|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:24
Starikan написав:....... Мне просто остается надеяться, что он будет проводить умеренную политику без внутренних войн и революций, к чему тут постоянно призывают его сторонники.
Думаю, так и будет. А насчёт сторонников здесь на форуме... По-моему, у Вас лёгкая аберрация. К такому призывает явное меньшинство. Прогнозы не имеют право на существование?
Имеют. Но, к сожалению, пока нет никаких оснований для прогнозов. Всё в дыму. Надо хотя бы увидеть команду Зе. Это я читал. Там не было особых предметов для дискуссии, поэтому тогда и не ответил. Могу только ответить, что идеальных реформ не бывает.
В общем-то, я там возражал Вам. А насчёт идеальных реформ ... Меня не так волнует их идеальность, как результативность. Результатов пока не вижу. Роста экономики тоже. Прибыльность Нафтогаза результатом реформы не считаю.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4852 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
-
arkavs
-
-
- Подякував: 861 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:27
baran написав:Starikan Я хочу понять рациональные мотивы голосующих за Зе. Кроме люмпенских типа "протывсих" и "пропади оно всё пропадом", других не вижу.
не всегда мотивы рациональные. в ютубе есть видео, где митингующие идут на смерть, прикрываясь от пуль деревянными щитами и дорожными знаками. Там вроде как всё иррационально. "Отчаявшиеся люди совершают отчаянные поступки"(с) Может люди лучше, чем вы о них думаете? А может и нет, я не знаю. Пусть каждый сам решает исходя из какого "дано" решать задачу
Судя по составу сторонников Зе здесь и на минфине (там вообще первая голосовалка полностью за Зе), да и по рассказам здесь о знакомых, голосовавших за него, "отчаявшихся" среди них не должно наблюдаться А может быть, я неправ в отношении их "отчаяния", которое носит, так сказать, идейный характер, просто я человек "безыдейный" и меня абсолютно не волнуют ни зарплата Коболева, ни доходы Порошенко - то, что здесь так любили обсуждать все эти годы.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:27
Козак-характерник написав:А скільки Долярчик давився тещиними млинцями до того, знаєте? 
В Зе є вдалий образ такого собі зятя, що вміє поставити тещу на місце, може в цьому секрет  ?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:28
Квесторе_поверніться написав:Зе без 5 хвилин Президент. І біда, що ніхто не уявляє в яких реаліях опинимося вже в черні року 2019?Подякуємо По за те що зробив...на жаль занадто багато негативу він зібрав на себе. Президент заради України повинен, мабуть, жертвувати всім в часи війни... і бізнесом і любими друзями, не завжди чистими на руку. Тоді виборець і пробачив би і підвищення тарифів і цін на все ...коли б була чесна розмова чому і для чого це все відбувається.
Ось це все правильно . І не "мабуть" а реально повинен жертвувати - і ще й інших заставити . Причому всіх абсолютно . Але ж легше 1.5 % зробити ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:31
Квесторе_поверніться написав:Зе без 5 хвилин Президент. І біда, що ніхто не уявляє в яких реаліях опинимося вже в черні року 2019?Подякуємо По за те що зробив...на жаль занадто багато негативу він зібрав на себе. Президент заради України повинен, мабуть, жертвувати всім в часи війни... і бізнесом і любими друзями, не завжди чистими на руку. Тоді виборець і пробачив би і підвищення тарифів і цін на все ...коли б була чесна розмова чому і для чого це все відбувається.
Это вряд ли ...
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4852 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:33
budivelnik написав:... ПС Те що на протязі 15 годин , жоден з пошановувачів Зеленського не ризикнув ввязатись зі мною в дискусію якраз і показує страх останніх розчаруватись у своєму кумирі після того як вони самі дадуть відповіді на поставлені перед кумиром питання.
Вы слишком подавляете всех своим авторитетом и цифрами, чтобы кто-то рискнул с вами спорить и что-то вам доказывать.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:33
Starikan Так Ви просто не заздрісний ... Всі ці протестні настрої не через конкретні речі - а таки напевно дійсно емоції - людина хоче бачити ось цю таки справжню "справедливість" скрізь ... ЇЇ не видно ... Тому і далі будуть протестні настрої - можливо вже без майданів чи чогось такого - а чисто виборчі ... Порошенко мене взагалі не влаштовує категорично . Про Зеленського нічого не можу сказати . То за кого ?
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:35
Козак-характерник написав: l66 написав: Козак-характерник написав:Хоч Фаріон іноді і жжот,але тут вона має рацію.
Может хватит разжигать ненависть людей друг к другу языковым вопросом? Я, например, русский впитала с молоком матери, а не с приходом Путина. Как бы это дико не звучало, но для меня русский язык - изначально родной, а украинский - по принуждению. Достали уже националисты!!!
Я не розжигаю. Ви просто за 28 років так й не усвідомили де живете і значимість мови для побудови держави. Я сам російськомовний, але свідомо перейшов на мову. Ви не здатні вивчити мову і розмовляти нею?
Я знаю мову. Но сознательно не хочу на ней общаться. Она мне чужда. И не считаю, что успешность и процветание государства зависят от языка, на котором говорят граждане.
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 кві, 2019 15:36
Puente написав: Квесторе_поверніться написав:Зе без 5 хвилин Президент. І біда, що ніхто не уявляє в яких реаліях опинимося вже в черні року 2019?Подякуємо По за те що зробив...на жаль занадто багато негативу він зібрав на себе. Президент заради України повинен, мабуть, жертвувати всім в часи війни... і бізнесом і любими друзями, не завжди чистими на руку. Тоді виборець і пробачив би і підвищення тарифів і цін на все ...коли б була чесна розмова чому і для чого це все відбувається.
Ось це все правильно . І не "мабуть" а реально повинен жертвувати - і ще й інших заставити . Причому всіх абсолютно . Але ж легше 1.5 % зробити ...
Уууухх, як влучно мовили. Я чекав того 5 років. Люто і скажено плюсую! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2240 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-