Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 316317318319320 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 13:13

Frant написав:Де вони купили?
В Севастополі?
Ти ж з Криму пишеш. :oops: :twisted:

ветка про львов
вопросы тоже про него
думаю не трудно догадаться что купили во львове
особенно после упоминания того что они работают в польше)))
ты думаешь что из крыма в украину никто не переезжает и не ездит?))
в упомянутым тобой севасе - на его городском форуме - ветка про поездки в украину (ну итд, доки и все такое) самая большая ))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 13:15

Вы просто "новичок" - тут такие персонажи водятся, что ого-го-го-го-го...

Пана Bolt реально шкодА... треба завжди не лякатися та вчасно продавати таке "одоробло"...
Вчора спікувався із рідним братом - плаче, що не може купити всього за 12 000 доларів дачу на березі Азовського моря...
Питаю: "А що із тією дачею, за яку давали 40 000 доларів (на березі Самари)?
Відповідає: продаю вже 2(два) роки - хоч би яку ціну давали... Ніц ніхто...
Я - каже - вже звернувся до голови кооперативу - запропонував 5% ріелторстких - та сміялася в обличчя із словами: "Свою вже три роки продаю - поки свою не продам, твою пропонувтаи не буду!"
"Важку" нерухомість треба збувати вчасно.
Зараз однокласниця - має під оренду 6 (шість) квартир у Дніпрі - міняє весь свій фонд на Новий...
Відпрацював хвонд... Досить... взяла все нове по 850 доларів квадрат у Соборному районі...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 25 лют, 2019 13:25, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 13:24

akurt написав:Я відкриваю коньяк, а вони чергують із бейсбольною бітою просто за рогом

akurt написав:Вы просто "новичок" - тут такие персонажи водятся, что ого-го-го-го-го... Так и берегись - дубиной по голове и сверху - ушат даже не грязи, а гноя...

Нещасне створіння)))
Всі його б,ють)))

Гілка про турецьку нерухомість - вже здохла?
Відсутній інтерес і попит читачів? :mrgreen:
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 13:26

Щось путнє хоч колись напишете?
Я маю в Україні 2 (два) об"єкти нерухомості, в тому числі - у Львові, так що не так?
В маю ВЛАСНИЙ досвід купівлі/продажу земельних ділянок у Львові/підЛьвовом, і досвід купівлі/продажу квартир у Львові, і досвід ремонту/неремонту у Львові - і власноруч і відносно гарними робітниками...
Щось путнє хоч колись напишете? Бажано: цифри, факти, поради, висновки, думки, проноз...
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 13:39

akurt написав:Зараз однокласниця - має під оренду 6 (шість) квартир у Дніпрі - міняє весь свій фонд на Новий...
Відпрацював хвонд... Досить... взяла все нове по 850 доларів квадрат у Соборному районі...

Можете сказать какой(ие) ЖК ?
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 14:33

jump написав:
  Bolt написав:Роблю ремонт в спадковому хрущику.Спочатку думав зроблю місяці за два(тим більше , що є люди які дають 6к за оренду,сусідка має знайомих турків, але не дуже хочу з таким зв'язуватись).Але як вліз то тепер не знаю, чи встигну до літа.Перепад висоти по квартир 6 см, щоб вирівняти підлогу кинув 0,7куба бетона(яма посеред кімнати 5см)Стіни криві одна має пузо 3, 5 см по горизонталі і тріщини(перегородка між квртирами деревяний каркас заповнений гіпсом з тирсою,при тому , що будинок панелька70-х років)Пузо частково зрізав болгаркою, проклеїв сіткою для пінопласта та 2 мішками ротбанду.Проводку пробував поміняти, не получається(досить великі канали в стінах але дроти видно заклинені десь в стиках)Зрешою подивився , ,що дроти в непоганому стані(на форумі, читав ,що люміній стоїть до 100років)тож протяну мідь тільки до бойлера і на кухню,,де є тільки одна розетка о_0.Столярку міняти не буду, пошпаклюю і задую компрессором (частково поміняю фурнітуру )Всеж таки роблю мегажлоб ремонт.Не получилося відбілити. ванну, доведеться міняти.Ну і само-собою обкладу Атемівською плиткою.

чому не продали одразу таке одоробло, поки воно хоч щось вартує?

для чого те грання з ремонтом?

Не бачу сенсу продавати.По перше поблизу , метрів 300є гараж, по друге ну продам , а що куплю?Новобуд біля іподрму де дах тече з останнього по другий поверх
, чи з вентфасадом який невідомо як себе поведе?Тобто буде багато лишніх рухів, та фінансових витрат з сумнівним результатом. Тут все , що мало потріскати потрскало, а просісти просіло.Вікна та лоджія тут засклені Саламандером , стіни з вулиці утеплені.Район непоганий 3 хв пішки до Оселі Зла, або Океана.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 272 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 14:35

kozlodoev написав:10А потягне все те, на що буде розраховане. Бо просто ляпати в стилі викидайте 10А бобудевибивати - це маразм. Для прикладу 10А може бути на освітлення (якщо не 6А), на пральну машину, на посудомийну машину, кондиціонер, тощо. А мені той текст нагадує електриків які на пральну машину 25А ставлять, ну щоб з запасом....

Судя по фото щитка там всего 3 автомата, часто делают так: общий дифференциальный, один на одну часть квартиры (свет розетки), второй на вторую часть (свет розетки).
Конечно можно к каждой розетке и лампе тянуть отдельный провод, но, почти уверен, Долярчик такого не сделает. Более того для обычной квартиры это избыток - ну разве что электрифицированная с электро плитой, эл.отоплением, бойлером. На бойлер можно тянуть отдельно, а можно и не тянуть. Сколько он там потребляет 2Квт да и то работает не всегда?
Автомат должен выдерживать пиковые нагрузки по линии, а 10 А - это около 1,5 кВт да и то, если автомат не очень, то и того меньше. Имелось в виду не выкинуть в мусор, а выкинуть из линии, т.е. именно обратить внимание, что он там не к месту.
На свет может и хватит, а вот, если к свету добавить тепловентилятор, то уже и не хватит...
25А только на стиралку многовато - это около 4кВт, но если на этой лини будут еще потребители, то уже и не так уж и с запасом. Чайник 1,8 + утюг 1,8 вот уже и 3,6КВт.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 15:06

ol_zy Я ж кажу експерд. 10А це 2200Вт. Фізику не вчили чи що? А насправді цей автомат буде і при 11А працювати і не спрацює. А щодо 25А. Якщо у вас на одному автоматі багато споживачів і треба автомат на 25А, то у вас скорше за все порушено всі норми проектування і захисту електропроводки. Про січення, розводку можна навіть і не говорити
kozlodoev

Подякував: 20 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 15:10

jump написав:Козак-характерник

Вітання!
Це Ви заради експерименту у новобуд переїхали?

Навзаєм! :P Типу того, на час ремонту. Ні, в новобудовах на окраїни мені робити точно нема чого. А локації майже всіх новобудов не кошерні. А те що нормальне, коштує більше ніж польский люкс з ремонтом вже. Якщо міняти вже хату для власного проживання, то на новобуд з локацією в центрі. Не на Площі Ринок звісно, а на тій же Пекарській. Ціни там ахрєнєнні звісно, але ж то только состоятєльному чєловєку под сілу! :P Але міняти шило на мило не треба. Польський люкс занедбаний набагато краще ніж новобуд на окраїні. Це я на власній шкірі відчув. :P Якщо підніму грошей на кріпті, то куплю новобуд на Пекарській, а поляка продам, чи здаватиму в оренду. У старого фонда в центрі головні недоліки, це моральний і фізичний ізнос, старі комунікації, занедбане подвір'я. І сусіди не завжди адекватні. Так як щоб були адекватні, то можна було б зробити з будинку лялечку, з такими сусідами можна гори передвинути, ну а якщо сусід вітатися не хоче, як городськой Андрюша :wink: , мешканець великого обласного центру і тікає в нору, то ця затєя виллється в головний біль і вдарить чуттєво по гаманцю. Один в полі не воїн.

Андрей_В написав:)) то ты селянин))
жители крупных городов в подъездах не здороваются
ну если только уже раз 100 не пересеклись ))

Всі ми від сохи та від землі. :P Всі люди брати та сестри і повинні допомогати один одному. І язик не відсохне привітатися.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2019 15:19

Козак-характерник написав:Якщо підніму грошей на кріпті

Цей потяг вже проїхав.
Хто не вискочив своєчасно - має лише збитки, а не те що заробки на охайні квартири в перспективному місці. :oops:
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 316317318319320 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор