Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Правилами форуму заборонено копіювати тексти БЕЗ необхідності. Почитайте Правила. Не підходить мій стиль - вдачі в пошуках, читайте оголошення в маршрутках і трамваях! Там стисло і правдиво!
Бог все бачить: не хотів відповідати... І в мене немає сестри...
Приєднуюся до форумчан: це реально інтересно, якщо пані Lambada щось шукає.
Козак-характерник написав:
Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?
Дійсно інтересно... Щось - ну хоч пару слів - за темою гілки можете сказати???? І ще: зовсім не соромно - у ваших двох рядках мудрих думок - як і вище у російськомовного пана - купа помилок? Діти з батька будуть сміятися... І ще: дуже дуже обережно підбирайте слова: Термін «рашизм» штучно утворений шляхом поєднання англійського слова Russia (тобто Росія, вимовляється: раша) із міжнародним словом «фашизм». То є Вікіпедія. В двох неграмотних реченнях - із семи слів - 4 (чотири) не мають відношення до української мови, а останнє слово зовсім є невідомим для філологів світу. Діти з батька будуть сміятися... Пишіть вже за темою гілки.
akurt написав:Ні, пані Lambada,я нічого, крім "двушки" у Львові не маю, та й ту планую продавати...
ну це мабуть десь на Стрийській-Мікльоша. Моя класна керівничка там купила, дуже задоволена поїхала в Італію на заробітки щоби зробити ремонт. Думаю, то не моя категорія, але матиму на увазі Ви якось писали:
akurt написав:В ЖК "Арена" - рядом - все квартиры разобрали еще до сдачи дома - были по 650 баксов квадрат. Осталось на сегодня 2 (две) квартиры.
Це часом не Стрийська 127? На Варті знайшла сьогодні. Там, виявляється, немає газу: "Всім доброго дня! За адресою вул. Стрийська , 127 вже вкотре виключили світло. Не попереджаючи при чому. Це вже вп'яте після нового року, уявляєте. Будинок на електриці, без газу. А це означає, що коли виключають світло для нас світ зупиняється, бо немає теплої води, нема світла, немає на чому навіть зварити істи, бо плитки на електрику. Тобто, я - мама 6-місячної дитини з жахом розумію, що моя дитина навіть немає що істи, бо немаю на чому їй це істи зготувати!!! Коли я телефоную на гарячу лінію і питаю, що якщо планове виключення світла ВКОТРЕ!!!!,то чому не попереджають мешканців будинку. то в них або зайнято, або сьогодні вони мені відповіли і з претензіями сказали :" Пані, які претензії, ми на сайті своєму ОБЛЕНЕРГО написали що буде планове виключення. Ви собі уявляєте, Я, мама, в якої обмаль часу мушу сидіти кожного дня слідкувати за їх сайтом чи бува не надумали вони в нас виключити світло. Чому я, справний платник, повинна в 21 столітті просити свою сестру привезти мені воду, бо я не маю чим погодуват малого, бо ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО щось ремонтують. Так важко написати оголошення на будинку чи попередити двірника? Я не розумію. Чому так часто??? І хто буде компенсувати те, що при минулому виключенні в мене згорів чайник. Чому я маю з острахом засинати, бо боюся, що проснуся і не буду мати на чому зварити істи дитині. Люди, це в 5 раз після нового року. Ну от що робити? Скаргу на гарячу лінію міста лишила №10461 ще 8 лютого. Вона мала бути розглянута і пояснена мені до 13 лютого. Пояснення не надійшло. Чому? Скаргу в обленерго особитсо мені сказали, що я мушу написати на заяву керівника. То я маю на це все тратити час. Якась безвихідь. Тому прошк ще раз переглянути мою скаргу і надати пояснення:1 - чому так часто нам виключають світло.2 - ЧОМУ НЕ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ!!!!!"
Козак-характерник написав:Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?
Я готуюся до продажу свого тортика. Натомість хочу взяти міні цукерочку для оренди і якусь конХфетку для себе коханої. Має бути з ремонтом. По кімнатах не важливо, важливо отримати максимум вклавши мінімум. Одне з того має бути в центрі. І одне недалеко центру. Я Ваш пост, Козаче, розібрала на цитати. Щовечора перечитую:
Козак-характерник написав:Ці [b]новобудови бюджетні - повний відстій[/b]! Довелося мені місяць пожити в новобудові на Пасічній від Ваш дім. Розчарований вкрай... Засумував я на тому відшибі так, що [b]рахував дні до повернення в центр і тікав звідти, аж гай гуде.[/b] Тут життя вирує, трамвай гуде, люди ходять по вулицям. Одним словом - цивілізація. Враження...Відвик від низької стелі, давить на голову в порівнянні з польським будинком. Шумоізоляція ніяка. Але це не головне. Депресняк там повний. Людей мало, інфраструктури майже немає поруч в пішій доступності. Пейзаж немов постіндустріальна зона. Труби заводів видно. Дихати важко чомусь, хоча начебто лісок якийсь поруч. Так нудно, що аж давить на мозок. Обрив якийсь, відшиб. [b]І обличчя у всіх як із села. Я нічого не маю проти селян, але якась дисгармонія. Всі начебто якісь затуркані і зашорені.[/b] Наведу приклад: заходжу до під'їзду, назустріч якась панянка. І дивлюся, що не дивиться на мене, очі додолу опускає, не хоче вітатися. Чи то горда і пишна закрай, чи то в мене вигляд підозрілий. Я привітався все ж і вона теж зробила таку ласку, [b]але не душевно. Чому вона так зі мною?[/b] Я що в неї шмат хліба забрати хотів? Ні... Непривітна якась...І усі такі, по норам своїм шмиг і корку хліба в норі жують, щоб ніхто не бачив. Ніякого братерства і радості немає тут.[b]А ходять до церкви...[/b]Чому ж ближнього не люблять як самого себе? Що я їм поганого зробив? Ні, це не свято! Душа моя там замаялася. Так що для себе я вирішив, що [b][u]краще центру нічого немає.[/u][/b] Якщо є можливість купити новобудову у центрі, треба брати. Або польський люкс чи Австрію в нормальному стані. Всі ті окраїни - не Львів. Душно там.
З плюсів. Сухо і тепло. 4-й поверх. Індивідуальне опалення. За грудень комунальні 1700 грн. Чистий під'їзд, доглянута прибудинкова територія. Але все мертве, не живе. Дороги жахливі.
АПЛОДУЮ СТОЯЧИ!!!!
Козак-характерник написав:Якщо міняти вже хату для власного проживання, то на новобуд з локацією в центрі. Не на Площі Ринок звісно, а на тій же Пекарській. Ціни там ахрєнєнні звісно, але ж то только состоятєльному чєловєку под сілу! Але міняти шило на мило не треба. [b]Польський люкс занедбаний набагато краще ніж новобуд на окраїні.[/b] Це я на власній шкірі відчув. Якщо підніму грошей на кріпті, то куплю новобуд на Пекарській, а поляка продам, чи здаватиму в оренду.
[b]Козак-характерник[/b], Ви коли надумаєте продавати, дайте знати! у Вас 1 кім чи більше? Можна в приват
Lambada написав:Я Ваш пост, Козаче, розібрала на цитати. Щовечора перечитую... Ви коли надумаєте продавати, дайте знати! у Вас 1 кім чи більше? Можна в приват
Двокімнатна. Якщо продаватиму, то дам знати. А у Вас подібні емоції до моїх? Моя дєвчонка с центра, а я с окраїни?
Lambada написав:Я готуюся до продажу свого тортика. Натомість хочу взяти міні цукерочку для оренди і якусь конХфетку для себе коханої. Має бути з ремонтом. По кімнатах не важливо, важливо отримати максимум вклавши мінімум. Одне з того має бути в центрі. І одне недалеко центру.
А чому тортик вже не смакує? Чому на два заварних пірожених міняєте? Якщо не комерційна таємниця, звісно.
П.С. З приводу оренди, мєня тєрзают смутниє сомненія, шо єнто пірожене буде солодким. Скоріше хліб і добре, якщо буде з маслом. А то всухом'ятку ще давитися доведеться. Це не те саме, що щомісяця зняти гарантований відсоток з банкомату в центральній частині міста. Може ну його? Головняк, а нервові клітини не відновлюються. Журнал "Здоров'я" так і пише...
Козак-характерник написав:Двокімнатна. Якщо продаватиму, то дам знати. А у Вас подібні емоції до моїх? Моя дєвчонка с центра, а я с окраїни?
О, кльово! В карманє таєт шоколад )))))))))) ну в поляка кімнати мінімум по 20 метрів, а ще кухня з коридором. Десь під 70 метрів буде?
Район Пасічної. Там території ще ого-го для забудови. В сторону Зеленої там ще так багато гаражів, лісу, території Іскри... Якось слідкувала за тим, як одна пані на останньому чи дуже верхньому поверсі здавала там, у Ваш дім, хату за 500$, 2 кімнати. Ну класний ремонт, все є, але ж туди не добратися без машини. Вид на труби з Іскри. Там людям, канешна, вішають макарони на вуха, що ті труби скоро розберуть, бо Іскру продали, але то ше не скоро.
Про шумоізоляцію мені потенційні клієнти розповідали - Вам було чути як сусід в кухні вилкою по тарілці стукає? розмови сусідів чути? в санвузлі нічого ганебного не роблять?
Ну а про сусідів зі села, то окрема тема. Якщо коротко - то дуже розумно було за совітів, що люди зі спільними інтересами заселялися компактно. Наприклад залізничники - на Левандівці, хрущовочки роздавали працівникам одного заводу, навіть дачі відповідно до інтересів: енергетикам, будівельникам, держслужбовцям. І зараз якось мені відчувається такий же попит. Люди села і міста мають різні звички і інтереси, навіть котеджі вже будуються з врахуванням отакого нюансу. Я цілком погоджуюся, що краще центру нічого нема. Більшість будинків там будували справжні архітектори, ЗОДЧІ, а не студенти архітектурного для свого портфоліо: за компом проектують, а в навушниках звучить якийсь Maruv - от такий і результат виходить. І Пекарська класно - головне, щоби під вікнами покійників не возили. Коротше, я цілком поділяю такі думки!!
Козак-характерник написав:А чому тортик вже не смакує? Чому на два заварних пірожених міняєте? Якщо не комерційна таємниця, звісно.
Можна мені наперед не загадувати? Боюся сглазіть. Обіцяю: все розповім в деталях коли прийде час. Наразі пристально цікавлюся 1 і 2-кімнатними з ремонтом.
Козак-характерник написав:П.С. З приводу оренди, мєня тєрзают смутниє сомненія, шо єнто пірожене буде солодким. Скоріше хліб і добре, якщо буде з маслом. А то всухом'ятку ще давитмся доведеться. Це не те саме, що щомісяця зняти гарантований відсоток з банкомату в центральній частині міста. Може ну його? Головняк, а нервові клітини не відновлюються.
Мене теж тєрзают. На Вернісажі, а на базарі народ шарить - кажуть, що зараз такий низький сезон, що навіть восени, в найнижче міжсезоння так не було. О 5й годині Вернісаж вже порожній. Так само з готелями в центрі. В сухом`ятку? А центр - це значною мірою туристи, іноземці і платоспроможні. Наразі. Невідомо, куди заведе нас наша цифрова епоха! Все так швидко змінюється, що тільки встигай
Востаннє редагувалось Lambada в П'ят 01 бер, 2019 13:33, всього редагувалось 1 раз.
jump написав:якщо не таємниця: Чому переїжджаєте? Що Вас не влаштовує у житлі, де проживаєте?
Так, готуюся до переїзду. Це буде мій 9й переїзд. Чому - бо час прийшов. Все влаштовує якнайкраще, дякувати Богу! Обов'язково напишу всі деталі коли прийде час.
akurt написав:По-прежнему ждем реально авторитетное мнение пани Lambada... Вот от нее мне и оплеуху не зазорно получить...
Я, канєшна, маладєц, но Ви мнє льстітє!
Після цього посту я вже було подумала тікати звідси. "Це ж горє от ума!"
ol_zy написав:Совет, если у вас газовый котел на гор. воду (не бойлер!), то можете подключить к стиралке да и к посудомойке (наверное, я ее не приобретал) не холодную воду, а горячую... сэкономите на электрике на подогрев тэнами, что дороже, а также тэны дольше прослужат только донагревая воду. Для стирки деликатного 30*С или ниже, котел можно переводить на минимум или выключать, во всяком случае у меня такое редко происходит. Как правило, из котла вода выходит 40-45*С не более при полностью открытом горячем кране, т.е. подходит почти для всех режимов стирки. Опять же полоскание происходит теплой водой, что лучше вымывает остатки порошка.
А далі ще більше дибільних порад по електриці. Ну я не сперечаюся. Я блонда. Нашо мені електрика?
akurt написав:если взять квартиру в ближнем центре - вкинуть примерно 90 000 долларов (цена квартиры по 1400 баксов квадрат+ремонт+мебель и т.д.) и получать ежемесячно 650 долларов с арендатора - то все равно выходите на 9 процентов годовых по валюте. Такие же 9 процентов годовых получите, если возьмете что-то на Княгини Ольги или возлее Виктории Гарденс - всё равно 9 процентов годовых, но капиталовложения гораздо ниже.
Все так! Але за 90 штук можна взяти дві менших у центрі, нехай кожна вартістю 45 тис, за умови фаршу на 1400$ - можна вийти і 750-800 в місяць. За Княгині Ольги не знаю, але не думаю, що висока ціна зможе стабільно довго там триматися. По-перше знос, по-друге конкуренція - там же поруч Трускавецька вже скоро вся забудується, а ціни там суттєво нижчі. Біля Вікторії Гарденс в сторону Сокільників теж будують малоповерхові будинки, на перший погляд більш цікаві, ціна хороша. Ціну оренди зіб'ють за рік-два точно. Хоча, новобуди - то все таки краще ніж старий фонд, не посперечаєшся І триматися ціни на новобуди в порівнянні зі старим фондом таки будуть, хоч можуть просісти через конкуренцію. Все таки щороку все кращі пропозиції виринають. Згадайте, що було 7 років тому, і що пропонують зараз - не просто коробки, а сади на даху, паркомісця бутафорні, дитмайданчики з нано-технологіями і сучасними покриттями замість просто пісочку і т.д. Новобуди 7-річні програють Вікторії Гарденс, хоч і не значно. Допоки не побудували щось іще краще.
akurt написав:Можно пойти от обратного - дарю идею - например, на не самой плохой улице Наукова легко получаешь с аренды 6000 гривен в месяц чистыми + коммуналь. Считаем: 6000/27=222 доллара в месяц. 222х12=2 664 долара чистыми в год. Пусть мы хотим иметь 9% годовых по валюте. Тогда: 2 664 - 9% х - 100% Отсюда х=2664х100/9=29 600 $. Легко купите на Науковой квартиру по этой цене и будете получать - хотя советский фонд - 9 процентов годовых по валюте. Купите дешевле - будет иметь сверхприбыли и будете олигархом. И еще: 3 квартиры по 6 000 гривен сдать ЛЕГЧЕ и быстрее, чем одну за 650 долларов в месяц. Вот и думайте...
Тут я цілком і повністю погоджуюся. Ідея супер! Для людини з іншого міста - взяти готове набагато простіше. Сьогодні взяв - завтра здав. З новобудами на місці складно, а на відстані - тим більше. Так ніби заробіток більший, але відняти час ремонтів, час здачі і т д. - менше вкусиш - скорше ликнеш. Єдине, що там центральне опалення. Треба шукати продвінуті будинки, де є власна котельня або навіть з індивідуальним - якщо такі є в районі Наукової. Ну і важливо знайти такий новобуд, щоби його здали в експлуатацію. Взяти от наприклад Залізничну. Зараз там припинили будівництво. Тільки один будинок добудували, поштукатурили, ніби-то ще нема права власності. Інші будинки - їх декілька - просто припинили будувати. Чутки є, що дозавершувати то все буде Авалон. В будь-якому разі, то затягує час, невизначеність, в клієнтів свої плани - кому перепродати, в кого заселитися, кому здати в оренду. За рік-два то все буде зовсім іншої вартості.
Здається, хтось з форумчан щось продавав в тому районі Луцького-Залізнична, от тільки не пригадую, хто саме. То часом не в тій же новобудові?
jump написав:ЖБК "Дольчевіта" Скандальна забудова на вул.Залізничній,7 .Львів’яни звинувачують забудовника у шахрайстві! Помешкання, які мали здати власникам ще рік тому – не добудували, а саме зведення заморозили. Через це пайовики пікетували офіс компанії. Можна переглянути сюжет за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=r4UUcN0CZ1U http://www.nta.ua/
5 авеню - теж зупинили будівництво. І таких по Львову немало. Дивно, що народ ошуканий мовчить, чи, може, хтось їх глушить. Все-таки, треба помацати те, що купуєш. Котловани зараз дуже ризиковано.
Bolt написав:Р-н вулиці Бойчука. На комунальні наразі субсидія, а потім за ЦО десь 1300 грн платити.
Скільки тепер центральне опалення на місяць? У Вас своя котельня, хтось то регулює, чи вікна треба відкривати?
Bolt написав:Роблю ремонт в спадковому хрущику.Спочатку думав зроблю місяці за два(тим більше , що є люди які дають 6к за оренду,сусідка має знайомих турків, але не дуже хочу з таким зв'язуватись).
в 10 тис$ вкладетеся?
Востаннє редагувалось Lambada в П'ят 01 бер, 2019 13:40, всього редагувалось 1 раз.
Lambada написав:...Вид на труби з Іскри. .. Про шумоізоляцію мені потенційні клієнти розповідали - Вам було чути як сусід в кухні вилкою по тарілці стукає? розмови сусідів чути? в санвузлі нічого ганебного не роблять?
Ось що то за труби дизайнерські... Чув навіть як кохалися - стогнали і сусіди стукали їм...Як воду в туалеті зливають. І сусід торгаш фруктами з якимось Асланом перетирав про борги за хурму.
Lambada написав:Я цілком погоджуюся, що краще центру нічого нема.... Коротше, я цілком поділяю такі думки!!
Однодумці! Сихів - відстій! Такі страшні радянські трущоби там. І смердить чимось так нестерпно. УжОс.
Lambada написав:А центр - це значною мірою туристи, іноземці і платоспроможні.
jump написав:якщо не таємниця: Чому переїжджаєте? Що Вас не влаштовує у житлі, де проживаєте?
Так, готуюся до переїзду. Це буде мій 9й переїзд. Чому - бо час прийшов. Все влаштовує якнайкраще, дякувати Богу! Обов'язково напишу всі деталі коли прийде час.
[quote="4592118:
Якщо правильно Вас розумію, Ви купуєте квартиру з ремонтом і меблею, селитесь, живете, не заморочуючись на ремонти і марафети, підходить час певної амортизації, Ви продаєте-переїжджаєте у нову з ремонтом-технікою і так 9-й раз