Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 325326327328329 ... 1053>
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 11:33

Козак-характерник написав:Так.
  Lambada написав:...Вид на труби з Іскри. ..
Про шумоізоляцію мені потенційні клієнти розповідали - Вам було чути як сусід в кухні вилкою по тарілці стукає? розмови сусідів чути? в санвузлі нічого ганебного не роблять?

Ось що то за труби дизайнерські... :P Чув навіть як кохалися - стогнали і сусіди стукали їм...Як воду в туалеті зливають. І сусід торгаш фруктами з якимось Асланом перетирав про борги за хурму.

8)

Козаче, у якому з будинків Ваш Дім Ви мешкали? 169-169а-б-в-г?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:31

jump написав:Козаче, у якому з будинків Ваш Дім Ви мешкали? 169-169а-б-в-г?

169
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:46

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Козак-характерник написав:П.С. Вєрю, ждьот нас удача!

і я вірю! Дякую!
  Козак-характерник написав:Так вєдь ето только состоятєльним людям под сілу!
А може, думаючим також? :? :roll:

jump написав:Якщо правильно Вас розумію, Ви купуєте квартиру з ремонтом і меблею, селитесь, живете, не заморочуючись на ремонти і марафети, підходить час певної амортизації, Ви продаєте-переїжджаєте у нову з ремонтом-технікою і так 9-й раз

[b]Як гарно Ви думаєте! [/b]Насправді зовсім не так. Дістається мені якесь лайно. Шукаю в ньому перспективу. Надихаю своїх хлопців, ті шукають завзятих майстрів. Починається ремонт під Рамштайна (за Вашим прикладом, jump - це незабутньо!). Далі краш тести на витривалість. І кочую далі. І так 10, 15, 20 - вже навіть не знаю, скільки років. Епіцентр мой дом радной з першого дня відкриття.
Ну і щоби надихати майстрів зробити мені конХфетку, треба їм пояснити, як штукатурити, як білити і чим, як поставити кран, як вирівняти дверцята меблів, як підключити котел... і т.д. Кому ж я не блонді в цьому розумітися!
Може, хоч наступного разу обійдеться без ремонтів. А то як 20 років вагітності.

І ось, коли у 2019 році, коли на такому поважному форумі такі поважні люди дають поради щодо ремонту я просто ніяковію.
Відповідно до останніх порад тут, виходить таке.

Заїжджають у Вашу хату під оренду вАйтішніки з рюкзачком, двома дронами і роботом пилососом Xiaomi. А Ви йому так - в мене тут така класна хата, окремий дріт для аналогового ТВ навіть є, ще один дріт для вай фая і бойлер з баком на 200 літрів - воду використовуйте, щоби не застоювалася і не іржавіла. А тут - двотарифний лічильник, котел підключений до посудомийки і до пралки, все так економно, щоби тени не згоріли. Але всю техніку включайте тільки вночі, коли нічний тариф по 40 коп, пральні засоби беріть тільки порошкові, вони теплою водою краще змиваються.
:D
Щоби бути послідовною - спитаюся знавців, порадьте:
1) Чи потрібна розетка в кожному приміщенні для бази робота пилососа?
2) В якому місці зробити окремий кран водопостачання для вологого прибирання, щоби вода подавалася підігрітою прямо в пилосос: на кухні біля посудомийки чи все таки у ванні біля пралки? Яку трубу для водовідведення ставити: 50-ка вистачить?
3) Яку розетку робити для дрона? Де її краще розмістити: у спальні, біля ліжка щоби завжди був під рукою, чи на шафі-купе від Comandor - щоби зразу злітав, як тільки відкрилися двері і включилася підсвітка, з імітацією зльотної полоси?
4) що робити з облученієм від дронів і роботів? - як після них заселяти наступних орендарів?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:59

Lambada Тобто мета кочування табора циган - покращення житлових умов, бажано з готовим ремонтом, а не кібітка в степу чи горах? :P

Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 01 бер, 2019 14:08, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 14:00

Lambada написав:

Заїжджають у Вашу хату під оренду вАйтішніки з рюкзачком, двома дронами і роботом пилососом Xiaomi. А Ви йому так - в мене тут така класна хата, окремий дріт для аналогового ТВ навіть є, ще один дріт для вай фая і бойлер з баком на 200 літрів - воду використовуйте, щоби не застоювалася і не іржавіла. А тут - двотарифний лічильник, котел підключений до посудомийки і до пралки, все так економно, щоби тени не згоріли. Але всю техніку включайте тільки вночі, коли нічний тариф по 40 коп, пральні засоби беріть тільки порошкові, вони теплою водою краще змиваються.
:D

То були поради для Долярчика :roll: .
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 14:26

Козак-характерник написав:Lambada Тобто мета кочування табора циган - покращення житлових умов, бажано з готовим ремонтом, а не кібітка в степу чи горах?

Циганка гордая вперьод подалася і тіхо молвіла в начную мглу:
Я птіца вольная люблю цигана я, і за любов свою всігда умру...

оп оп єа тррр єха

Кібітка - то моя мрія! Колись в 90-і знайомий пригнав з Еуропи. Вона тоді коштувала неймовірні 10 тис долярів, а там було і ліжко, і кухня, і санвузол, і цілий світ за вікном. Все здам, поїду світ за очі. Завжди із захопленням дивлюся на таких подорожніх десь на морі в Болгарії, Іспанії чи навіть до Львова заїжджих. Якось на Пекарській такий бусик пригальмував, допомагала йому припаркуватися ближче до каналізації. Це ж не важливо ДЕ. Важливо з КИМ!
Зображення
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 15:21

Lambada написав:Це ж не важливо ДЕ. Важливо з КИМ!

Любов цигана бєз обмана, любов цигана навсєгда, так вип'єм дарагая з тобою ми вина! :P Танцюють всі!!! :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 16:54

Lambada написав:[/b]Насправді зовсім не так. Дістається мені якесь лайно. Шукаю в ньому перспективу. Надихаю своїх хлопців, ті шукають завзятих майстрів. Починається ремонт під Рамштайна (за Вашим прикладом, jump - це незабутньо!). Далі краш тести на витривалість. І кочую далі. І так 10, 15, 20 - вже навіть не знаю, скільки років. Епіцентр мой дом радной з першого дня відкриття.
Ну і щоби надихати майстрів зробити мені конХфетку, треба їм пояснити, як штукатурити, як білити і чим, як поставити кран, як вирівняти дверцята меблів, як підключити котел... і т.д. Кому ж я не блонді в цьому розумітися!
Може, хоч наступного разу обійдеться без ремонтів. А то як 20 років вагітності.

Оскільки Ви дуже любите центр, я так розумію, що купуєте/ремонтуєте/проживаєте постійно саме там? у цих старезних будівлях з прогнилими комунікаціями, брудними, пошарпаними і обісцяними дворами, сусідами-асвабадітєлямі? :oops:

і увесь час у тих перманентних переїздах та ремонтах? :shock:

реально шокований. Я уже нізащо б не робив ніяких ремонтів :D
Востаннє редагувалось jump в П'ят 01 бер, 2019 17:02, всього редагувалось 1 раз.
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 16:57

На вулиці Лемківській, 9 міська рада погодила будівництво багатоквартирних житлових будинків, апарт-готелю та готелю, громадських будівель, дошкільного навчального закладу та паркінгу. Всі необхідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 1 березня.

Зі сторони проспекту Чорновола висота будівель не має перевищувати 10 поверхів, зі сторони вулиці Тесленка – до 12 поверхів, зі сторони Лемківської – 4 поверхи, а з відступом понад 5 м зі сторони вулиці допускається не вище 6 поверхів.

Та мешканці будинку, поруч із ділянкою на Лемківській, 9, із 2017 року виступають проти будь-якого будівництва. Їхній будинок перебуває у аварійному стані, а нове будівництво може призвести до його обвалу.
https://lviv.com/novyny/na-vul-lemkivsk ... ny-proekt/
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 17:43

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump написав:Оскільки Ви дуже любите центр, я так розумію, що купуєте/ремонтуєте/проживаєте постійно саме там? у цих старезних будівлях з прогнилими комунікаціями, брудними, пошарпаними і обісцяними дворами, сусідами-асвабадітєлямі?
.

Все пізнається у порівнянні.
Центр з периферією, поляк з панелькою чи зданим новобудом, гнилі комунікації проти китайських, обісцяні двори проти наркоманських, сусіди асвабадітєлі в люксах не гірше їх нащадків в новобудах.

Я на власному досвіді випробувала усе. Вибираю квартиру в центрі. Бажано з ремонтом.

До речі, на Тесленка-Лемківській я також мешкала, вікна виходили на теперішній базар. Там завжди була така дзюра, на зупинці був ацтойний бар, клієнти якого сикали в під'їздах. Здавалося, там не висмердиться ніколи. А тепер в тому районі квартири розходяться як гарячі пиріжки. От недавно хлопець виставив ввечері, до ранку вже була колєйка бажаючих купити, навіть доплачували зверху, тільки би залишив свій ремонт зі всім, всіма меблями і технікою - щоби не заморочуватися з новими. Під'їзд, до речі теж з душком.
Апарт-готель - то трохи ризиково зараз, але дасться чути.
А в новобудах - ви спробуйте домовитися зі сусідами у вайбері в який колір перила пофарбувати для початку. :mrgreen:
Lambada

Профіль

#<1 ... 325326327328329 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор