Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16101611161216131614 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:10

Ukrainian написав:
  antey1969 написав:Ок, если выступит Путин и скажет, что мы боимся только Хрыстю с Шепетовки - Вы тут же за нее проголосуете?
Хватит уже смотреть, а что там в Рашке. Просто офигеваю от эрзац-патриотов, которые все время оглядываются на Россию. По Украине есть что сказать?

Если в следующем году на плюсах (или любом другом канале) снимут сериал с очень умным орангутангом в главной роли который очень быстро учился и сумел очаровать даже самых пессимистичных зрителей что не все потеряно; пришёл во власть и сделал чудо. Думаю вы уже догадались к чему я это.

Ошибка, я здесь не топлю за Зе и уже сказал, что концовка Слуги Народа 3 провальная - на уровне детсада - "прилетит вдруг волшебник".
Спорю я только по поводу того, что коричневая патока, льющаяся с ботофермы - это не шоколад и дурно пахнет.
От По за 20 дней я жду не размахивания кулаченками, соплей и риторики, а конкретных действий и посадок. Для этого у него было ПЯТЬ лет, не успел за это время - есть овертайм. В овертайм не уложился - пинок под зад и на выход
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:11

Vadim V написав:
  yanyura написав: Интересно было бы взглянуть на полную информацию оттуда, но рыться в поисках № именно этого участка желания нет.

000001 Державна установа "Київський слідчий ізолятор" Міністерства юстиції України и 000002 Ізолятор тимчасового тримання затриманих і взятих під варту осіб
https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp336 ... 1=223.html

Спасибо. Вот результат по участку 000001 (менее 10 человек не привожу):
Проголосовало 2081 чел.
Зеленский - 946
Тимошенко Юлия - 653
Порошенко - 63
Тимошенко Юрий - 55
Бойко - 36
Ляшко - 29
Вилкул - 24
Гриценко - 22
Кошулинский - 15
Смешко - 12

По участку 000002
Проголосовало 46 чел.
Зеленский - 24
Тимошенко Юлия - 12
Порошенко - 3
Бойко - 3
Гриценко - 2
Кошулинский, Ляшко - по 1
Остальные - 0
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:13

sal написав:"Назад дороги нет!"
Так что с любым Зе Украина не свернет.

Зображення

як мінімум 30 % хочуть такого головнокомандуючого для України ??? Чи вони насправді п"ята колона кремля ?
prodigy

Подякував: 3304 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:16

V2 написав:Я знову хочу повторити свою просту тезу про необхідність об'єднання перед загрозою краху і держави, і все ще слабкої політичної нації

Коли учасники Майдану - і політики, і активісти - кажуть про повзучий реванш, про те, що можлива перемога Володимира Зеленського у другому турі виборів президента країни буде означати чергову перемогу "Малоросії" над Україною, я знову хочу нагадати їм свою просту тезу про необхідність об'єднання перед загрозою краху і держави, і все ще слабкої політичної нації.

Про цю важливість єдності я говорив ще 2004 року - але тоді учасники першого Майдану віддали перевагу війні амбіцій і були зайняті боротьбою за посади і фінансові потоки. Я говорив про це 2010 року - але тоді багатьох влаштовувало президентство Януковича, аби не продовження правління ненависного Ющенка або ненависної Тимошенко. Я був впевнений, що після нападу Росії на Україну питання єднання націонал-демократів вирішиться само собою, але ж ні! Знову боротьба амбіцій, знову інтерес до фінансових потоків, знову постійні заяви на ефірах, що національна єдність - шлях до диктатури. Знову ця дитяча безвідповідальність, від якої мене вже нудить.

Мені завжди було цікаво, чому сто років тому в українців не вийшло навіть такої державності, як у вірмен, азербайджанців або грузин. Про фіннів або народи Балтії я й не згадую. Але тепер мені ясно. Вірмени воювали з азербайджанцями, естонці - з німцями, а українці - між собою! І це при тому, що їм протистояли російські більшовики і білогвардійці, готові знищити Україну.

До речі, на цих виборах президента України кандидати - учасники обох Майданів набрали в сукупності близько 44 відсотків голосів. І я не сумніваюся, що частина майданного електорату є і серед тих, хто проголосував за Володимира Зеленського. Це означає, що немає ніякого розчарування в ідеалах Майдану, ніякого розчарування в Україні. Навіть зараз кандидат України міг би перемогти у першому турі виборів президента і звести на мінімум можливість постколоніального реваншу, можливість спільного тріумфу тих, кому Україна байдужа і тих, хто чекає включення її території до сусідньої Росії.

Українцям, як завжди, завадила відсутність єдності. І зрозуміло, що розбиту чашку не склеїти ніякими виборами. Такі чашки склеюються тільки кров'ю нових повстань або нових військових конфліктів.

Але я поспішаю заспокоїти тих, хто вважає, що обрання президентом Володимира Зеленського призведе до таких потрясінь. Ні, не призведе. Зеленський - не Янукович. Буде жити сам і дасть жити іншим. Ми наближаємося до епохи невтримного опортунізму, коли кожен, хто зрадить власні ідеали, зможе скочити до соціального ліфту в обмін на відмову від України - ну або від Росії, какая разніца.

Просто за час цього президентства, цього щоденного дитячого очікування дива, яке не відбудеться, будуть остаточно висміяні і демонтовані всі цінності, які могли б зшити цю вічно роз'єднану країну - своя мова, своя церква, своє розуміння історії, своя ідентичність. Україна ризикує перетворитися на територію, що так і не встигла стати справжньою державою. І цей її вічний проміжний стан, поза всяким сумнівом, сьогодні влаштує ну буквально всіх.

Крім вічно не здатних до об'єднання українців.
https://espreso.tv/article/2019/04/02/v ... yy_diagnoz

Уже Портникова притащили, уже таскают сюда речи заезжих ФСБешников. Весь текст направлен на разделение граждан Украины по нациям и национальностям. Это ужас, когда его уже в Москву обратно отправят.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:20

kingkongovets написав:Зображення

Сумно :(
Телевізор та небажанням мислити роблять свою справу.
Проте, вірю, що рано чи пізно, але пелена з очей прихильників клоуна спаде.

Бо якими треба бути недалекоглядними, щоб обирати віртуального кандидата, який так і не озвучив ні команди, ні конкретних кроків своєї майбутньої політики.
V2
4

Подякував: 297 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:21

19yuriy91 написав:
  antey1969 написав:Нет, все традиционно...
"Марионетка Коломойского" и струи помоев, которые раньше распылялись на всех оппонентов, сейчас рекой льются на голову Зе.
Схема старая, но активность существенно повысилась. На последний бой мобилизованы все и вся.

ага, раньше все кандидаты были - коллективный путен, а щас путен приобрёл более чёткое обличье. :)

Тока загримировали, но рост-то никак не наростишь. :mrgreen:
Мне это так напоминает старые финты рыгиАналов. Уже тошнит от них.
В начале этой всей предвыборной многосерийки очень хотелось в конце концов увидеть пороха на нарах. А теперь хочу, чтобы он со своими свиноконями и рыжим татарином свалили хоть в ростов хоть в Панаму хоть "... в глушь, в Саратов" (Грибоедов, "Горе от ума"). И забыть о них навсегда.
rjkz

Подякував: 8621 раз.
Подякували: 5431 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:21

antey1969 написав:
  Ukrainian написав:
  antey1969 написав:Ок, если выступит Путин и скажет, что мы боимся только Хрыстю с Шепетовки - Вы тут же за нее проголосуете?
Хватит уже смотреть, а что там в Рашке. Просто офигеваю от эрзац-патриотов, которые все время оглядываются на Россию. По Украине есть что сказать?

Если в следующем году на плюсах (или любом другом канале) снимут сериал с очень умным орангутангом в главной роли который очень быстро учился и сумел очаровать даже самых пессимистичных зрителей что не все потеряно; пришёл во власть и сделал чудо. Думаю вы уже догадались к чему я это.

Ошибка, я здесь не топлю за Зе и уже сказал, что концовка Слуги Народа 3 провальная - на уровне детсада - "прилетит вдруг волшебник".
Спорю я только по поводу того, что коричневая патока, льющаяся с ботофермы - это не шоколад и дурно пахнет.
От По за 20 дней я жду не размахивания кулаченками, соплей и риторики, а конкретных действий и посадок. Для этого у него было ПЯТЬ лет, не успел за это время - есть овертайм. В овертайм не уложился - пинок под зад и на выход

Согласен с вами; порошенко очень слабо боролся с коррупцией и на многие ключевые посты ставил своих друзей и тд
Второй тур это выбор между двух сортов гов... одно старое вонючее но запах знаком; второе свежее новое неизвестно как будет вонять -30% думают что вонять вообще не будет :roll:
Запасаемся попкорном и наблюдаем
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 кві, 2019 16:22

innamax2008 написав: когда его уже в Москву обратно отправят.

Вам там самотньо? :mrgreen:
V2
4

Подякував: 297 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1

rjkz написав:
  Ой+ написав:До речі, його дітки (Данилюка) навчаються в Лондоні, а він будучи міністром фінансів тримав мішки валютної готівки та 100 доларів у банку.
Якщо і решта команди такі ж "мощні", то цікаві часи нас чекають.

Вы это уже писали, но не ответили на вопрос - детки пороха тоже в Лондоне, а деньги в офшорах - как с этим быть?

Ну так що з тоді неформатного-нового? За що в нього кидали каміння вже маємо в "нових" обличчях, ну а які заслуги, чи тільки сподівання?

flyman написав: З.І. - Франек за Юлю.

Юля перемогла в області за рахунок бідних сіл, а в обл. центі вона четверта. Сторінка назад дані ЦВК.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
2

V2 написав:
  kingkongovets написав:Зображення

Сумно :(
Телевізор та небажанням мислити роблять свою справу.
Проте, вірю, що рано чи пізно, але пелена з очей прихильників клоуна спаде.

Бо якими треба бути недалекоглядними, щоб обирати віртуального кандидата, який так і не озвучив ні команди, ні конкретних кроків своєї майбутньої політики.

Не віртуальний, п'ять років тому озвучив, ніфіга не зробив, іде на свалку історії.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

#<1 ... 16101611161216131614 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор