Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 100101102103104 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 16:52

lapay написав:
  yanyura написав:я ПРОТИВ незаслуженного обливания кандидатов в Президенты Украины известной субстанцией только потому, что "этот кандидат мне не нравится".

А коли розповідають про фальшування і масштабні сітки Порошенко - це субстанція чи ні?

Только слепой не видит.
Вчера ехал в транспорте над ухом слышал забавный разговор двух мужчин.
Передаю разговор.
Оба профессиональные агитаторы, как я понял, уже не на первых выборах работают.
Чтобы больше заработать, устроились одновременно в штабы Порошенко и Тимошенко. Ходят по домам и общественным местам заполняют анкеты сочувствующих - ФИО, адрес, телефон, подпись. За каждую анкету с их слов штабы платят им копеечку. Я так понимаю наликом.
При обходе как опытные агитаторы выясняют за кого опрашиваемый - за Порошенко или Тимошенко. Вынимают анкету из соответствующей пачки, если за Порошенко, то из пачки за Порошенко, и наоборот.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 16:56

freeze написав:
  lapay написав:
  yanyura написав:я ПРОТИВ незаслуженного обливания кандидатов в Президенты Украины известной субстанцией только потому, что "этот кандидат мне не нравится".
А коли розповідають про фальшування і масштабні сітки Порошенко - це субстанція чи ні?
Только слепой не видит.
Вчера ехал в транспорте над ухом слышал забавный разговор двух мужчин.
Передаю разговор.
Оба профессиональные агитаторы, как я понял, уже не на первых выборах работают.
Чтобы больше заработать, устроились одновременно в штабы Порошенко и Тимошенко. Ходят по домам и общественным местам заполняют анкеты сочувствующих - ФИО, адрес, телефон, подпись. За каждую анкету с их слов штабы платят им копеечку. Я так понимаю наликом.
При обходе как опытные агитаторы выясняют за кого опрашиваемый - за Порошенко или Тимошенко. Первой вынимают анкету из соответствующей пачки, если за Порошенко, то из пачки за Порошенко, и наоборот. Потом заполняют. Дают подписать, затем в суете говорят, что у нас в двух экземплярах, и подсовывают подписать краешек анкеты другого кандидата. Смеялись, что никто еще не заметил.
Одесский бизнес.

Такое, возможно, есть (никогда не сталкивался).
Но это рассчитано на каких-то лохов, ставящих свою подпись без разбору, или нищих, готовых ради десятки к пенсии подписать что угодно.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:01

Re: Політичні дискусії

freeze написав:Оба профессиональные агитаторы, как я понял, уже не на первых выборах работают.
При обходе как опытные агитаторы выясняют за кого опрашиваемый - за Порошенко или Тимошенко.

І що - це підкуп виборців чи фальсифікація? Кому агітатори дають гроші і що фальсифікують?
Ви просто не бачили, як ці сітки працюють, в яких масштабах треба працювати і роздавати гроші, щоб змінити результат виборів.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:08

lapay написав:
  freeze написав:Оба профессиональные агитаторы, как я понял, уже не на первых выборах работают.
При обходе как опытные агитаторы выясняют за кого опрашиваемый - за Порошенко или Тимошенко.

І що - це підкуп виборців чи фальсифікація? Кому агітатори дають гроші і що фальсифікують?
Ви просто не бачили, як ці сітки працюють, в яких масштабах треба працювати і роздавати гроші, щоб змінити результат виборів.

Сітками ПОП буде докуповувати потрібну кількість.
На першому етапі стоїть задача - вийти в 2 тур.У Порошенка вже є певна частина виборців,які й без грошей за нього проголосують.Штаб замовляє регулярно соцопитування,щоб знати реальну картину.
В першому турі,можливо,доведеться докупити не більше 1-2 млн.голосів.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:15

tea написав:В першому турі,можливо,доведеться докупити не більше 1-2 млн.голосів.
Реінкарнація Гебельса?
В виборах прийме участь 15-18 млн осіб
Як підкупити кожного девятого , так щоб представники інших кількох десятків кандидатів цього не помітили ?

Як на мене істерія по покупці голосів - це спроби аферистів підзаробити грошенят....

ПС
Приклад з штатними агітаторами які працюють на всіх хто платить - це і є як мінімум не порядність, як максимум аферизм.

Уявляєте продавця кока-коли , який про всяк випадок возить пару ящиків пепсі, щоб додатково підзаробити....
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 06 лют, 2019 17:20, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:18

budivelnik написав:
  tea написав:В першому турі,можливо,доведеться докупити не більше 1-2 млн.голосів.
Реінкарнація Гебельса?
Як підкупити кожного девятого , так щоб представники інших кількох десятків кандидатів цього не помітили ?

Як на мене істерія по покупці голосів - це спроби аферистів підзаробити грошенят....

Коли написав - не більше 1-2 млн.,то це максимум,що потрібно буде.Може він і без підкупу вийде.
Підкуп буде практично офіційний.Тобто офіційно по договору будуть наймати агітаторів.Ну й умови оплати,приблизно виглядатимуть так:500 грн.до виборів і 500 грн.після виборів в разі перемоги.
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:21

vitaliian написав:Сходил недавно на тренинг «Как не дать себя развести». Вход стоил 5000 грн

:lol: Это анекдот? :D
Востаннє редагувалось fler в Сер 06 лют, 2019 17:23, всього редагувалось 2 разів.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:22

Re: Політичні дискусії

Для цього треба найняти 1-2+ млн агітаторів - так працює сітка. Де вони - ці агітатори?
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:23

tea написав:
  budivelnik написав:
Реінкарнація Гебельса?

ПС
Приклад з штатними агітаторами які працюють на всіх хто платить - це і є як мінімум не порядність, як максимум аферизм.

Уявляєте продавця кока-коли , який про всяк випадок возить пару ящиків пепсі, щоб додатково підзаробити....

Коли написав - не більше 1-2 млн.,то це максимум,що потрібно буде.Може він і без підкупу вийде.
Підкуп буде практично офіційний.Тобто офіційно по договору будуть наймати агітаторів.Ну й умови оплати,приблизно виглядатимуть так:500 грн.до виборів і 500 грн.після виборів в разі перемоги.
Фантазії-фантазії.....
1 Ви уявляєте контору яка прийме на тимчасову роботу 1-2 млн працівників ?
2 Ви в курсі що фінансування повинно йти з офіційних джерел?
А якщо так - то можете назвати кандидата в якого є офіційний фонд в 1 млрд грн ? ( 2 млн осіб * 500 грн на особу= 1 млрд грн)

Так що кидайте сильні галюцогени і переходьте до слабших.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 лют, 2019 17:44

budivelnik написав:
  tea написав:Коли написав - не більше 1-2 млн.,то це максимум,що потрібно буде.Може він і без підкупу вийде.
Фантазії-фантазії.....
1 Ви уявляєте контору яка прийме на тимчасову роботу 1-2 млн працівників ?
2 Ви в курсі що фінансування повинно йти з офіційних джерел?
А якщо так - то можете назвати кандидата в якого є офіційний фонд в 1 млрд грн ? ( 2 млн осіб * 500 грн на особу= 1 млрд грн)

Так що кидайте сильні галюцогени і переходьте до слабших.

Про сітки Порошенка говорять політологи,в тому числі незалежні,тобто ті,хто не працює ні на який штаб.
На роботу нікого приймати не треба.Це завуальована форма підкупу.
Деякі київські сітки залишилиь в Києві ще від часів Черновецького.В сітках є десятники,сотники,тисячники.Внизу піраміди ті,хто готовий віддати свій голос за гроші.З ним і буде підписано договір.Йому нікуди не треба ходити і агітувати.Максимум,що від нього вимагатиметься - проголосувати за гроші за Порошенка і підтвердити це,можливо,фото з мобіли.
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
  #<1 ... 100101102103104 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти