Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Київрада прийняла рішення фінансувати ремонтні роботи та термомодернізацію будинків, у яких працює організація співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Фінансова допомога буде надаватися один раз.
«До уваги обов’язково буде братися вік будинку. Суму підтримки ОСББ будуть розраховувати за такою формулою: 250 гривень необхідно помножити на загальну площу будинку і вік будинку. Коефіцієнт віку будинку розраховується кожні 10 років», — розповів співавтор рішення, депутат Київради Олег Костюшко.
Засоби для будинків з ОСББ будуть направлятися винятково на реконструкцію, реставрацію, проведення капремонтів і технічне переоснащення загального майна будинку. Підкреслюється, що гроші не підлягають розподілу серед співвласників житла.
Господа юристы, можете прокомментировать подписанный договор, есть там зрада, или это стандартный договор который ни о чем
Для скачивания договора нужно на скрепочку нажать которая напротив фамилии
Учасники аукціону № Учасник Пропозиція Статус 1 Голубіна Світлана Іванівна Договір завантажено і підписано замовником. Аукціон завершено 1 285 500,00 грн. без ПДВ переможець аукціону
Yuri_T написав:zzzzzz зачем обмазывать нормальных людей гвном? не уверен - не обгоняй. это вещал самозванный мажор респектик
шо Юра, жаба давит да? я тебе віслал платежку на 20к+ грн и єто за неполній месяц ты хочешь платежку на 100к до конца года может тебе калькулятор подарить что б ты посчитал сколько это выходит? короче, как всегда все сделали вывод какой гумно троль Юра и как он пенится от того что где то реальность другая и люди готовы платить за улучшеное образование
но твои отпрыски того заслуживают школа 9 - пту - сральник в поляндии )))
не нужно бабских истерик. моя часть пари - при подтверждении сотки до конца учебного года. что-то не ясно - перечитай пост. ты читать умеешь?
Yuri_T написав:давай так. ты показываешь скан платёжки на 250000 грн. (или сколько там до конца учебного года? 4 месяца? - тогда на 100000 грн. по реквизитам Ukranian Global School) и я забанюсь на этой ветке до конца 2019г.