Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16531654165516561657 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 14:57

Re: Політичні дискусії

От чомусь скрізь практично майже всі ходять по колу ... То про "думати треба" говорять , то приписують якісь свої думки комусь ... Якось цікаво сформулював Гавриш - Зеленський буде робити щось таке , яке ніхто не чекає - бо він і не знає , як треба правильно ... А тут в тому числі йдуть весь час розмови про те , як "правильно" треба щось ... Чи говорити , чи писати ... Порошенко найкращий оратор , дипломат і т.д. із всіх попередніх . Чому тоді за нього "аж" 3 млн з 18 ? Навіть в ООС зоні голоси навпіл . Це значить така країна у нас - хіба не так ? Для порівняння - 54 % в минулі вибори ... Не говорити треба , а робити щось реальне і швидко дуже ... Не може чи не хоче ? Криза в будь-якому випадку ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 14:58

Первый написав:
  ЛАД написав:
  Первый написав:....
Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну.
А так да, все погано :mrgreen:

Предположим ситуацию.
Я всю жизнь зарабатывал и через месяц куплю себе дом. Я должен буду быть благодарен за это Зе? :lol:

Хз.
Долярчик купив в минулому році на 5 році каденції Пороха, а не через місяць.

Потому что недвига с приходом блевотно-пафосного чпокнулась в ноль.
Только заслугой это назвать ну о-о-очень сложно :D
Баблонавт

Подякував: 52 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:00

detroytred написав:kingkongovets
* А дальше украинскую армию распустят. *
Если ЗЕ обвиняют в безосновательном позитиве, то безосновательный негатив --- ну уж никак не лучше.
Какое-то соревнование - тупых и ещё тупее.

Прогнозы не имеют право на существование?
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:02

Козак-характерник
Ніскільки. Адже давитися прекрасними тещиними млинцями то нонсенс.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:04

Faceless написав:
ЛАД написав:
  Faceless написав:____________________________________________________
ЛАД писал
budivelnik
Я бы задал Зе всего 3 вопроса.
1. Почему Вы решили пойти в президенты, хотя до этого политикой никогда не занимались?
2. Назовите, пожалуйста, Вашу команду (хотя бы основных лиц).
3. Почему Вы решились стать президентом? Вы считаете, что Вы достаточно подготовлены для этого?
К сожалению, откровенные ответы на эти вопросы мы не получим. Кроме, возможно, 2-го. Команду после 1-го тура он назвать обещал.
На те вопросы, кот. Вы предложили ответить очень легко.

Почему бы не спросить более конкретно, например:
1) Вы неоднократно заявляли, что готовы договариваться с Путиным. Готовы ли вы в таком случае отказаться от претензий на Крым в обмен на какие-то уступки?
2) А отказаться от санкций относительно РФ, ее граждан и компаний, в обмен на какие-то уступки?
3) А официально отказаться от обвинений РФ в агрессии и участии в боевых действиях на Донбассе?
4) А признать самопровозглашенные республики и дать амнистию их руководству и участникам боевых действий с их стороны?

Увы, по его "программе" сложно вопросы задавать, ибо оно больше похоже на реферат первокурсника, утонуть можно

Точно так же легко ответить "нет" на все 4 вопроса.
После этого можно формулировать следующие. Это пролог

Точно так же легко отвечу и на следующие.
Интересно было бы получить ответы на мои вопросы, но прекрасно понимаю, что это нереально. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:06

Первый написав:Козак-характерник
Ніскільки. Адже давитися прекрасними тещиними млинцями то нонсенс.

Запитайте у Долярчика про це... :P Як тещині млинці смакують...
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:06

Первый написав:
  ЛАД написав:
  Первый написав:....
Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну.
А так да, все погано :mrgreen:

Предположим ситуацию.
Я всю жизнь зарабатывал и через месяц куплю себе дом. Я должен буду быть благодарен за это Зе? :lol:

Хз.
Долярчик купив в минулому році на 4 чи 5 році каденції Пороха, а не через місяць.

Ну, я несколько утрировал.
Но и Долярчик зарабатывал на квартиру не 4 года.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:11

detroytred написав:
  Starikan написав: Я не хочу обсуждать "хромую утку". Тем более, что "прозрачность", "доверие" - слишком тонкие материи. А повышение уровня жизни по сравнению с 2013-м после событий 2014-го я и не ожидал. И в схематозах я не разбираюсь.
Я хочу понять рациональные мотивы голосующих за Зе. Кроме люмпенских типа "протывсих" и "пропади оно всё пропадом", других не вижу.
Вы как-то безосновательно прилепили ЗЕ гарантированный негативный результат (что всё пропадет).
Конечно при таких исходных сторонники ЗЕ у Вас получаются идиотами.

Вы всегда воюете против приписывания вам того, что не говорили, а сами занимаетесь тем же.
Перечитайте, шевеля губами. Где я приписал Зе гарантированный негативный результат? Я вообще пишу не о нем, а о его избирателях.

Мне просто остается надеяться, что он будет проводить умеренную политику без внутренних войн и революций, к чему тут постоянно призывают его сторонники.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:12

Козак-характерник написав:Зеля - російськомовний. І це вже повинно напружувати. Порох теж російськомовний. А кесарем повинен бути українець. Українець за мозгами, ментально. Всі ми, російськомовні, в тому числі і я, гибриди. Нас відлучили від мови, історії, ми яничари в певному сенсі, хоча й українці теж. Але ми втрачене покоління вже. Динозаври. :P

Склероз ? Кравчук , Ющенко ... Сильно допомогло ? Були й ще варіанти - але взагалі не пройшли ... А зараз ? Чиста російськомовнсть Зеленського - це для дуже багатьох великий мінус . Хоч і Янук навчився з часом ... Не Азіров ... Цього мало - думати треба інакше . Не про себе ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 15:13

Козак-характерник написав:
  Квесторе_поверніться написав:В якому районі квартиру брали?

Галицький. Але ще до війни. Це кум, мені хоче дорікнути, що я тікав звідкись. :P А наміри мігрувати в іншу область були задовго до війни. Хто має сили, нехай погортає сторінки до 2012. :P А виявилося, що все так співпало файно. Встиг катапультуватися з палаючого літака. Але це лірика, що теми не стосується. :P

Про переселення до Львова в курсі.
Думав що на битках ще одну квартиру підняли. :oops:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 16531654165516561657 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему