ЛАД написав:На ветке ДС часто писали: "Нас читают" ("там"). Возможно, так и есть.
Мне кажется, чем устраивать срач из-за кандидатов было бы полезнее обсудить действительно серьёзные политические вопросы. Их, по-моему, два:
1. Наши действия по Донбассу-Крыму.
Я описую ситуацію на сьогодні
Ви її поправляєте і пропонуєте кроки ,які дозволять ситуацію покращити
В запропонованих кроках не забудьте врахувати , що є жорстка позиція агресора
1 Притримуємось діючої стратегії , яка
а - відрізала 95% населення України від впливу військових дій повністю
б - створила ситуацію в якій агресора ослабляють економічними санкціями ЄС+США
2 Розбудовуємо армію і готуємо її до різкого стрибка на 100 км у період коли в країну-агресор прилетять чорні лебеді
3 Створюємо потежну де-зомбуючу агітаційну структуру з допомогою якої після стрибка будемо проводити перевиховання того 1 млн населення який сьогодні знаходиться під впливом роССійської пропоганди
4 Максимально спрощуємо молоді ОРДЛО пересселення з ОРДЛО для навчання в українських ВУЗах
5 Постійно дипломатичними методами пробуємо залучити США і Великобританію до вирішення наших проблем
ЛАД написав:2. Пути и способы ускорения экономического роста.
Надеюсь, по этим вопросам ругани было бы меньше, а пользы больше, независимо от того, кого изберут Президентом.
Шляхів два і вони паралельні
Перший - деолігархізація , але не розкуркуленням , а введенням економічних важелів (додаткове оподаткування , практика змушування до меценацтва, відкритість декларацій у всіх чиї статки вищі від 100 млн грн ,)
Другий - економічний лікбез для тих хто володіючи трьох-кімнатною квартирою вартістю від 1 млн грн вважає себе бідним і вимагає додаткових субсидій від держави , пояснення що підняття власної продуктивності праці позитивніше вплине для того в кого продуктивність зросте , ніж очікування що хтось в когось щось відбере і безкоштовно передасть
ЛАД написав:Если будет Зе - он прямо говорит, что хочет советоваться с народом. И он будет рад любым советам и помощи.
Если будет кто-то другой, то им убедительные мнения на форуме тоже не помешают.
Я коли приймаю якесь рішення - в голві моделюю різні варіанти до яких це рішення приведе
Хочете - назвіть які питання винести на референдум і змоделюйте відповідь населення на ці запитання
Якщо Вам вдасться як створити питання - так і зпрогнозувати відповіді , які приведуть до покращення економічної-політичної-моральної обстановки в державі - я буду дуже радий , бо особисто я чомусь не можу сформулювати запитання яке будучи винесеним на референдумі дасть відповіді які влаштують всіх