Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:2 Якщо ті хто хавають брехню в рази і ставлять в ігнор того хто правий на 80% - то хто з нас хворий?
вам бы цены не было, если б вы не оскорбляли оппонентов.
И более объективно работали с цифрами.
Не искажал мнение оппонентов. И ещё не ---- прямо лгал (из последнего: оппоненты не стали развивать тему, наверно поняли, что ошибаются -- при факте обратного), замполитстве. Не клеветал о плате за посты, связи с модераторами.
А так с таким полным набором ... Чистый кисель получается. Можно разве что поприкалываться, пока не надоест.
budivelnik написав:Будете сміятись , але у лютому з кафе ( яке працює на єдиному) я сплатив 5000 грн податків+3500 грн оренда землі - і отримав 13000 грн збитків по місяцю....І нічого , працюю....
и в таких убытках голосуете за Порошенко? Жаль вы не пишете про причину убытков, не хочется играть в догадайся сам.
budivelnik написав:Будете сміятись , але у лютому з кафе ( яке працює на єдиному) я сплатив 5000 грн податків+3500 грн оренда землі - і отримав 13000 грн збитків по місяцю....І нічого , працюю....
и в таких убытках голосуете за Порошенко? Жаль вы не пишете про причину убытков, не хочется играть в догадайся сам.
Сынок, в зоне АТО с разрушенных кафешек и полей усеянных минами - налог имеют!
shapo написав:А слабо опубликовать ники тех кто за кого проголосовал, особенно за Порошенко? Ведь от этого анонимность никуда не денется.
protefiks1959 написав:А можно и самим обпубликоваться - делов то! Кто не обпубликуется-тот тоже порохобод, эт ясно............... я - за другого, тобишь, за Бессмертного
И что от этого изменилось? Ведь вопрос был кто за Порошенко столько шаров накидал
Поддерживаю, тоже было бы интересно, чтобы каждый проголосовавший заявил это
Прямо из списка удалил тех, кто по определению, заведомо принесёт проблемы Государству Украина, У меня остаётся мало! Кого Вы можете Достойных ещё порекомедовать? И по каким критериям? К рассмотрению реальных кандидатов на Пост Президента Украины оставил:
• Гриценко Анатолий — лидер партии «Гражданская позиция», экс-министр обороны Украины
• Кармазин Юрий — экс-народный депутат, самовыдвиженец
• Мороз Александр — экс-спикер Верховной Рады, кандидат от «Социалистической партии Александра Мороза»
• Наливайченко Валентин — экс-глава СБУ, лидер партии «Общественно-политический рух «Справедливость» • Порошенко Петр Алексеевич - как ныне действующий Президент.
При чём это за вычетом уже снявшихся. Сразу внесу поправку: Административный ресурс - это 30% голосов. Переваги ныне действующего.
Kudrjavuy написав:Я бы отфильтровал неприемлимое Таким образом:
Прямо из списка удалил тех, кто по определению, заведомо принесёт проблемы Государству Украина, У меня остаётся мало! Кого Вы можете Достойных ещё порекомедовать? И по каким критериям? К рассмотрению реальных кандидатов на Пост Президента Украины оставил:
• Гриценко Анатолий — лидер партии «Гражданская позиция», экс-министр обороны Украины
• Кармазин Юрий — экс-народный депутат, самовыдвиженец
• Мороз Александр — экс-спикер Верховной Рады, кандидат от «Социалистической партии Александра Мороза»
• Наливайченко Валентин — экс-глава СБУ, лидер партии «Общественно-политический рух «Справедливость» • Порошенко Петр Алексеевич - как ныне действующий Президент.
При чём это за вычетом уже снявшихся. Сразу внесу поправку: Административный ресурс - это 30% голосов. Переваги ныне действующего.
ЛАД написав:Kudrjavuy Ваши посты и настойчивость, мягко говоря. несколько удивляют. И заставляют сомневаться.
Вероятно Вы живёте в Канаде, или Израиле? Реальность Украины иная! Пожалуйста, по сути! - Привык со ... работать.- Это моя слабость, но всё корректно! И вопросы к Вам ставятся, как к "эксперту." С напоминание, что Вы достойный Человек, ... а форум превращён в каку.
Коллектив из стада любого можно сделать. Но что бы из Украины сотворить такое... - извините.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в П'ят 08 бер, 2019 14:55, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy Вы интересный)) Если у Вас лично есть желание характеризовать какого-то кандидата, кроме обсуждаемых, то никто Вам не мешает. Выражайте своё мнение.
Но настойчиво призывать к этому кого-то и впрямь выглядит несколько странно.
Меня, например, заинтересовал (и не более) Кармазин. Но смущают геьманство и прокурорство. Не прочь был бы услышать мнения о нём. Тем не менее мысль настойчиво призывать форумное сообщество к обсуждению как-то не приходит))
budivelnik написав:........... Мене слабо хвилює думка про мене різних там істериків.... Це ж ти кричав з піною в роті що Нафтогаз корупційна організація і вишукував цифри по сплаті прибутку... А потім Коболєв з цифрами показав а - Нафтогаз в рік сплачує 120-140 млрд грн ( дав діапазон в 20% щоб не витрачати на тебе свій час і пишу з памяті) б - з виплат Нафтогазу формується 14-15% Держбюджету
Потім ти, з такоюж піною щось верещав проти зеленої енергетики Виявляється у всьому розвинутому світі - дурні , бо платять за кіловат зеленого тарифу по 0,18 Євро А коли ми платимо по тих самих 0,18 євро - це корупція і зрада Якісь дивні німці , за рахунок зеленої енергетики вже навіть навчились за споживання доплачувати.... А наш кібернетик проти до такої степені , що слиною свій монітор забризгав...
Маленькая подмена понятий. 1. Нафтогаз не улучшил работу. Его прибыли и платежи в бюджет только за счёт роста цен на газ. С тем же успехом можно было просто увеличить налоги. Так что не "з виплат Нафтогазу формується 14-15% Держбюджету", а с платежей населения и предприятий.
Бюсь своїм лобом у Вашу стіну Стикаю Вас лобами.... - і все одно не можу добитись розуміння... 1 Була ціна на газ 0.75-1.2 грн м3 для всіх і оподаткування зарплати в 42% ЄСВ для працюючих по білому 2 Стара ціна на газ 8.5 для всіх і а - зменшення оподаткування зарплати до 22% ЄСВ для працюючих по білому б - компенсація в 50 млрд грн , для бідних Таким чином досягнуті наступні цілі а - зменшено оподаткування тих хто працює на державу б - додатковою ціною без компенсаторів у вигляді зменшення оподаткування зарплати -оподатковані ті хто ніколи не платив в держбюджет по працював по чорному в - чисто математично збільшений ВВП (бо 15 млрд м3 по 0.75=10 млрд грн , а 15 млрд м3 по 8.50=127 млрд грн 3 Збільшення витрат населення на 127 млрд - 10 млрд - 50 млрд (субсидій)=67 млрд грн Збільшило виплати Нафтогазу в Бюджет на 130 млрд грн
Можете пояснити звідки взялись додаткові 130-67=73 млрд грн в рік ? А я можу Це те що раніше крали олігархи- виведено на світло. 4 Крім всього іншого 12 млн працівників працюючих по білому змогли зекономити на ЄСВ 12 млн * 8000 грн в місяць * 12 місяців * (42%-22%)=230 млрд грн , а дефіцит Пенсійного фонду зріс всього на 70 млрд грн
Тобто Ніхто не став працювати краще чи по іншому Проста зміна правил дала можливість мені ( і тим хто працює по білому) зекономити , за рахунок навантаження тих хто різними способами уникав цього....
До речі Рейтинги борцунів- якраз показують кількість тих кому прищемили хвости правила, які змушують всіх виходити потихеньку з тіні. Поясню ще раз Тих кого не можна було зловити на основному місці праці (на базарі чи наданні послуг по чорному) - зловили ціною на газ , бо працюючи по чорному в них відсутні довідки про доходи , а значить вони змушені оплачувати 100% ціни.. в якій 70% націнки це акцизи і інші податки , які дозволяють тому ж Нафтогазу плачувати одну шосту Бюджету Тобто створена система по якій Нафтогаз виконує функції податкової І саме це найбільше не подобається тим хто ніколи не платив А таких як я не зачіпає. От Вам і пояснення моєї прихильності до сьогоднішньої влади.
А от тут цікаво 1 Енергія Сонця однакова що в ФРН що в Україні 2 Комплектуючі зеленої енергетики ми як правило поки що не виготовляємо 3 Як тоді можна у нас платити менший тариф по зеленій енергетиці ніж у німців , якщо наша складова у вигляді дешевої робочої сили у вартості обладнання чи робіт по генерації -наближається до нуля?