Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 592593594595596 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:36

ЛАД
В точку.
Каждый сам определяет критерии патриотизма, врага, морали и т.д.
И потом почему-то пытается навязать другим.

Коллега lapay ушёл в сторону от предмета.
yanyura, насколько я понял, речь вел о противоречиях у одного и того же человека. ПАПа.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:40

vitaliian написав:Выбирают для травли противника который не даст сдачи. KAZKY в рф даже на украинском пытаются петь. Какого их травить...

Преследованием за мову, убеждения и пр. можно оправдать свое ненужное существование,чем, собственно, и занимаются все "патриоты".
Правда,они скромно умалчивают на что существуют сами в то время как у других отъезд в соседнюю страну бывает единственной возможностью заработать
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:45

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Ты в состоянии хоть на минуту отключить свое порохоботское холуйство и осознать, что не бывает такого в рыночной экономике, чтобы при падении производственных показателей на 20% выручка росла на 50%, а прибыль - на 1200%!
Приклад для кібернетика
Торгівля газованими напоями в 2014
Кока-кола притримується політики фіксованих цін і націнки 10%
Пепсі-кола притримується політики вільних цін і дозволяє націнку хоч 30%

Коли до мене приходили кока-колівці з запитанням чому я відмовляюсь продавати кока-колу , адже якщо я продаю пепсі коли наприклад 100 пляшок , то випустивши на ринок кока колу я буду продавати 60 пляшок пепсі і 60 пляшок коки - тобто ріст на 20 % торгового обороту
Моя відповідь була проста
100 пепсі *30% націнки=30 одиниць прибутку
60 пепсі *30% + 60 коки *10% =24% прибутку
Таким чином я працюючи на 29% менше отримував на 25% більше прибутку
Точно так само і з прикладом по вугіллю
Якщо були змінені правила -прибутковість і так далі легко могла змінитись в рази
О, дык наш строитель - на самом деле не строитель, а ларечник? :mrgreen: Не могу сказать, что сильно удивлен :lol:
70% старожилів в курсі що в мене магазин і кафе
60% знають що я бувший військовий прапорщик який служив в Німеччині і звільнився з Чечні в 1990 році
50% знають що в мене 4 дітей
30% що я бувший спортсмен
20% що в моїх деклараціях за 2009 , 2013 , 2014 роки задекларовані суми становили близько 1 млн грн
10% памятають моє відеоінтервью на цих сторінках здається в 2010

І як це все впливає на мої розрахунки
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:49

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:русский язык не является собственностью россиян.
Государственные языки в республиках Российской Федерации

абазинский язык (Карачаево-Черкесия).
адыгейский язык (Адыгея).
алтайский язык (Республика Алтай).
башкирский язык (Башкортостан).
бурятский язык (Бурятия).
ингушский язык (Ингушетия).
кабардино-черкесский язык (Кабардино-Балкария (в конституции республики назван кабардинским языком), Карачаево-Черкесия (в конституции республики назван черкесским языком)).
калмыцкий язык (Калмыкия).
карачаево-балкарский язык (Кабардино-Балкария (в конституции республики назван балкарским языком), Карачаево-Черкесия (в конституции республики назван карачаевским языком)).
язык коми (Республика Коми).
марийский язык (Марий Эл).
мокшанский язык (Мордовия).
ногайский язык (Карачаево-Черкесия).
осетинский язык (Северная Осетия).
татарский язык (Татарстан).
тувинский язык (Тыва).
удмуртский язык (Удмуртия).
хакасский язык (Хакасия).
чеченский язык (Чечня).
чувашский язык (Чувашия).
эрзянский язык (Мордовия).
якутский язык (Саха (Якутия)).

а патриоты от недостатка образования ассоциируют с рф только русский язык.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:50

Зображення

Пост тролинга порохоботов)))
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:51

shapo написав:Реальная история Киевской Руси как и население не смешавшееся с татарами это русины или руснаки сбежавшие на запад за Карпаты в современную восточную Польшу, Словакию,даже югославскую Воеводину.
И речь у них вовсе не русская или украинская.

…Деякі іноземні ідеологи намагаються вивести українців і їхню мову з іноземного впливу – чи то тюркського, чи то польського – на спільнослов’янську чи «давньоруську» мови, яка нібито була спільною для всіх східних слов’ян. Проте такі твердження безпідставні.

Східнослов’янські племена вже в ХІ ст. мали цілком відмінні мовні особливості, які чітко фіксуються з тогочасних письмових джерел. Крім того, певний вплив тюрків на Київську Русь відбувався вже за часів князя Ярослава Мудрого. Тобто виходить, що тюркський вплив мав місце під час найбільшого розквіту Київської Русі в ХІ–ХІІ ст. Дарма що вплив тюрків, як і монголів, значно достовірніше підтверджений щодо етнічного походження росіян, ніж українців.

Також бездоказовою є концепція про визначальний вплив поляків на формування українського народу. Адже українці, у тому числі й західні, чи не найбільш запекло відстоювали свою самобутність саме від поляків. В умовах Середньовіччя неможливо змінити мову народу усього лише за 80 років. Осередком літературної української мови є Полтавщина й Чернігівщина, а ці території перебували в складі Польщі лише з 1569-го по 1648 рік. Тим часом письмові пам’ятки України XVI і XVII ст. не фіксують жодних суттєвих змін у своїй мові. За цей час чимало людей на цих землях не встигли зіткнутися з польською адміністрацією, не те що змінити дідівську мову. Українську мову не зміг викорчувати значно триваліший і жорстокіший тиск, який протягом останніх двох століть включав асиміляторський вплив адміністрації, спільної армії та ЗМІ.

Не вдасться вбити мову цієї землі й нинішнім депутатам та урядовцям. Які, до речі, годуються з неї.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:53

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:budivelnik
Ваш расчёт прибыли за высотомеры говорит только о том, что Вы никогда не имели дела с контрабандой или поставками оборонки и, скорее всего, с импортом вообще.
Это, конечно, + Вам в карму, но не стоит заниматься такими расчетами.
1 Я не ставив перед собою завдання чітко розписати де-хто-скільки-кому
2 Виходячи з того що кінцевим покупцем було державне підприємство - не залежно від фізичних способів переміщення товарів - папери оформлялись на Українській митниці офіційно
А раз так то так само офіційно повинні були пройти платежі за митну очистку
В мене вийшло 146 000 доларів з офіційно задекларованої ціни
....
Не знаю, как было в данном конкретном случае, но в п.2 насчёт обязательного официального оформления на укр. таможне Вы ошибаетесь. Соотв., неверны и все дальнейшие расчёты. В первоначальном Вашем посте ошибка и в фирмах-однодневках, т.е. в затратах в России.
О Сауд. Аравии не знаю, ничего не скажу.
О посчитанных Вами доходах бюджета Украины в 146.000 долл. - скорее поверю, что такая сумма пошла на откаты и взятки таможенникам. Хотя возможен и Ваш вариант, но тогда, скорее, на таможне декларировалась значительно меньшая сумма.
Я написал что, то что Вы не занимались контрабандой оборонки - + Вам в карму, но это не даёт Вам возможности правильно рассчитывать финанс. расклады.
Давайте поясніть мені де я помиляюсь...
Хід моїх думок наступний
1 Якщо підприємство Оборонпрому відразу купує в зарубіжного контрагента - то обійти митницю і одночасно показати ціну покупки в 14 млн воно не може
2 Можна зробити по іншому
Спочатку фірма рога і копита купує по заниженій вартості , а потім продає по ззавищеній підприємству оборонпрому чим відразу виникає море запитань і так далі (де взяло , сертифікати , чому не через ПРОЗОРО
3 З приведеної мною ссилки з цензора ланцюжок виглядав наступним чином
російське-саудівське1-саудівське2-оборонпром
Поясніть мені доцільність перепродажу в саудівській аравії
Я розумію що саме там і змінилась ціна
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 15:54

Starikan написав:Убедился, что вы таки революционер. Вы случайно не участвовали в блокаде ОРДЛО вместе с Семенсеменычем, что вынудило покупать уголь окольными путями и привело в конечном счете к Роттердаму+?

Кстати, я постоянно веду по Скайпу переговоры со своими российскими научными коллегами. Можно сказать - торгую будущей научной продукцией. Это бизнес на крови?

Речь в моем посте касалась только и исключительно Президента Украины Порошенко, его двуличности.

Вы не Президент Украины, поэтому у меня никаких претензий и возражений по поводу ваших разговоров с коллегами не было и нет.

Аналогичный ответ и lapay.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 16:04

shapo написав:Реальная история Киевской Руси как и население не смешавшееся с татарами это русины или руснаки сбежавшие на запад за Карпаты в современную восточную Польшу, Словакию,даже югославскую Воеводину.
И речь у них вовсе не русская или украинская.

lapay написав:
…Деякі іноземні ідеологи намагаються вивести українців і їхню мову з іноземного впливу – чи то тюркського, чи то польського – на спільнослов’янську чи «давньоруську» мови, яка нібито була спільною для всіх східних слов’ян. Проте такі твердження безпідставні.

Наявні в «Слові о полку Ігоревім», а також у численних літописах різнонаписання на кшталт «дЂвицею – дивицею» свідчать про те, що Ђ у «Слові о полку Ігоревім» вимовляється як «і», «и».
https://www.rulit.me/books/az-i-ya-knig ... 467-1.html
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 бер, 2019 16:06

Alex2006
Есть такая пословица - куй железо пока горячо.
Сделать шаг назад - это потярять рейтинг и доверие, и потерять безвозвратно.

Только Зе и только перемены.
"Бандитам тюрми" і відрубані руки тих хто наживається на армії і звичайних людях.
Rainbow

Подякував: 2 раз.
Подякували: 625 раз.

Профіль

#<1 ... 592593594595596 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор