Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 261262263264265 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 20:32

"До нашого берега - як не гімно, так тріска!" - це прислів'я від мами - полтавчанки згадую завжди, коли читаю щось цікаве від "Заслуженного строителя Якутии" пана shapo.
Для довідки: shapo - чоловічий капелюх на голову із квітами та трояндами, які носили чоловіки у 14-му сторіччі.
Так ось, я розумію, що людина зробила помилки у своєму єдиному житті - все життя змарнувала - та настраждалася на гілці політичних дискусій цього форуму - де його вигнали за тему євреїв та єврейських погромів, тепер від голоду ночує тут...
Як злочинця тягне на місце злочину так і невдаху тягне туди, де він ніколи нічого не отримає... Немає ні грошей на закордонну нерухомість, ні знань, ні хисту, на мрій...

Альтернатива: як відомо, на цій гілці завжди правдива і актуальна інформація. Про все на світі.
Особливо, якщо врахувати, що у квітні 2018 автор особисто був запрошений на виставку авіатехніки в Анталії, де особисто дивився на ті ударні безпілотники та спілкувася із розробниками...
Дивимося... і розуміємо з ким ви (не я) поруч живете...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 21:19

"Если б я был султан - я б имел трех жен
И тройной красотой был бы окружен!"

або
"Якщо б я мав зайвих/нахом"ячених 200 000 долярів -
де би я би їх подів..."

Роздуми після відвідування виставки-презентації нового житлового масиву в куротній Анталії - місті та регіоні, яке прийняло у 2018 році 32 000 000 іноземних відвідувачів.
Зображення

(Текст буде. Не сьогодні: мию полуницю, 10 лір або 48 гривень за 1 кг... дуже смачна... Не водяниста, плотненька... Сьогодні вдень +22. Хотілося включити в автівці кондиціонер...)
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 21:26

akurt написав:"До нашого берега - як не гімно, так тріска!" - це прислів'я від мами - полтавчанки згадую завжди, коли читаю щось цікаве від "Заслуженного строителя Якутии" пана shapo.
Для довідки: shapo - чоловічий капелюх на голову із квітами та трояндами, які носили чоловіки у 14-му сторіччі.

Приврал как обычно турецкоподаный.
шапо де флёр — chapeau de fleur В 13 в. мужской головной убор в виде обруча, украшенного цветами.
chapeau с французского просто шляпа. Это то, чем занимались в Франции предки моей матери.

akurt написав:Так ось, я розумію, що людина зробила помилки у своєму єдиному житті - все життя змарнувала - та настраждалася на гілці політичних дискусій цього форуму - де його вигнали за тему євреїв та єврейських погромів, тепер від голоду ночує тут...

Опять врет, причем глупо.
Если человека банят, то он не может попасть ни на один форум.
Политика сейчас мне, и не только мне, намного интереснее чем слюни о турецкой недвижимости, т.к. живу в Украине и мне не безразлично кто будет ее президентом в следующие 5 лет. Этим и отличаюсь от неизвестно где и как заработавшего жителя Днепра-Львова-Анталии изображающего здесь рантье от незалежности и походя рекламирующего турецкую недвигу мало что в ней понимая по-существу.

akurt написав:Як злочинця тягне на місце злочину так і невдаху тягне туди, де він ніколи нічого не отримає...

Ого, решил психолога изобразить.
Садись, два.
Снова нужно заплатить за курсы "как стать успешным" и т.д. чтобы втирать поубедительнее.

akurt написав:Як відомо: на цій гілці завжди правдива і актуальна інформація. Про все на світі.

Да, да,тут исключительно правда и про зарплаты турецких строителей, и про пенсии турецких пенсионеров, и про дешевый турецкий бензин.

akurt написав:Особливо, якщо врахувати, що у квітні 2018 автор особисто був запрошений на виставку авіатехніки в Анталії, де особисто дивися на ті ударні безпілотники та спілкувася із розробниками...

Видимо, это обстоятельство должно подтвердить исключительную эффективность турецкого беспилотника https://www.depo.ua/rus/war/bezpilotnik ... 1120872359 Ведь Турция, хоть и не принадлежит к топ-странам производителей боевых беспилотников и производит их только для собственных нужд (Украина станет первой иностранной страной-оператором этих дронов)
Т.е. даже порохоботы признаются, что первыми из иностранцев купили это турецкое "чудо"
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 21:36

Одна із цікавих речей, яка дивує людину немісцеву - то надання послуг із комплектування квартири меблями.
Ні, якщо ви купите щось одне - наприклад, кровать двоспальну - вартує зазвичай основа 1000 лір+ частина, яка прикрашає кровать в тій частині, де голова, теж 1000 лір+матрац гарний 1000 лір - разом 3000 лір або 15 000 гривень.
Плюс комплект білизни 200 лір (TAÇ)+ковдра тієї ж славетної фірми 160 лір, то все те вам доставлять і зберуть в квартирі безкотовно.
А ось якщо треба взяти та повністю переїхати?
Ось тут приїздить бригада ось із такою висувною драбиною:
Зображення
Бригада всі меблі сама комплектує до перевезення, вивантажує із квартири через балкон, завантажує в автівку, перевозить, на новому місці - все завантажує в квартиру, розпаковує та розставляє...
Така послуга коштує 1 000 - 1 500 лір... (4800-7200 гривень).

х х х
Сьогодні - у передсвятковий день - коли нормальні чоловіки думають, як прикрасити цікаве життя своїх жінок, цю гілку буде тримати в "ТОР'i" наш кумедний хлопчина shapo - обіцяв - як не обмане - настрочити не менше п"яти постів на тему купівлі для себе, любимого, вибачаюсь, для себе у нього не получиться - кеби не вистачило заробити грошей, нерухомості за кордоном...
Подивимося, чи не обмане... Думаю, щось актуальне напише... із цифрами та фактами...
Почитаємо...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2019 05:35, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 21:38

akurt написав:Воронежская шапка рулит!
Это хорошо!

Мама не даремно казали: "До нашого берега - як не гімно, так тріска!"

Одел на голову обруч с цветамми во время подвигов в Ханты-Мансийском АО на строительстве бараков для ЗК и пишет, и пишет, и пишет, поднимая ветку в ТОП!
Ай, молодца!
Буду 2 июня ехать по Румынии - заскочу в супермаркет LIDL - куплю пару банок румынского пива - пусть хоть жизнь узнает настоящую...
А то все - Балтика 7, Балтика 3, Балтика ноль...

Бла-бла.
Моя бабушка говорила " Як дрищут, то нас свищут".
Зачем же так подчеркивать в очередной раз собственное убожество, турецкоподданый?
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 22:10

Цікаво проходить початок весни за кордоном:
1) тут якось ніхто особливо ніяк не Світкує День розстрілу жінок-ткачих в США хто зна коли - у 19-му сторіччі - 8 Березня. Про пані Розу Люксембург, яка те придумала святкувати, тут не чули... Роблять чоловіки простіше: жінки в родинах не працюють... Правда, потім і пенсію не отримують, ну то таке... Цікаво, що якщо чоловік-пенсіонер пішов мандрувати в іншому світі та в іншому вимірі, то його жінка отримує 85% його пенсії...
2) Але дещо відбуваєтся: у всіх меблевих салонах - весняний розпродаж двоспальних ліжок...
Реальна знижка - 50%, при чому не так, як у нас завчай: спочатку поставлять цінник із захмарною ціною, наглядаючи іздалеку, чи якийсь дурень купить щось за захмарною ціною...
Ні: реальні знижки у всіх меблевих магазинах на двоспальні ліжка в 50%.
Натякають, чи що?
3) Весняний розпродаж авіаквитків на закордонні подорожі - знижка до 50% на переліт, наприклад, у Париж або у Венецію... Тут така ціква річ: громадянину Туреччини, щоби відвідати Париж або Венецію, потрібна "Шегенська віза". А ось громадянину України, який мешкає у Туреччині - не треба! Супер!

х х х
Пан shapo! Вумні та дуже вумні думки з приводу купівлі закордонної нерухомості - в студію!
Поставлю вам три палочки у бльокнот...
Працюйте далі!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 бер, 2019 05:52, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 22:53

akurt написав:Это про shapo Михалков написал.
Конечно, кто-то может сказать, что без грубияна Frant'a смотрится мелко и глупо, но я вас уверяю: это не так!
Начинал парнишка с простых и глупых 2-х (двух) строчек на этой ветке - сразу после того, как дали щелчок по макушке на ветке "Политические дискуссии" - а теперь - смотрите - как вырос - 36 (!!) строчек наваял - да, без цифр, да, без фактов, да, даже боится сказать, в каком городе и в каком районе живет, я уже не говорю об улице - но - самое главное:
- держит ветку в ТОПе!

Турецкоподанный опять переписал полностью свое сообщение,хорошо,что не 6 раз.
Если akurt по обыкновению не врет и ему 53, то в сравнении со мной он просто пацан.
Живу я в Киеве, в Печерском районе, напротив Ново-Печерских Липок.
Здесь можно процитировать кремлевского баснописца Михалкова дальше " А из нашего окна площадь Красная видна, а из вашего окошка только улицы немножко"
PS Хорошо, что перестал врать сколько ему перечисляют от форума за его писанину
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 бер, 2019 23:01

akurt написав:Прикольно, но мне - учитывая мой опыт работы с людьми - даже 5-ти минут много, чтобы отличить пустышку от нормального работника и не только.
Но я нашего шапо ловлю на слове:
Ну-ка, вьюнош, проведите для меня курсы "как стать успешным"...
Начните с простого: заработал ли на "оплатить за коммуналку" за февраль...
А я, лакомясь клубникой, почитаю...
Начинайте... не томите...
Начните так - я уже ножки протянул с диванчика на журнальный столик:
- потерпев полное фиаско на стройках Кабардино-Балкарии и Ханты-Мансийского АО, я осел....

Про вьюношу читай выше.
Курсы "Как стать успешным" нужны для млм-щиков и таких турецких риэлторов как akurt, мне они без надобности.
С работой по специальности у меня все в порядке как и с ее оплатой, даже врать на чем заработал в прошлом не нужно как турецкоподданому.
И изображать мне ничего не нужно т.к. делом занят и комплексов нет.
А вот когда автор этой крайне "нужной" ветки заврется в очередной раз или начнет слишком усердно вылизывать очередное турецкое "достижение" появлюсь здесь как и обещал ранее.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 00:52

shapo написав: С работой по специальности у меня все в порядке как и с ее оплатой

— Мойша, ты уже устроился?
— Нет! Еще работаю! :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2019 06:18

"Коли ти хворієш, тобі здається щасливим весь час, коли ти був здоровим...
Схід сонця... та захід сонця... Деякі речі є красивими завжди...
І постійно нагадують, що тобі так багато дано...
Так радій же...
Піцца та пляшка вина із гарною людиною зроблять самий кепський день кращим...
"Кавові побачення" з дівчиною відбирають у хлопця кучу часу... але вони того вартують...
У тебе є вибір: запрацюватися до смерті... або просто "забити" на всю роботу... без жалю, заради своєї "половинки"...
Можливо, кохання - то хімія, гормони... але й магія - теж!
Кохання приходить пару раз - якщо повезе...
Життя завжди буде здаватися коротким..."

(Переклад автора оригінального тексту фінальної сцени фільму "Spring" ("Весна"). Слоган: «Love is a monster». 2014. США. Режисери: Джастин Бенсон, Аарон Мурхед).
Розцінюйте як слова із нагоди свята - "Міжнародного дня жінок"...
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 261262263264265 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість