|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:57
От чомусь скрізь практично майже всі ходять по колу ... То про "думати треба" говорять , то приписують якісь свої думки комусь ... Якось цікаво сформулював Гавриш - Зеленський буде робити щось таке , яке ніхто не чекає - бо він і не знає , як треба правильно ... А тут в тому числі йдуть весь час розмови про те , як "правильно" треба щось ... Чи говорити , чи писати ... Порошенко найкращий оратор , дипломат і т.д. із всіх попередніх . Чому тоді за нього "аж" 3 млн з 18 ? Навіть в ООС зоні голоси навпіл . Це значить така країна у нас - хіба не так ? Для порівняння - 54 % в минулі вибори ... Не говорити треба , а робити щось реальне і швидко дуже ... Не може чи не хоче ? Криза в будь-якому випадку ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 14:58
Первый написав: ЛАД написав: Первый написав:.... Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну. А так да, все погано 
Предположим ситуацию. Я всю жизнь зарабатывал и через месяц куплю себе дом. Я должен буду быть благодарен за это Зе? 
Хз. Долярчик купив в минулому році на 5 році каденції Пороха, а не через місяць.
Потому что недвига с приходом блевотно-пафосного чпокнулась в ноль. Только заслугой это назвать ну о-о-очень сложно 
-
Баблонавт
-
-
- Подякував: 52 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:00
detroytred написав:kingkongovets * А дальше украинскую армию распустят. *
Если ЗЕ обвиняют в безосновательном позитиве, то безосновательный негатив --- ну уж никак не лучше. Какое-то соревнование - тупых и ещё тупее.
Прогнозы не имеют право на существование?
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:02
Козак-характерник Ніскільки. Адже давитися прекрасними тещиними млинцями то нонсенс.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:04
Faceless написав:ЛАД написав: Faceless написав:____________________________________________________ ЛАД писал budivelnik Я бы задал Зе всего 3 вопроса. 1. Почему Вы решили пойти в президенты, хотя до этого политикой никогда не занимались? 2. Назовите, пожалуйста, Вашу команду (хотя бы основных лиц). 3. Почему Вы решились стать президентом? Вы считаете, что Вы достаточно подготовлены для этого? К сожалению, откровенные ответы на эти вопросы мы не получим. Кроме, возможно, 2-го. Команду после 1-го тура он назвать обещал. На те вопросы, кот. Вы предложили ответить очень легко. _____________________________________________________ Эти вопросы очень общие, и ответить на них можно формально, не ответит ничего по сути Почему бы не спросить более конкретно, например: 1) Вы неоднократно заявляли, что готовы договариваться с Путиным. Готовы ли вы в таком случае отказаться от претензий на Крым в обмен на какие-то уступки? 2) А отказаться от санкций относительно РФ, ее граждан и компаний, в обмен на какие-то уступки? 3) А официально отказаться от обвинений РФ в агрессии и участии в боевых действиях на Донбассе? 4) А признать самопровозглашенные республики и дать амнистию их руководству и участникам боевых действий с их стороны? Увы, по его "программе" сложно вопросы задавать, ибо оно больше похоже на реферат первокурсника, утонуть можно
Точно так же легко ответить "нет" на все 4 вопроса.
После этого можно формулировать следующие. Это пролог
Точно так же легко отвечу и на следующие. Интересно было бы получить ответы на мои вопросы, но прекрасно понимаю, что это нереально. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:06
Первый написав:Козак-характерник Ніскільки. Адже давитися прекрасними тещиними млинцями то нонсенс.
Запитайте у Долярчика про це...  Як тещині млинці смакують...
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:06
Первый написав: ЛАД написав: Первый написав:.... Чому не змінилося? Саме за Пороха Він купив квартиру. Зараз вибирає ще одну. А так да, все погано 
Предположим ситуацию. Я всю жизнь зарабатывал и через месяц куплю себе дом. Я должен буду быть благодарен за это Зе? 
Хз. Долярчик купив в минулому році на 4 чи 5 році каденції Пороха, а не через місяць.
Ну, я несколько утрировал. Но и Долярчик зарабатывал на квартиру не 4 года.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:11
detroytred написав: Starikan написав: Я не хочу обсуждать "хромую утку". Тем более, что "прозрачность", "доверие" - слишком тонкие материи. А повышение уровня жизни по сравнению с 2013-м после событий 2014-го я и не ожидал. И в схематозах я не разбираюсь. Я хочу понять рациональные мотивы голосующих за Зе. Кроме люмпенских типа "протывсих" и "пропади оно всё пропадом", других не вижу.
Вы как-то безосновательно прилепили ЗЕ гарантированный негативный результат (что всё пропадет). Конечно при таких исходных сторонники ЗЕ у Вас получаются идиотами.
Вы всегда воюете против приписывания вам того, что не говорили, а сами занимаетесь тем же. Перечитайте, шевеля губами. Где я приписал Зе гарантированный негативный результат? Я вообще пишу не о нем, а о его избирателях. Мне просто остается надеяться, что он будет проводить умеренную политику без внутренних войн и революций, к чему тут постоянно призывают его сторонники.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:12
Козак-характерник написав:Зеля - російськомовний. І це вже повинно напружувати. Порох теж російськомовний. А кесарем повинен бути українець. Українець за мозгами, ментально. Всі ми, російськомовні, в тому числі і я, гибриди. Нас відлучили від мови, історії, ми яничари в певному сенсі, хоча й українці теж. Але ми втрачене покоління вже. Динозаври. 
Склероз ? Кравчук , Ющенко ... Сильно допомогло ? Були й ще варіанти - але взагалі не пройшли ... А зараз ? Чиста російськомовнсть Зеленського - це для дуже багатьох великий мінус . Хоч і Янук навчився з часом ... Не Азіров ... Цього мало - думати треба інакше . Не про себе ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:13
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:В якому районі квартиру брали?
Галицький. Але ще до війни. Це кум, мені хоче дорікнути, що я тікав звідкись.  А наміри мігрувати в іншу область були задовго до війни. Хто має сили, нехай погортає сторінки до 2012.  А виявилося, що все так співпало файно. Встиг катапультуватися з палаючого літака. Але це лірика, що теми не стосується. 
Про переселення до Львова в курсі. Думав що на битках ще одну квартиру підняли. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|