Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 269270271272273 ... 1129>
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 10:23

ПОСТАВЛЮ ХАТУ І КІМНАТУ

Поставлю хату і кімнату,
Садок-райочок насаджу.
Посиджу я і походжу
В своїй маленькій благодаті.

...
(Тарас Шевченко, 1860)

Part one.

Таким чином, із нерухомістю в Північній частині Кіпру - так звана "Турецька республіка Північного Кіпру" ми вже розібралися. Там все дуже просто - достатньо до квітня місяця віддати громадянину невизнаної ніким у світі "республіки" готівкою 30 000 доларів (можна в ойро по курсу) - і він чітко обіцяє - при умові, що ви сумлінно будете йому перераховувати щомісяця 1500 доларів (можно ойро по курсу) до осені 2023 року передати вам у власність якусь споруду (на сьогодні її немає) із поганою маляркою та кривими кутами (судячі із того, що там вже МАЙЖЕ побудовано обабіч і виглядає як покинутий циганський табір) для того, щоби ви отримали там "Вид на прожитття" та купували всього за 200 лір у кафе (це 1000 гривень) дуже смачне блюдо: 4 креветки, 4 кільця кальмара, 2 смажені ставрідки, 4 мідії, 80 грамів рису та щось таке схоже на бублик або тістечко.
Докладно про це можна дізнатися в Києві 24 березня в готелі "Україна", який вдалі бізнесмени забронювали для можливості термінового укладання контрактів (чомусь на англійській мові, якою не користуються в "Турецькі республіці Північного Кіпру"). Дуже все просто...
В силу зрозумілих причин автор не буде купувати авіаквиток за 135 доларів на авіапереліт туди і назад "Анталія-Анкара-Жуляни-Анкара-Анталія" .
Причина зрозуміла: автор має на руках текст цього Контракту про закопування грошей в "Країні телепнів" англійською мовою, то навіщо ж ще й літати????
Автор буде щиро вдячний, якщо хтось із киян завітає та оримає інформацію наживо...

Ідемо далі. Керуючись знаменитою фразою: "Якщо в державі є гроші, то повинні ж бути і люде, в яких їх багато" в останній тиждень з"явилася купа оголошень, які запрошують купити шикарні квартири в Батумі всього по 990 доларів за квадратний метр. Чудові квартири на березі Чорного моря в готовності "Белый каркас". Коли автор у продаванів запитав, що мається на увазі під словами "Белый каркас" - це тільки залізобетонні опори та плити перекриття? - і чи буде ше щось цікаве, продавани відійши в глухий кут рингу...

Тут втрутилася Греція і піднесла всім справжню свиню: вартість "Золотої візи" збільшується із 250 000 ойро до 400 000 ойро інвестицій.
Від цього зраділа Португалія (350 000 ойро) та Мальта (270 000 ойро), де ріелтори вже потирають руки. Іспанія не раділа - там 500 000 ойро треба вкласти...
А на Мальту навіть запустили з України прямі авіарейси...
В Португалію теж можна вже дешево полетіти - здається, "SkyUр" підсуєтився, але потомки Колумба приховали одну суттєву річ: «Золоту візу» в Португалії можна отримати, придбавши нерухомість на суму 350 000 євро, якщо вона була побудована більше 30 років тому або розташована в міських районах, що підлягають відновленню. Якщо придбаний актив розташований в регіоні з низькою щільністю населення, вкласти потрібно буде мінімум 400 000 євро. За більш ліквідну сучасну нерухомість у великих містах доведеться віддати не менше 500 000 євро.
Прямо біда з тими потомками Колумба... Знову свиню українцю підсунули...
Може - в Угорщину? 400 000 ойро... але вино смачніше, ніж в Греції...
Ну прямо не знаю...
Тут ще така цікавина: щоби те все оформити, треба заплатити посередникам-помічникам: в Греції 17 600 ойро, в Португалії - 32 700 ойро, в Іспанії 31 000 ойро, на Мальті - всього 400...

Я прямо не знаю, що й робити?
Хіба що поринути в Кривий Ріг - мікрорайон під назвою "95 квартал"? (реально існує).
Там так (читайте, бо то дуже важливо, щоби знати майбутнє): опалення коштує 80 гривень квадратний метр, то мудрі люде здають так квартири: 7 000 гривень, із яких 6 500 - то "комуналка"...
Тобто 7 000 гривень включають і орендну плату, і "комуналь"... В перекладі на зрозумілу мову: "Ми вам щиро вдячні за те, що ви врятуєте нашу квартиру!"
А десь на мікрорайоні під дивною техногенною сучасною назвою "Трампарк" чудові приватні оселі продаться по 20 000 доларів. І це на ділянці в 13 соток, де стоять і чекають можновладців аж 2 (два) будинки...
Правда, чомусь ніхто ніхто ніхто не купує...
Ні, ну можна купити за 60 000 доларів чудовий новий будинок без оздоблювальних робіт, за який просять 110 000 доларів, але реально - як тільки побачуть гроші - віддають - не жартую - за 60 000...

Чисто задля експерименту автор вивчив умови кредитування або купівлі у розтермінування від забудовника в новітньому спальному районі 'Kepez" в Анталії, Туреччина - це на північний захід від центра Анталії.
Зображення
Автор ні в якому разі сам не буде саме там купувати нерухомість, бо живе в чудовому мікрорайоні на відстані всього в 2000 м від Середземного моря, але з точку зору майбутніх інвестицій з інтересом вивчав ту справу: погодьтеся, отримати популярну серед українців "двушку" з повним фаршем та повним ремонтом за 253 000 лір (розтермінування на 48 місяців з умовою оплати 35%) - це просто достатньо для того, щоби принаймні вивчити питання...
Курс турецької ліри на неділю:
Зображення

(Текст буде)

P.S. Пане Козак-характерник!
  Козак-характерник написав: Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі. :P

А пророцтво-то священника про Нестора збулося...
Так все й було... А ще більш жахлива доля очікувала - про це мало хто зна - його жінку Галю Кузьменко та його єдину дитину... дочку Олену...
Теж хлопчина мріяв побудувати щастя на окремо взятій території "95 кварталу"... а воно бач як вийшло...
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 10:36

akurt А еще есть район,,пионер,,там дома по 12 тыщ и ниц никто не покупает!
sergei91

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 11:22

Если я правильно понял, Вы имеете ввиду славный Кривой Рог?
Да, с недвижимостью там прикольная ситуация: вот пан Долярчик сейчас вкидывает полтинник баксов в однушку, а в Трампарке за 20 000 долларов можно взять реально шикарную ухоженную усадьбу с двумя домами индивидуального дизайна и гаражом на 2 авто...
Какие-никакие покупатели на такие объекты захаживают, но какие-то странные: на участке в 13-14 соток сооружены 2 (два) дома (строили "на века", чтобы жить одной большой семьей: папа-миллионер, мама - в руководстве местного городского отделении партии "(название удалено)", сын - кандидат в Народные депутаты (вкинули 2 000 000 долларов, но не получилось как-то), второй сын сейчас в Вене кушает "Шницель по-венски" за 6,5 евро, внук - в Киеве, снимает на самой самой самой дальней окраине хрущевку за 5 500 и очень очень очень недоволен, что живет далеко далеко далеко от цивилизации. А так да: строили на века) - так вот клиенты странные появлялись: смотрят на второй дом и задают какой-то нереальный вопрос: "А зачем нам кузнец? Не, нам кузнец не нужен..."

х х х

Мир тесен: если 16-17 марта будете проездом вечерней лошадью в Анталии - двигайтесь к центру одного из самых шикарных пляжей в мире - пляж набережной Коньяалты: именно в субботу и воскресенье там будет Фестиваль технологий и беспилотников (авиадронов).
Я на авто буду двигаться вот так:
Зображення
Это бесплатно, не пугайтесь!
Мероприятие - 16 по 17 марта с 12:00 до 21:00 часа.

Что ждет вас на фестивале?
Выступления известных пилотов-дронов...
VR реальность...
Зона изготовления и настройки дронов
Гонки drFree Flight Training
Ди-джейские выступления
Большое количеством технологических мероприятий...

Это вам не ураганный ветер, сносящий крыши сегодня и вчера во Львове...

P.S. З інтересом прочитав статтю пана Майбороди
Орендована чи своя: чи варто купувати квартиру?

http://www.epravda.com.ua/columns/2019/03/7/645854/

В мене думки розбіглися:
- з одного боку я розумію, що статтю писав не він - а найманий студент - і тут лаятися на статтю не треба, студентуфілологічного факультету їсти хочеться - оплата від 12 до 50 гривень за сторінку тексту формату А4.
- з другого боку автору/авторам варто було би читати уважно цей Фінансовий форум - особливо гілку про київську нерухомість.
Правда, деякі фрази змусюють зупинитися, наприклад:
1) В столичное жилье, которое строит "Укрбуд", инвестировали граждане Германии, Италии, Австрии, Франции, Швейцарии, Израиля, Китая, Индии. В целом в киевский рынок вкладывают представители более двух десятков государств. Прямо бачу громадян швейцарії із торбами грошей...

2) Соответственно, годовая доходность инвестиции на этапе котлована будет не менее 10%. Такой эффективности не даст ни один долларовый депозит.

3) Далі ось цього тексту: "Чтобы понять, за сколько такая инвестиция окупится, вооружимся калькулятором и смоделируем ситуацию. Предположим, инвестор приобрел на этапе котлована пять однокомнатных квартир комфорт-класса, вложив эквивалент 100 тыс долл" є кумедна математика, яку фахівцям із київської нерухомості варто почитати...
Хі-хі...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 12:53

akurt написав:P.S. Пане Козак-характерник!
  Козак-характерник написав: Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі. :P

А пророцтво-то священника про Нестора збулося...
Так все й було... А ще більш жахлива доля очікувала - про це мало хто зна - його жінку Галю Кузьменко та його єдину дитину... дочку Олену...
Теж хлопчина мріяв побудувати щастя на окремо взятій території "95 кварталу"... а воно бач як вийшло...

Найкрутіший момент з фільму. Пан Данилевський нарешті відшукав Махна і прийшов вбивати. Подивився на хворого, на фото доньки на тумбочці і пішов. Любов і життя перемогли. Співчуття і милосердя прокинулися в серці. Які б не були вороги, а в кожного діти, яким жити разом в майбутньому. Як жити? Ворогами? Чи в мирі. Вибір був зроблений. Слава Господу! Алілуйя! :P

П.С. Всі теми і сюжети актуальни й досі. 8)
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 13:05

akurt Таки да,славный Кривой Рог.
Март хороший месяц ,но планировал посетить Анталию в мае.Лично глянуть почем квартирки....
sergei91

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 17:49

А вот ждите вторую часть. Пока занят, напишу с цифрами и конкретными данными.

ПОСТАВЛЮ ХАТУ І КІМНАТУ

Поставлю хату і кімнату,
Садок-райочок насаджу.
Посиджу я і походжу
В своїй маленькій благодаті.
...
(Тарас Шевченко, 1860)

Part two.

(to be continue)
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 18:11

Помните анекдот старых времён от "Вовочки"?

Вовочка спрашивает у пришедшего с работы папы-врача:
- Как дела на работе?
Папа снял туфли и сказал: "Больному стало легче: он перестал дышать!"

Мне сегодня стало как-то даже весело: каждый день узнаю что-то новое о том, как лечится украинец за кордоном.
Итак: 4 марта я посетил частную клинику и попал на прием к - скажем так, узкому специалисту.
Сработала страховка: я заплатил за прием 21 лиру или 100 гривен.
Лекарства обошлись не дешево - три наименования - кажется 350 гривен:
- мне приготовили по рецепту врача особую мазь, для этого при мне в аптеке измельчили 20 таблеток неизвестного мне названия и смешали то-ли с вазелином, то ли с маслом, и получился - как они сказали - "крем". Крем врач приказал втирать в больное место 1 раз в день.
- лекарство номер три оказалось очень импортное - Италия. Наверное и оно стоило недешево.
Врач назначил визит через неделю, то есть сегодня.
Я приехал примерно в 14-30 (прием с 13-00 до 16-00) обратился в Регистратуру для иностранцев. Там ввели мои паспортные данные, сказали ОК и направили к кабинету врача, никаких бумаг и талончиков не выдали.
Я пришел к кабинету - передо мною было примерно 6 человек.
Всех вызывала медсестра по имени и фамилии, на удивление быстро вызвали и меня.
Я зашел в кабинет, медсестра спросила, как у меня дела, я сказал, что ситуация стабилизировалась и показал результаты полученных моих анализов (за анализы я ничего дополнительно не платил). Она посмотрела и пригласила меня в манипуляционый кабинет. К моему удивлению врача там не было... Ну, бывает, подумал я... На совещании у главврача....
Медсестра приказала раздеться до гола, и лечь на подготовленную медицинскую кровать - она была застелена одноразовыми синтетическими простынями.
Подумав: "Молодая пусть смотрит, а старая и не такое видала", я снял и джинсы Levi's 514, и трусы того же изготовителя. Лег на медицинскую кровать, слегка подобрав то, что мешало удобно лежать.
Медсестра вдруг сняла со стены трубку телефонного аппарата и сказала кому-то и что-то, из чего я понял только свое имя.
Немедленно распахнулась еще одна дверь из которой из своего "секретного" кабинета вышел всё тот же врач интеллигентного вида и в дорогих очках.
Врач разговаривал очень прилично на английском языке. Он осмотрел меня, остался удовлетворенным, приказал одеться и пройти в первый кабинет.
Там он мне рассказал, чтобы я пользовался первым лекарством (кремом) еще 4 недели, третье (Италия) отменил, второе - кушать столько, сколько и применять крем.
После этого врач попрощался со мною - что меня удивило и в первый раз - за руку и немедленно удалился в свой секретный кабинет (получается всего там было три кабинета!!!)
Я все это пишу так долго ради главного: когда я потом пришел в регистратуру для иностранцев, чтобы оплатить визит, с меня не взяли никаких денег, разъяснив мне, бестолковому, что любые повторные визиты в течение 10 дней после первого визита являются бесплатными.
Я в шоке...

P.S. Во Львове за визиты к врачам я платил в кассу от 120 до 340 гривен.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 18:37

flyman написав:
  Козак-характерник написав:Це каморка папи Карла, що Буратина вистругав з полена? :P

це ольдскульна "артезіанська скважина", я от думаю як би то на дачі зробити, щоб до хати воду відрами не носити: насос, труби.... а тут все простіше

Наверняка в каморке очень сыро.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 19:17

shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 бер, 2019 19:46

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt
т.е страховка распространяется только на визиты к врачам, не покрывает приобретение лекарств?
я покупаю страховку для сына, он учится в Варшаве, то страховка при наступлении страхового случая, покрывает как консультацию, так и лекраства
djbnd777

Подякував: 52 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

#<1 ... 269270271272273 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор