Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
jump написав: якщо тягне стільки елктрики або Ви калатаєте круглодобово, не вимикаючи
Ну так, в мене цілодобово увімкнений. До речі не сподобалося там ще то, що гаряча вода від котла, а не бойлера. В мене бойлер у своїй хаті. Теж цілодобово увімкнений.
разве шо если в хате токма ночуют и один чел живет))
у меня квартира - меньше 350 не выходит, зазвичай 400 если шо то эл бойлера нет - газ котел
показники дані при проживанні 4 дорослих чол. зранку вмикання на прогрів (якщо холодно), потім вимикається, населення на роботу/приходить з роботи - вмикається, на ніч вимкнення, от і вся петрушка. Зміст палити коли нікого немає або вночі, коли душно спати? чи ходити із постійно пересушеною носоглоткою?
Дякую друзі, що за мене не забуваєте і не дуже тут сваритесь!
... а кабель для розеток взяв такий, як на фото 2,5..... - а для світла - 1,5 тієї ж фірми! - хоч кажуть, що достатньо і "одинички", так як ЛЕДовські лампи великого навантаження не дають...
..... ну і буде в мене свіло розділене на дві лінії/два пакетника.... і розетки теж на дві лінії + окремо на бойлер/пралку і ще окремічний один додатковий кабель кину на кухню(буде один блок ПОТУЖНИХ розеток) ... якось так
Востаннє редагувалось Долярчик в Вів 26 лют, 2019 15:41, всього редагувалось 1 раз.