щось хочете сказати? Для мене це набір слів. Поясніть будь ласка.
-
Realist
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 11 січ, 2019 21:00
Мужики ,держитесь все будет !!! *Відправлено з Чату
-
sani_2012
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2019 21:06
28.05/28.20 *Відправлено з Чату
-
sani_2012
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2019 21:08
 сегодня делал платежи в терминале , если хто не верит , есть квитанции  ,в отделении ПБ.... тёлка спросила в кассу хочу купить 1000 зелени , ей спокойно ответила кассирша шо да можно ,и на машинке зелень отсчитала  , деньги нал или с карты ?.....потом там у них шо то не так пошло ... , к тому времени я свалил ,у меня не было интереса и времени 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 618 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
|