Я буду заперечувати... Це у кого дохід у доларі виріс в 2.5 рази? У мене і у більшості знайомих - у доларі не виріс звосім...
|
|
![]() Re: Порошенко розповів про Україну через 5 роківА навіщо їм говорити? Вони його без зайвої балаканини збільшують рік_________ млн грн 2013_________1454931 2014_________1566728 2015_________1979458 2016_________2383182 2017_________2982920
![]()
Оттуда же в баксах: год_________ млн USD 2013_________183310 2014_________131805 2015_________90615 2016_________93270 2017_________112154 2018 (оценка) 127000 Инфляцию бакса тоже стоило бы учесть. Такими темпами ещё лет 5 понадобится, чтобы выйти на уровень 2013 года.
![]()
Ну. А то в гривне - оно конечно красиво, это да ![]() ![]() А Ви хліб купуєте за долари ? Квиток на автобус - також купуєте за долари ? Чайові офіціанту ? Тому Робіть коректне порівняння , в якому викиньте долар і введіть час Скільки часу Вам потрібно було працювати в 2013 , 2015 , 2019 щоб купити квиток,булку хліба, кг мяса.... От тоді й отримаєте реальну картинку , а не ту яку придумали в ольгіно щоб зраду розганяти
![]()
Весь импорт в валюте, все энергоносители и зависимые от них производства тоже. Благосостояние в Европе измеряется не количеством булок или билетов на автобус. Задолбали популисты, которые хотят платить людям нищенские украинские зарплаты, чтоб они платили почти за всё по европейским ценам.
![]() budivelnik
По поводу качества жизни. Если только Вы так определяете данный параметр (только продолжительностью жизни и всё) вопреки всем остальным специалистам, организациям, то эт повод задуматься об ошибочности такого подхода. Помните Азарова, который определял инфляцию только по капусте). Общепринятые определения и методики вполне обоснованны.
![]() Я не маю нічого проти того , коли якісь грантоїди розробляли перекидку рік , а потім виявилось що перекидати потрібно назад Я точно так само не маю нічого проти коли такі ж грантоїди боряться з партниковими газами мотивуючи це тим що вони викликають потепління - а потім виявляєтьс що це блєф Так само я не маю нічого проти , коли ще якісь грантоїди придумують море складних формул , які можуть перевірити тільки інші грантоїди.... Мені ж простіше опиратись не на видумані логічно-правдоподібні конструкції А на фізично перевіряємі. Фізично можна перевірити - тривалість життя Всі інші складові -це враження виражені у формулах грантоїдів...одним вважається що на якість життя сильніше впливає освіта,іншим рівень медицини,ще іншим кількість фантиків - і всі ці параметри відносні. Тільки час - вічний і абсолютний. Тому відразу відповідь на це повідомлення Я якраз радив вам відкинути у розрахунках долар і прийняти в розрахунках час... Тобто скільки часу працює людина в Україні -щоб оплатити житлово-комунальні послуги... Будете здивовані, В США чи Європі , на заробляння на оплату житлово-комунальних ,перукарень,стоматологів чи громадського транспорту - людина витрачає більше часу ніж для отримання таких же послуг в Україні.
|
|