Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 268269270271272 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 18:25

shapo писал(а):
И все????
Она ведь как минимум состоит из Ветхого и Нового завета не говоря о разных редакция.

Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі. :P
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 18:39

shapo писал(а):
  flyman писал(а):В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Изображение

Что-то не пойму про вашу Бучу.
Отопления у вас в многоквартирном доме нет.
За всего-навсего 67 квт-ч в месяц даже для однокомнатной в 33 кв.м.вы платите по тарифу 2,78 грн.
А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

водоканалу: холодна вода і водовідведення 39 гнр.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 20:53

Козак-характерник писал(а):Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі.

Что-то не пойму я вас.
Вы кто, агностик, язычник?
Точно не атеист как я.
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 20:55

flyman писал(а): А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

водоканалу: холодна вода і водовідведення 39 гнр.[/quote]

Самые большие платежки это отопление и горячая вода или электроэнергия если стоит бойлер.
Где они у вас?
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 22:03

shapo писал(а):
  flyman писал(а): А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

Самые большие платежки это отопление и горячая вода или электроэнергия если стоит бойлер.
Где они у вас?[/quote]
....Флаймен забув уточнити малеееесеньку деталь - що то є цоколь! :mrgreen: і квадратура там чуть більше моєї лоджії! :mrgreen:

... "а в остальном, прекрасная Маркіза..."© :mrgreen:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 22:49

shapo писал(а):
  Козак-характерник писал(а):Читайте різне. І оригінал, і толкування різними гілками християнства. Але посередники, то лише посередники. Церковна організація (не церква, як будівля, храм) - це мирське, бізнес. Слухайте свого серця, бо Бог розмовляє з Вами через нього. Але не кожний може самостійно розібратися, читаючи Біблію, то посередники допоможуть розібратися. А там вже порівнюйте самостійно різні толкування і робіть власні висновки. Я дивлюся на всі версії: і православіє, і греко-католиків, і католиків, і протестантів. Скрізь є раціональне зерно і недоліки. Ідеальної версії не бачу. І взагалі не розумію, чому ці служителі досі не об'єднали всі христинські церкви в одну. Смуту несуть в розум і душі людей. Гроші і влади хочуть, грішники. І Христа розпинають щодня. Бариги в рясах. Тому я до церкви насторожено ставлюся. Посередників не визнаю. Можливо я і помиляюся. Грішні, бо живемо в тілі.

Что-то не пойму я вас.
Вы кто, агностик, язычник?
Точно не атеист как я.

Християнин, але церкву як посередника для спілкування з Богом не визнаю. І певної конфесії не дотримуюся. Можливо з точки зору офіційних конфесій, я єретик. :P Вважаю, що Бог розмовляє зі мною через моє серце, совість і почуття. Родина моя чисто радянська, не релігійна. Хрещений був, але не з міркувань віри, а мабуть як данина традиціям, без глубокого змісту і розуміння. Мій шлях до віри - внутрішній психічний акт. Із конфесій ближче до мене греко-католики. Але деякі догмати вважаю спірними. В кожній конфесії є щось, що сприймаю чи ні. Мішанина всього, кАроче в моїй голові. :) Мені головне пропустити все через розум, серце і почуття. Якщо є відклик, зворотній зв'язок, то я сприймаю. Якщо не задіває струни душі якісь, то не сприймаю. Якщо я бачу перед входом в церкву продаж книжок, свічок, то який це храм? Це торжище. Якщо поп на Мерседесі, а не безсеребреник, то який він слуга Божий? Але то їм відповідь тримати за свої діла. Я не хочу нікого засуджувати. В кожного є свобода волі. Нехай кожний сам обирає свій шлях. Мені головне робити все від душі по можливості. З любов'ю і чистим серцем, а не кривлятися. Любить так любить, гулять так гулять... :P
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 23:34

flyman писал(а):
  shapo писал(а):
  flyman писал(а):В Києві витрати менші, так як нема оренди, а комуналка при розумному виборі приміщення для проживання:

Изображение

Что-то не пойму про вашу Бучу.
Отопления у вас в многоквартирном доме нет.
За всего-навсего 67 квт-ч в месяц даже для однокомнатной в 33 кв.м.вы платите по тарифу 2,78 грн.
А где горячая, холодная вода, водоотведение и т.д.?

Изображение
kash

С нами с: 15.05.18
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 23:53

Це каморка папи Карла, що Буратина вистругав з полена? :P
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Вс 10 мар, 2019 00:01

Козак-характерник писал(а):Це каморка папи Карла, що Буратина вистругав з полена? :P

це ольдскульна "артезіанська скважина", я от думаю як би то на дачі зробити, щоб до хати воду відрами не носити: насос, труби.... а тут все простіше
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 10 мар, 2019 11:08

УКРАЇНЦІ ЗА КОРДОНОМ АБО ПРОЩЕНА НЕДІЛЯ

Кожен українець в Анталії починає ранок із новин із Батьківщини... О! Що там - масова бійка в Черкасах... Здорово! Чубуться пани в очікуванні Дня сміху 1 квітня... То так в Україні українці святкують ювілейні роковини народження Тараса Шевченка... 15 побитих поліцейських...
В Анталії українці святкують не так: міська влада Анталії безкоштовно надала Палац культури для вистави на честь славетного Кобзаря... Захід з нагоди 205-ої річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка відбувся 9 березня у анталійському центрі Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi.
Изображение

Зранку українець може прогулятися із собакою та нарвати трохе помарнчів прямо із дерева...
Изображение
Це я нарвав саме сьогодні... Жінка любить фреш...

Також зранку українець може згадати, що сьогодні - останній день Масляної та трохе поїсти дієтичних млинців...
Изображение
(Борошно пшеничне+ молоко жирне 2,75 ліри або 13 гривень 1 літр +140 грамів ікри Морського пструга - пструг затягнув на 1,6 кг, за ціною 24 ліри або 120 гривень кг, пструг мав саме 140 грамів ікри, засолка моя власна).

Але справи не ждуть - через годину - українець вже у кортежі мера Анталії пана Туреля. Фото прямо із-за керма моєї автівки...
Изображение
Особисто я не бачив, як по місту їздять ні мер Київа, ні мер Львова, але пан Турель завжди їзить на дуже великому Мерседесі із автономерами ЧЕРВОНОГО коліру (як у нас дипломатичні),зверху "мігалка" та 2 машини супроводу. Дорожня поліція перекриває перехрестя, але тільки на одну мить - поки проїде авто... Ось кортеж зупинився праворуч... мер вже вийшов з авто... Боже правий, а де ж мені бідному припаркуватися???
Изображение
Справа важлива: відкриття першої черги гігантської авторозв"язки виізду з Анталії не Кемер...
Там теоретично було всього 1,2 км - але зараз довжина виїзду з боку моря на швидкісну трасу значно більша - шляхопровід тепер проходить "дугою" та дуже великий обсяг робіт було виконано з водовідведення грунтових вод... тунелі... тунелі... тунелі... було багато робіт із "шприцювання" грунтів розчином цементу на великій глибині... Крім того, сверлили скважини буром діаметром - як на мій зір - 0,6 м - в середину опускали колони з арматури та заливали то бетоном...
Изображение
Відкрили... автор майже першим проїхав по новенькому шляхопроводу... Круто... обабіч підйому вверх - вже клумби із квітами - це крім пальм...
4 місяці роботи - з "нуля" - навіть у неділю. Сьогодні з 9-00 всі будівельники - вже на другому етапі будівництва... Працюють. Відпочивати будуть пізніше...
Як писав відомий турецький поет Oleksandеr Blok-bay:
"И вечный бой!
Покой нам только снится!"

Ну ось, час плине - і мер Анталії пан Турель розказує про завершення першої черги іншого об"єкта - створення штучного морського заливу - це 2000 м від мого будинка... Саме тут я користуюся або синього коліру доріжкою для ровера, або просто сиджу на березі гірської річки, або дивлюся, як рибалки ловлять прямо із набережної морської рибки...
От що значить ПРОЩЕНА неділя: мер Анталії собисто проводить для вас екскурсію...
Дивимося... все зрозуміло без перекладу...

Не встиг автор повернутися додому - виклик по Скайпу: Сан Францисько.
У Прощену неділю в гості до одного із синів приїхав його однокурсник по університету (назву видалено) - Максим мешкає тепер в Чікаго, переїхав із (назву міста видалено) та працює за фахом в одному з філій компанії (назву видалено), в якій починав працювати ще в Україні в місті (назву виделено).
Максим трохе випередив пана Долярчика - сину - маленькому громадянииу США/України - як раз виповнилося 11 місяців! Ну як випередив: у пана Долярчика вже двоє... Але все інше схоже: Максим теж купив собі нову квартиру. В Чікаго...
Хай росте хлопчик здоровим!
(фото видалено при редагуванні - хто не встиг подивтися - я не виннний)

P.S. Заходи на честь Дня народження Тараса Шевченка так сподобалися і мешканцям, і міській владі, що пан Турель наказав надати українській громаді в безкоштовну оренду інший Палац культури в іншому районі Анталії для вистави за творами Шевченка - 12 березня.
Хто буде в Анталії - може відвідати. То безкоштовно...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
  #<1 ... 268269270271272 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор