Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 268269270271272 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 19:25

shapo написав:
И все????
Она ведь как минимум состоит из Ветхого и Нового завета не говоря о разных редакция.

Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 19:39

shapo написав:
  flyman написав:В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Зображення

Что-то не пойму про вашу Бучу.
Отопления у вас в многоквартирном доме нет.
За всего-навсего 67 квт-ч в месяц даже для однокомнатной в 33 кв.м.вы платите по тарифу 2,78 грн.
А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

водоканалу: холодна вода і водовідведення 39 гнр.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 21:53

Козак-характерник написав:Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі.

Что-то не пойму я вас.
Вы кто, агностик, язычник?
Точно не атеист как я.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 21:55

flyman написав: А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

водоканалу: холодна вода і водовідведення 39 гнр.[/quote]

Самые большие платежки это отопление и горячая вода или электроэнергия если стоит бойлер.
Где они у вас?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 23:03

shapo написав:
  flyman написав: А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

Самые большие платежки это отопление и горячая вода или электроэнергия если стоит бойлер.
Где они у вас?[/quote]
....Флаймен забув уточнити малеееесеньку деталь - що то є цоколь! :mrgreen: і квадратура там чуть більше моєї лоджії! :mrgreen:

... "а в остальном, прекрасная Маркіза..."© :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 бер, 2019 23:49

shapo написав:
  Козак-характерник написав:Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі.

Что-то не пойму я вас.
Вы кто, агностик, язычник?
Точно не атеист как я.

Християнин, але церкву як посередника для спілкування з Богом не визнаю. І певної конфесії не дотримуюся. Можливо з точки зору офіційних конфесій, я єретик. :P Вважаю, що Бог розмовляє зі мною через моє серце, совість і почуття. Родина моя чисто радянська, не релігійна. Хрещений був, але не з міркувань віри, а мабуть як данина традиціям, без глубокого змісту і розуміння. Мій шлях до віри - внутрішній психічний акт. Із конфесій ближче до мене греко-католики. Але деякі догмати вважаю спірними. В кожній конфесії є щось, що сприймаю чи ні. Мішанина всього, кАроче в моїй голові. :) Мені головне пропустити все через розум, серце і почуття. Якщо є відклик, зворотній зв'язок, то я сприймаю. Якщо не задіває струни душі якісь, то не сприймаю. Якщо я бачу перед входом в церкву продаж книжок, свічок, то який це храм? Це торжище. Якщо поп на Мерседесі, а не безсеребреник, то який він слуга Божий? Але то їм відповідь тримати за свої діла. Я не хочу нікого засуджувати. В кожного є свобода волі. Нехай кожний сам обирає свій шлях. Мені головне робити все від душі по можливості. З любов'ю і чистим серцем, а не кривлятися. Любить так любить, гулять так гулять... :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2019 00:34

flyman написав:
  shapo написав:
  flyman написав:В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Зображення

Что-то не пойму про вашу Бучу.
Отопления у вас в многоквартирном доме нет.
За всего-навсего 67 квт-ч в месяц даже для однокомнатной в 33 кв.м.вы платите по тарифу 2,78 грн.
А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

Зображення
kash

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2019 00:53

Це каморка папи Карла, що Буратина вистругав з полена? :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2019 01:01

Козак-характерник написав:Це каморка папи Карла, що Буратина вистругав з полена? :P

це ольдскульна "артезіанська скважина", я от думаю як би то на дачі зробити, щоб до хати воду відрами не носити: насос, труби.... а тут все простіше
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2019 12:08

УКРАЇНЦІ ЗА КОРДОНОМ АБО ПРОЩЕНА НЕДІЛЯ

Кожен українець в Анталії починає ранок із новин із Батьківщини... О! Що там - масова бійка в Черкасах... Здорово! Чубуться пани в очікуванні Дня сміху 1 квітня... То так в Україні українці святкують ювілейні роковини народження Тараса Шевченка... 15 побитих поліцейських...
В Анталії українці святкують не так: міська влада Анталії безкоштовно надала Палац культури для вистави на честь славетного Кобзаря... Захід з нагоди 205-ої річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка відбувся 9 березня у анталійському центрі Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi.
Зображення

Зранку українець може прогулятися із собакою та нарвати трохе помарнчів прямо із дерева...
Зображення
Це я нарвав саме сьогодні... Жінка любить фреш...

Також зранку українець може згадати, що сьогодні - останній день Масляної та трохе поїсти дієтичних млинців...
Зображення
(Борошно пшеничне+ молоко жирне 2,75 ліри або 13 гривень 1 літр +140 грамів ікри Морського пструга - пструг затягнув на 1,6 кг, за ціною 24 ліри або 120 гривень кг, пструг мав саме 140 грамів ікри, засолка моя власна).

Але справи не ждуть - через годину - українець вже у кортежі мера Анталії пана Туреля. Фото прямо із-за керма моєї автівки...
Зображення
Особисто я не бачив, як по місту їздять ні мер Київа, ні мер Львова, але пан Турель завжди їзить на дуже великому Мерседесі із автономерами ЧЕРВОНОГО коліру (як у нас дипломатичні),зверху "мігалка" та 2 машини супроводу. Дорожня поліція перекриває перехрестя, але тільки на одну мить - поки проїде авто... Ось кортеж зупинився праворуч... мер вже вийшов з авто... Боже правий, а де ж мені бідному припаркуватися???
Зображення
Справа важлива: відкриття першої черги гігантської авторозв"язки виізду з Анталії не Кемер...
Там теоретично було всього 1,2 км - але зараз довжина виїзду з боку моря на швидкісну трасу значно більша - шляхопровід тепер проходить "дугою" та дуже великий обсяг робіт було виконано з водовідведення грунтових вод... тунелі... тунелі... тунелі... було багато робіт із "шприцювання" грунтів розчином цементу на великій глибині... Крім того, сверлили скважини буром діаметром - як на мій зір - 0,6 м - в середину опускали колони з арматури та заливали то бетоном...
Зображення
Відкрили... автор майже першим проїхав по новенькому шляхопроводу... Круто... обабіч підйому вверх - вже клумби із квітами - це крім пальм...
4 місяці роботи - з "нуля" - навіть у неділю. Сьогодні з 9-00 всі будівельники - вже на другому етапі будівництва... Працюють. Відпочивати будуть пізніше...
Як писав відомий турецький поет Oleksandеr Blok-bay:
"И вечный бой!
Покой нам только снится!"

Ну ось, час плине - і мер Анталії пан Турель розказує про завершення першої черги іншого об"єкта - створення штучного морського заливу - це 2000 м від мого будинка... Саме тут я користуюся або синього коліру доріжкою для ровера, або просто сиджу на березі гірської річки, або дивлюся, як рибалки ловлять прямо із набережної морської рибки...
От що значить ПРОЩЕНА неділя: мер Анталії собисто проводить для вас екскурсію...
Дивимося... все зрозуміло без перекладу...

Не встиг автор повернутися додому - виклик по Скайпу: Сан Францисько.
У Прощену неділю в гості до одного із синів приїхав його однокурсник по університету (назву видалено) - Максим мешкає тепер в Чікаго, переїхав із (назву міста видалено) та працює за фахом в одному з філій компанії (назву видалено), в якій починав працювати ще в Україні в місті (назву виделено).
Максим трохе випередив пана Долярчика - сину - маленькому громадянииу США/України - як раз виповнилося 11 місяців! Ну як випередив: у пана Долярчика вже двоє... Але все інше схоже: Максим теж купив собі нову квартиру. В Чікаго...
Хай росте хлопчик здоровим!
(фото видалено при редагуванні - хто не встиг подивтися - я не виннний)

P.S. Заходи на честь Дня народження Тараса Шевченка так сподобалися і мешканцям, і міській владі, що пан Турель наказав надати українській громаді в безкоштовну оренду інший Палац культури в іншому районі Анталії для вистави за творами Шевченка - 12 березня.
Хто буде в Анталії - може відвідати. То безкоштовно...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 268269270271272 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей